[V2_TopNavigation_Row2 - submenu]
Főzés

Edény - 2 liter, ø16 cm - analóg hőszabályozóval

Z-1620

A Masterpiece termékcsalád sztárja

Ez az ízléses formatervű edény a Zepter edénykollekció igazi sztárja, az egyik kedvencünk. Olyannyira értékes és különleges, hogy mi csak „hercegnőnek” nevezzük. Minden édesanyának megvan a maga kis hercegnője vagy hercege, és ez az edény méreténél fogva ideális arra, hogy a megfelelő mennyiségű friss bébiételeket, vagy bármilyen egyéb kisebb adag ételt elkészítsen szeretett gyermekei számára. A 2 literes edénnyel ugyanakkor különféle mártásokat, ragukat is készíthetünk.
 


 
További információ
Listaár 166.800 Ft
BizzClubár -5% és -40% között
Jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz: -5%, vagy akár -40%
Mennyiségi kedvezmény: Add hozzá a termékeket a kosaradhoz, és automatikusan megjelennek a kedvezményes árak. Minél több terméket helyezel kosárba, annál nagyobb kedvezményben részesülsz.
* Kattints a táblázatban megjelenített értékre, és máris láthatod a kedvezményt.
Listaár (Ft)  ≥
Kedvezmény mértéke akár
≥ 4K
DL1 -5%
≥ 20K
DL2 -10%
≥ 400K
DL3 -15%
≥ 1.2M
DL4 -20%
≥ 2M
DL5 -25%
≥ 2.4M
DL6 -30%
≥ 4M
DL7 -35%
≥ 8M
DL8 -40%
Kedvezmény új tagok regisztrálásáért: Minél több tagot hívsz meg, annál nagyobb kedvezményt kapsz a sikeres regisztrációk után.
Tagok száma
Kedvezmény akár
-
DL1 -5%
-
DL2 -10%
1
DL3 -15%
2
DL4 -20%
4
DL5 -25%
5
DL6 -30%
40
DL7 -35%
50
DL8 -40%
Egyedi Zepter BizzClub lehetőségek a barátaid vásárlásai után: akár 10% prémium minden vásárlás után
Határozz meg kedvezményeket a barátaidnak a Zepter BizzClub-ban bárhol a világon. A vásárlásaik után 10% prémiumot kapsz.
A barátaid azonos kedvezményekben részesülnek.
Bekapcsolódhatsz az értékesítésbe: Szerezz 5-40% jutalékot!
Ha közreműködsz egy értékesítés során, a vásárlás után 5-40% jutalékot szerezhetsz.
Válj Zepter szakértővé, és szerezz jelentős jövedelemkiegészítést! Dolgozz bárhol, bármikor, amennyit szertnél.

Ez nagyon egyszerű - adj további termékeket a kosaradhoz, és máris láthatod a kedvezményt.
Minél nagyobb az összeg - annál nagyobb a kedvezmény!

Listaár 166.800 Ft
BizzClubár 150.100 Ft
Mennyiség
Kedvezmény -10% -16.700 Ft
Végösszeg 150.100 Ft
Az átlagos szállítási idő a rendelés kifizetésének visszaigazolásától számított 7 munkanap
Megosztás:

Áttekintés

A Masterpiece termékcsalád sztárja

Ez az ízléses formatervű edény a Zepter edénykollekció igazi sztárja, az egyik kedvencünk. Olyannyira értékes és különleges, hogy mi csak „hercegnőnek” nevezzük. Minden édesanyának megvan a maga kis hercegnője vagy hercege, és ez az edény méreténél fogva ideális arra, hogy a megfelelő mennyiségű friss bébiételeket, vagy bármilyen egyéb kisebb adag ételt elkészítsen szeretett gyermekei számára. A 2 literes edénnyel ugyanakkor különféle mártásokat, ragukat is készíthetünk.
 


 

Bemutató

KÉSZÍTSEN KIS ADAGBAN EGÉSZSÉGES ÉTELEKET VAGY MÁRTÁSOKAT EZZEL A BÁMULATOSAN SOKOLDALÚ EDÉNNYEL

Az egészséges kulináris élményekért válasszon a Zepter különböző méretű sütőtálai közül! Méreténél és űrtartalmánál fogva ez a 2 literes sütőtál tökéletesen illeszkedik az emeletes főzőrendszerbe, így akár 2-3 ételt is készíthet egyszerre, egy hőforráson. A Zepter zárt ciklusú főzési rendszerével a tápanyagban gazdag gőz az edényen belül marad és az ételek ebben főnek át. Nincs szükség hozzáadott vízre. Legyen szó akár mediterrán paprikás, cukkinis, lencsés, sült paprikás, kakukkfüves zöldségraguról, cajun csirke gumbóról, vagy egy klasszikus marhapörköltről – mindet elkészítheti hozzáadott víz és olaj nélkül, alacsony hőmérsékleten. Az elkészült ételek nem csupán ízletesek lesznek, de megőrzik természetes színüket, állagukat, zamatukat, továbbá a bennük lévő tápanyagok is megmaradnak.

