[V2_TopNavigation_Row2 - submenu]
Főzés

5 literes, 20 cm átmérőjű főzőedény

Z-2050

A Zepter Masterpiece edények – beleértve ezt a vonzó formatervű 5.0 literes edényt – kiemelkedően tartós, korrózióálló, és mérgező anyagoktól mentes Zepter 316L nemesacélból készülnek; ez az egészséges főzés egyik alapja. A formaterve nagyszerű, de mégis funkcionális, így a tökéletesen illeszkedő fedő és edényperem, valamint a Zepter akkutermikus edényalj gondoskodnak az alacsony hőmérsékletű, zárt főzési folyamatról.
 

További információ
Listaár 192 400 Ft
BizzClubár -5% és -40% között
Jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz: -5%, vagy akár -40%
Mennyiségi kedvezmény: Add hozzá a termékeket a kosaradhoz, és automatikusan megjelennek a kedvezményes árak. Minél több terméket helyezel kosárba, annál nagyobb kedvezményben részesülsz.
* Kattints a táblázatban megjelenített értékre, és máris láthatod a kedvezményt.
Listaár (Ft)  ≥
Kedvezmény mértéke akár
≥ 4K
DL1 -5%
≥ 20K
DL2 -10%
≥ 80K
DL3 -15%
≥ 200K
DL4 -20%
≥ 400K
DL5 -25%
≥ 800K
DL6 -30%
≥ 4M
DL7 -35%
≥ 8M
DL8 -40%
Kedvezmény új tagok regisztrálásáért: Minél több tagot hívsz meg, annál nagyobb kedvezményt kapsz a sikeres regisztrációk után.
Tagok száma
Kedvezmény akár
-
DL1 -5%
-
DL2 -10%
1
DL3 -15%
2
DL4 -20%
4
DL5 -25%
5
DL6 -30%
40
DL7 -35%
50
DL8 -40%
Egyedi Zepter BizzClub lehetőségek a barátaid vásárlásai után: akár 10% prémium minden vásárlás után
Határozz meg kedvezményeket a barátaidnak a Zepter BizzClub-ban bárhol a világon. A vásárlásaik után 10% prémiumot kapsz.
A barátaid azonos kedvezményekben részesülnek.
Bekapcsolódhatsz az értékesítésbe: Szerezz 5-40% jutalékot!
Ha közreműködsz egy értékesítés során, a vásárlás után 5-40% jutalékot szerezhetsz.
Válj Zepter szakértővé, és szerezz jelentős jövedelemkiegészítést! Dolgozz bárhol, bármikor, amennyit szertnél.

Ez nagyon egyszerű - adj további termékeket a kosaradhoz, és máris láthatod a kedvezményt.
Minél nagyobb az összeg - annál nagyobb a kedvezmény!

Listaár 192 400 Ft
BizzClubár 163 500 Ft
Mennyiség
Kedvezmény -15% -28 900 Ft
Végösszeg 163 500 Ft
Az átlagos szállítási idő a rendelés kifizetésének visszaigazolásától számított 7 munkanap
Megosztás:

Áttekintés

A Zepter Masterpiece edények – beleértve ezt a vonzó formatervű 5.0 literes edényt – kiemelkedően tartós, korrózióálló, és mérgező anyagoktól mentes Zepter 316L nemesacélból készülnek; ez az egészséges főzés egyik alapja. A formaterve nagyszerű, de mégis funkcionális, így a tökéletesen illeszkedő fedő és edényperem, valamint a Zepter akkutermikus edényalj gondoskodnak az alacsony hőmérsékletű, zárt főzési folyamatról.
 

Bemutató

MINŐSÉGI ANYAGOK + EGÉSZSÉGES FŐZŐRENDSZER = HOSSZABB, TELJESEBB ÉLET

Senkinek nem kellene kockázatnia az egészségét rossz minőségű, rákkeltő anyagokat is tartalmazó ételek rossz minőségű edényekben történő elkészítésével. A megoldás a Zepter Masterpiece főzőrendszer. Készítse el kedvenc ételeit egészségesen és éljen hosszabb, teljesebb életet! A mélyebb Masterpiece edények a legkülönfélébb fogások elkészítésére alkalmasak: főzhetünk bennük tésztaételeket, leveseket, curry-ket, pörkölteket, gulyáslevest, és számos egyéb ételt.

