A TISZTA VÍZ GYENGÉD ÉRINTÉSE

ŐRIZZE MEG BŐRE SIMASÁGÁT ÉS HAJA SELYMESSÉGÉT ZUHANYZÁS UTÁN! 

Az egyedülálló Lotus zuhanyfej egy többrétegű szűrőrendszer segítségével minden szennyeződést eltávolít a vízvezetékből érkező vízből, így bőre visszanyeri ragyogását.

Használhatja az elérhető legjobb szépségápolási termékeket, de még ez sem garantálja a kedvező eredményt. Minden egy dologra vezethető vissza: a vízre - az élet esszenciájára.

A tisztított víz nemcsak a hajának és a bőrének ad ragyogást és fényt, hanem rendkívül kedvezően hat az egészségére is. A klórnak és az ólomnak való kitettség neurológiai betegségeket eredményezhet. A Lotus zuhanyfej szűrői eltávolítanak minden szennyeződést és mikroorganizmust, amelyek károsítják immunrendszerünket.

Showering with Lotus Shower Head

HOZZON OKOS DÖNTÉST AZ ÖN ÉS CSALÁDJA ÉRDEKÉBEN

Sajnos a víz nem mindig a legtisztább formában érkezik otthonunkba.

Még ha városi vízművekből távozó víz tiszta is, a víz lassan korrodálja az épületek vízvezetékeiben lévő ólmot, így ez a mérgező fém beszivároghat a csapvízbe. A zuhanyzáshoz használt víz tehát jó eséllyel nehézfémeket, fluoridot, klórt és más vegyi anyagokat és szennyeződéseket tartalmaz. Ezek a szennyezőanyagok zuhanyzáskor a bőrön, a legnagyobb emberi szerven keresztül mérgezik a szervezetünket.

A Lotus többrétegű szűrőrendszere ellensúlyozza a kemény víz negatív hatásait. Eltávolítja a rozsdát és a szennyeződéseket, így a víz tiszta, lágy és egészségesebb lesz. Emellett a C-vitamint tartalmazó extra vitaminszűrője ápolja a bőrt és különleges ragyogást kölcsönöz neki. 

Lotus_shower_head_6

LOTUS ZUHANYFEJ - TÖBBRÉTEGŰ SZŰRŐRENDSZER

  • Az üledékszűrők eltávolítják a nehézfémeket.
  • A C-vitamint tartalmazó szűrő antioxidánsként hat, melynek köszönhetően bőre egészséges és sima, haja pedig fényes és puha lesz.
  • A Lotus zuhanyfejjel való zuhanyozás segít megelőzni a bőrkiütéseket, a viszketést és a hámló fejbőrt.
  • A szűrők vizet takarítanak meg, ugyanakkor 2-3-szor nagyobb nyomást biztosítanak, mint egy hagyományos zuhanyfej, köszönhetően a Lotus zuhanyfejben lévő közel 280 mikrolyuknak.
  • A vitaminszűrő 99,9%-os antibakteriális hatékonysággal rendelkezik és eltávolítja a klórt, valamint az egyéb vegyi anyagokat és szennyeződéseket. Mindemellett kellemes és frissítő citrus illattal kényeztet.

A Lotus zuhanyfej nem csak az Ön egészségére van jótékony hatással, hanem kíméli egyetlen otthonunkat, a Föld bolygót is.

Lotus_Shower_head1_HU

Lotus_shower_head_3_HU