MIBEN REJLIK A ZEPTER SÜTŐEDÉNYEK EGYEDISÉGE?

A legkorszerűbb technológia és a körültekintő tervezés együttese garantálja, hogy a Zepter sütőedények minden részletét precízen dolgozták ki a legjobb főzési élmény érdekében. Az eredmény egy olyan modern és funkcionális főzőedény, amely ízletes ételekkel örvendezteti meg Önt, emellett az egészségét is védi. Íme 10 ok, amiért a Zepter edények az élvonalba tartoznak:

  1. VÉDI AZ ÖN EGÉSZSÉGÉT: a Zepter edényekkel elkészített ételek garantáltan kevesebb káros zsiradékot és kevesebb kalóriát tartalmaznak, viszont az alapanyagokban található ásványok, vitaminok, fehérjék, tápláló biológiai elemek jó része, illetve állaguk, aromájuk, színük, ízük is megmarad. Orvosi kutatások igazolták, hogy a világ összes súlyos krónikus betegsége (pl. a járványszerű elhízás, a magas vérnyomás, a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, és a daganatos betegségek) az egészségtelen táplálkozásra vezethető vissza. Az egészségtelen étrend, a nem megfelelő ételkészítés, és a rossz minőségű edények használata a szívbetegségek kialakulásának – melyek a vezető halálokok a világon – fő okai közé sorolhatók. Fölöslegesen magas hőmérsékleten főzzük a zöldségeket és túl sok túlhevített zsírt használunk sütéskor, ami veszélyt jelenthet az egészségünkre. Az így elkészített ételektől jóllakottnak érezzük magunkat, de mivel kevesebb bennük a hasznos tápanyag, hamar megéhezünk újból és további felesleges kalóriákat fogyasztunk el, ráadásul ilyenkor a só-, zsír-, és cukorbevitelünk túllépi az egészséges mértéket. Hosszú távon ez egészségügyi problémákhoz vezethet. A Zepter innovatív technológiájának köszönhetően hozzáadott víz, olaj, és zsiradék nélkül főzhet alacsony hőmérsékleten, így az elkészített ételek egészségesebbek és tápanyagban gazdagabbak lesznek, miközben kalória-bevitele akár heti 1500-al is csökkenhet. Pusztán azzal, hogy elavult hagyományos edényeit a Zepter csúcsminőségű edényeire cseréli, akár 6000 kalóriával is csökkentheti energia-bevitelét egy hónapban.
  2. 30 ÉVES ÉLETTARTAM GARANCIA: Sütőtálaink nagy körültekintés mellett, csúcsminőségű Zepter 316L nemesacélból készülnek. Ez a kiemelkedően tartós fémötvözet akár 50%-al is többe kerülhet, mint a 18/10-es rozsdamentes acél, viszont annál lényegesen értékesebb és tartósabb. Ez az egyedülálló anyag környezetbarát, a hagyományos rozsdamentes ötvözeteknél jobban ellenáll a fizikai és kémiai behatásoknak, valamint korrózióállósága is kiemelkedő. A Zepter minőség-védjegye biztosítja az élettartam-garanciát.
  3. EGYEDÜLÁLLÓ FŐZÉSI FOLYAMAT: A Zepter által kifejlesztett főzési folyamat során az ételekből kipárolgó gőz fölszáll az edény tetejébe, majd ott az edény többi részénél hűvösebb fedőn lecsapódik és visszacsöpög az ételre. Ez a körforgás addig ismétlődik, amíg az étel teljesen át nem fő. Ez a Zepter zárt főzési ciklusa, amellyel hozzáadott zsír és víz nélkül, alacsony hőmérsékleten főzhet. Az így elkészített ételek nem csupán egészségesek, hanem egyúttal ízletesebbek is, ugyanis az alapanyagok megőrzik természetes ízeiket, aromájukat, akár sózás és fűszerezés nélkül is. A feltálalt fogások színüket, állagukat is jobban megőrzik, így ínycsiklandóbbak is lesznek.
  4. ZEPTER AKKUTERMIKUS KOMPAKT EDÉNYALJ (ZAC): A Masterpiece edények alja 3 különböző fémrétegből áll, melyek induktív, konduktív, és akkumulatív tulajdonságokkal bírnak. A Zepter egészséges ételkészítési megoldásának középpontjában ez a szabadalmaztatott technológia, a Zepter akkutermikus edényalj áll. A háromrétegű aljat egy speciális gép illeszti az edénytesthez 2000 tonna nyomással (nincs forrasztás vagy ragasztás), így az edény két része egy kompakt, elválaszthatatlan, és rendkívül tartós egységet alkot.
  5. LÉGMENTESEN ZÁRÓDÓ FEDŐ: Fedőink a legtöbb hagyományos fedőnél lényegesen nehezebbek és az edények pereméhez tökéletesen illeszkedve főzés közben hermetikusan lezárják az edényt egy vízgyűrű segítségével. Így a Zepter zárt főzési ciklus zavartalanul folyhat az edényben, az étel pedig nem fut ki, nem vész kárba. A Zepter fedőket a Zepter szabadalmaztatott edény-fogantyúira is helyezheti, hogy helyet takarítson meg a konyhapulton.