A Zepter korszerű technológiája és az elérhető legjobb anyagok használata biztosítja, hogy az elkészített ételekben megmaradjanak a vitaminok, ásványi anyagok, és fehérjék, miközben az alapanyagok természetes aromái, ízei sem vesznek el – így lesz az étel egyszerre ízletes és egészséges. Ezen felül az ételek nem zsugorodnak össze, az alapanyagok nem vesznek kárba, nem tapadnak az edényhez, nem égnek oda, és a főzés során nem keletkeznek mérgező vagy rákkeltő hatású vegyületek (pl. akrolein). Az ételek vonzóbb látványt is nyújtanak, mivel megmarad a színük, formájuk, és állaguk.

CSÚCSMINŐSÉGŰ ANYAGOK: A gyenge minőségű főzőedények jelentik az egyik legnagyobb veszélyt az egészségünkre. A leggyakrabban használt anyagok a kerámia, az üveg, az alumínium, a teflon, a hitvány acél, a könnyűacél, a zománc, és az egyéb tapadásgátló bevonatok. Ezek az anyagok könnyen oxidálódnak és rozsdásodnak, ráadásul mivel a hagyományos edények anyaga általában viszonylag vékony, az étel könnyen odaég bennük. Egyes kutatások kimutatták, hogy a különböző tapadásgátló bevonatokból olyan mérgező gázok válnak ki főzés közben, amelyek rákkeltőek is lehetnek. A Zepter edények esetében a tapadásmentes felületet speciális technológia segítségével alakítják ki, amely az edény anyagának a struktúráját változtatja meg, így semmilyen veszélyt jelentenek az Ön egészségére. A Zepter Masterpiece főzőrendszer mély edényei csúcsminőségű Zepter 316L nemesacélból készülnek. Ez a kiemelkedően tartós fémötvözet akár 50%-al is többe kerülhet, mint a 18/10-es rozsdamentes acél, viszont annál lényegesen értékesebb és tartósabb. Ez az egyedülálló anyag környezetbarát, a hagyományos rozsdamentes ötvözeteknél jobban ellenáll a fizikai és kémiai behatásoknak, valamint korrózióállósága is kiemelkedő.

A 316L nemesacél nem porózus szerkezetű, nem ég rá az étel, nem oxidálódik, nem veszi át az ételszagot, nem vált ki semmilyen allergiát, és egyszerűen tisztítható. Ezt az anyagot olyan területeken használják, ahol kiemelkedően fontos az anyagminőség: sebészeti eszközöket, implantátumokat, protéziseket, illetve exkluzív karórákat, valamint luxusautók és yachtok bizonyos alkatrészeit készítik belőle. A csúcsminőségű Zepter 316L nemesacél kétségtelenül a legjobb választás az egészséges ételkészítéshez a hosszabb, teljesebb élet érdekében.

A Zepter egészséges ételkészítési megoldásának középpontjában a szabadalmaztatott Zepter akkutermikus edényalj áll. Ezzel a technológiával akár 70%-os energia-megtakarítást is elérhetünk. A háromrétegű aljat egy speciális gép illeszti az edénytesthez 2000 tonna nyomással (nincs forrasztás vagy ragasztás), így az edény két része egy kompakt, elválaszthatatlan, és rendkívül tartós egységet alkot. Egy másik technológiával, a Zepter rádió-digitális termokontrollal pedig teljesen automatizálhatjuk a főzési folyamatot az elejétől a végéig.

A Zepter edényekkel a főzési időt akár a felére is csökkentheti, 70%-os energia-megtakarítást érhet el, és mivel az ételek mérete, állaga, és értékes tápanyagaik megmaradnak, így az alapanyagok költségén akár 30%-50%-ot is megspórolhat. Természetesen mindezeken felül a legfontosabb előny, hogy az egészségét is védi velük.

EGÉSZSÉGES FŐZÉSI RENDSZER: A Zepter által kifejlesztett főzési folyamat során az ételekből kipárolgó gőz fölszáll az edény tetejébe, majd ott az edény többi részénél hűvösebb fedőn lecsapódik és visszacsöpög az ételre. Ez a körforgás addig ismétlődik, amíg az étel teljesen át nem fő. Ez a Zepter zárt főzési ciklusa, amellyel hozzáadott zsír és víz nélkül, alacsony hőmérsékleten főzhet.