  6. BIZTONSÁGI EDÉNYFÜLEK: A Zepter edények fogantyúi szabadalmaztatott technológiájuknak köszönhetően – a lehető legkisebb felületen érintkeznek a Zepter Smart Life Masterpiece edénytestekkel – nem forrósodnak át főzés közben. Ergonomikus és stílusos kialakításukból adódóan biztos fogásúak és egyszerűen kezelhetők. Az edényfüleket ízlése szerint személyre is szabhatja a hozzájuk elérhető, különböző színű betétekkel, amelyeket egy szabadalmaztatott bevonat véd a karcolódástól.
  7. KEVESEBB ZSÍR, TÖBB VITAMIN: A krumpli C-vitamin tartalma vízben forralva 60-80%-al csökken. A többi zöldségből és alapanyagból is hasonlóan sok tápanyag és vitamin veszik el a rossz edények és a nem megfelelő ételkészítés miatt. Bizonyos kutatási eredmények azt mutatják, hogy a hagyományos edényekhez képest a Zepter edényekben elkészített ételekben 72%-al több A-vitamin, 252%-al több kalcium, 336%-al több foszfor, és 83%-al több vas marad meg. A Masterpiece edényekben sütve a húsokból kioldódik saját, természetes zsírtartalmuk, így további zsiradékra vagy olajra már nincsen szükség. Ez azt jelenti, hogy az így elkészített húsokban 67%-al, míg a csirkében 51%-al alacsonyabb lesz a zsírtartalom a természetes zsírtartalmukhoz képest. Ez a magas koleszterinszinttel rendelkezők számára különösen előnyös, de mivel az összes rákos megbetegedés 62%-a (mell-, vastagbél-, prosztata-, vesedaganat) a magas zsírtartalmú étkezésre, az elhízásra, az egészségtelen (sok zsírt, olajat, sót használó) ételkészítésre, illetve a rossz minőségű edények használatára vezethető vissza, így a kevesebb zsír mindannyiunk egészségére pozitív hatással lehet.
  8. BIZTONSÁGOS TAPADÁSMENTES FELÜLET: A gyenge minőségű főzőedények jelentik az egyik legnagyobb veszélyt az egészségünkre. A leggyakrabban használt anyagok a kerámia, az üveg, az alumínium, a teflon, a hitvány acél, a könnyűacél, a zománc, és az egyéb tapadásgátló bevonatok. Ezek az anyagok könnyen oxidálódnak és rozsdásodnak, ráadásul mivel a hagyományos edények anyaga általában viszonylag vékony, az étel könnyen odaég bennük. Egyes kutatások kimutatták, hogy a különböző tapadásgátló bevonatokból olyan mérgező gázok válnak ki főzés közben, amelyek rákkeltőek is lehetnek. A Zepter edények esetében a tapadásmentes felületet speciális technológia segítségével alakítják ki, amely az edény anyagának a struktúráját változtatja meg. A gyártás során nem alkalmaznak semmilyen vegyi bevonatot, így az edényeink nem tartalmaznak egészségre ártalmas vegyületeket, teljesen biztonságosak, és tisztítani is egyszerű őket.
  9.  DIGITÁLIS TERMOKONTROLL (külön megvásárolható): a Zepter rádió-digitális termokontroll egy új, innovatív eszköz, amellyel teljes mértékben irányítása alatt tarthatja az automatizált főzési folyamatot az elejétől a végéig. Az okos technológia lehetővé teszi, hogy anélkül főzzön egészséges ételeket, hogy órákat töltene a konyhában – így több szabadideje marad. Az automata hőfok-szabályozás biztosítja a beállított hőmérsékletet, így zavartalanul működhet a zárt ciklusú főzési folyamat és Önnek nem kell folyton emelgetnie a fedőt, hogy ellenőrizze az ételt. A digitális termokontrollon mindössze egy gombnyomással beállíthatja a kívánt időt és hőfokot. A felhasználóbarát kijelző „párolás” és „sütés” skáláján egyszerűen leolvasható a főzési hőmérséklet. A kijelző színes részei három különböző hőmérséklet-tartományt jelölnek: a sárga mező az előmelegítést, a zöld mező az ideális főzési hőmérsékletet, a piros mező pedig a túlmelegedést jelzik.
  10. GAZDASÁGOS: A Zepter edényekkel nem csak időt, energiát, és helyet takaríthat meg a konyhában, hanem az egészségét is védi velük. Az ételek a saját levükben főnek meg alacsony hőmérsékleten, így Ön akár 70%-al kevesebbet költhet energiára, illetve akár 30%-al kevesebbet élelmiszerre, ami éves szinten több ezer Eurós megtakarítást jelenthet. Ezekből az edényekből nem fut ki az étel, így nem lesz zsíros tűzhely; praktikusan és helytakarékosan tárolhatók; valamint tisztításuk is egyszerű.
 

Technikai adatok

CIKKSZÁM
Z-1620
TERMÉK NEVE
Edény - 2 liter, ø16 cm - analóg hőszabályozóval
BRUTTÓ TÖMEG [KG]
1,64
NETTÓ SÚLY [KG]
1,4
TERMÉK HASZNÁLATA
Hagyományos főzés (vízzel), főzés víz nélkül, sütés zsír nélkül, párolás
GYÁRTÓ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Svájc
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG
Olaszország
HŐMÉRSÉKLET-MUTATÓ
A termék analóg hőszabályozóval kerül forgalomba. Digitális hőszabályó külön vásárolható a termékhez (Cikkszám: Z-DTC).
ACÉL TÍPUSA
AISI 316 L-304
EDÉNY MAGASSÁGA
10.7 cm
ŰRMÉRET
2.0 L
ÁTMÉRŐ
16 cm
MOSOGATÓGÉPBEN IS MOSHATÓ
Igen
SÜTŐBEN IS HASZNÁLHATÓ
Igen
HASZNÁLHATÓ SYNCRO-CLIK FEDŐVEL
Nem
JÓTÁLLÁS
Legalább 30 éves jótállás, amely magában foglalja a teljes körű javítást vagy cserét az összes csúcsminőségű Zepter nemesacélból készült termékre vonatkozóan, anyaghiba vagy gyártási hiba esetén. A digitális és analóg Zepter Termokontroll kijelzőre, a műanyag alkatrészekre, valamint a fülek PVD bevonatára 24 hónapos jótállás vonatkozik. Ne használja a Zepter Termokontroll kijelzőt sütőben, mosogatógépben, vagy forró felületeken, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek. A jótállás nem terjed ki: a hétköznapi használat során adódó esztétikai változásokra (normál kopás, elszíneződés), amelyek a termék használhatóságát nem befolyásolják; valamint a nem megfelelő, gondatlan használatból eredő károsodásokra. A garancia érvényesítéséhez szükség van az eredeti vásárlást igazoló dokumentumra (számlára), kérjük, ezt őrizze meg.
TANÚSÍTVÁNYOK/MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT
Megfelelőségi nyilatkozat: a termék megfelel az EU Parlament és Tanács 1935/04/EK irányelvének és az EU Bizottság 10/2011/EK rendeletének az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagokról és termékekről; az EU Tanács 2023/06/EK rendeletének az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagok és termékek előírásoknak megfelelő gyártásáról; valamint az EU Parlament és Tanács 2011/65 EU irányelvének az egyes veszélyes anyagok alkalmazásának korlátozásáról.

Dokumentumok

Dokumentumok

Sauce Pot

Kapcsolódó termékek

Zepter logotype A termék sikeresen a kosárba került! Bags Tovább a kosárba