Bizonyos kutatási eredmények azt mutatják, hogy a hagyományos edényekhez képest a Zepter edényekben elkészített ételekben 72%-al több A-vitamin, 252%-al több kalcium, 336%-al több foszfor, és 83%-al több vas marad meg. A Masterpiece edényekben sütve a húsokból kioldódik saját, természetes zsírtartalmuk, így további zsiradékra vagy olajra már nincsen szükség. Ez azt jelenti, hogy az így elkészített vörös húsokban 67%-al, míg a csirkében 51%-al alacsonyabb lesz a zsírtartalom a természetes zsírtartalmukhoz képest. Ez a magas koleszterinszinttel rendelkezők számára különösen előnyös, de mivel az összes rákos megbetegedés 62%-a (mell-, vastagbél-, prosztata-, vesedaganat) a magas zsírtartalmú étkezésre, az elhízásra, az egészségtelen (sok zsírt, olajat, sót használó) ételkészítésre, illetve a rossz minőségű edények használatára vezethető vissza, így a kevesebb zsír mindannyiunk egészségére pozitív hatással lehet.

HOSSZABB, TELJESEBB ÉLET: A közelmúlt tudományos eredményei azt támasztják alá, hogy az egészséges táplálkozás az egyik legfontosabb tényező az emberek élettartama szempontjából, ugyanis az étrendünk hatással van a telomerek hosszára. A rövidebb telomereket a kutatók gyakoribb megbetegedésekkel, és nagyobb halálozási aránnyal hozták kapcsolatba. A telomereink állapotát, az egészségünket, és az élettartamunkat nagyban befolyásolja az általunk elfogyasztott ételek minősége és mennyisége.

Nincs szükség arra, hogy a zöldségeket sok vízben, magas hőmérsékleten forraljuk, mert így lebomlanak a bennük található hasznos tápanyagok. Nincs szükség arra sem, hogy a húsokat túlhevített zsiradékokban süssük, mert az ilyenkor képződő transzzsírsavak és akrolein – egy igen mérgező, barna, és éghető rákkeltő hatású anyag, amely benne marad a rosszul elkészített ételekben – komoly veszélyt jelenthetnek az egészségünkre. Válassza a tökéletes megoldást és fektessen az egészségébe az egyedülálló Zepter Masterpiece főzőrendszer segítségével – a hosszabb, teljesebb életért.
 


 

Technikai adatok

CIKKSZÁM
Z-2050
TERMÉK NEVE
5 literes, 20 cm átmérőjű főzőedény
BRUTTÓ TÖMEG [KG]
2,88
NETTÓ SÚLY [KG]
2,34
TERMÉK HASZNÁLATA
Hagyományos főzés (vízzel), főzés víz nélkül, sütés zsír nélkül, párolás
GYÁRTÓ
Home Art & Sales Services AG, Sihleggstrasse 23, CH-8832, Wollerau, Svájc
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG
Olaszország
ACÉL TÍPUSA
AISI 316 L-304
EDÉNY MAGASSÁGA
n/a
ŰRMÉRET
5 L
ÁTMÉRŐ
20 cm
MOSOGATÓGÉPBEN IS MOSHATÓ
Igen
SÜTŐBEN IS HASZNÁLHATÓ
Igen
JÓTÁLLÁS
Legalább 30 éves jótállás, amely magában foglalja a teljes körű javítást vagy cserét az összes csúcsminőségű Zepter nemesacélból készült termékre vonatkozóan, anyaghiba vagy gyártási hiba esetén. A digitális és analóg Zepter Termokontroll kijelzőre, a műanyag alkatrészekre, valamint a fülek PVD bevonatára 24 hónapos jótállás vonatkozik. Ne használja a Zepter Termokontroll kijelzőt sütőben, mosogatógépben, vagy forró felületeken, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek. A jótállás nem terjed ki: a hétköznapi használat során adódó esztétikai változásokra (normál kopás, elszíneződés), amelyek a termék használhatóságát nem befolyásolják; valamint a nem megfelelő, gondatlan használatból eredő károsodásokra. A garancia érvényesítéséhez szükség van az eredeti vásárlást igazoló dokumentumra (számlára), kérjük, ezt őrizze meg.
TANÚSÍTVÁNYOK/MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT
Megfelelőségi nyilatkozat: a termék megfelel az EU Parlament és Tanács 1935/04/EK irányelvének és az EU Bizottság 10/2011/EK rendeletének az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagokról és termékekről; az EU Tanács 2023/06/EK rendeletének az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagok és termékek előírásoknak megfelelő gyártásáról; az EU Parlament és Tanács 2011/65 EU irányelvének az egyes veszélyes anyagok alkalmazásának korlátozásáról; valamint az Európai Parlament és a Tanács 97/23/EK irányelvének – illetve a EN12788-as szabványnak – a nyomástartó berendezésekre vonatkozó tagállami jogszabályok közelítéséről.

Dokumentumok

Dokumentumok

Master Cookware

Kapcsolódó termékek

Zepter logotype A termék sikeresen a kosárba került! Bags Tovább a kosárba