[V2_TopNavigation_Row2 - submenu]
Konyhai felszerelések

ArtMix Pro

BL-002

Az ArtMix Pro konyhai kisgép 16 automata programmal segíti az egészséges ételek készítést. Pürésít, zúz, főz és turmixol, így nem csak zöldség- és gyümölcsturmixok, de krémlevesek, mártogatósok, smoothie italok is készíthetők vele. Akár a növényi italok is házilag előállíthatók vegán vagy laktózmentes étrendhez. Kiváló babaételek pépesítéséhez. Egyszerűen beüzemelhető, könnyen kezelhető és sokrétű. 
 

 

További információ
Listaár 264 900 Ft
BizzClubár -5% és -40% között
Jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz: -5%, vagy akár -40%
Mennyiségi kedvezmény: Add hozzá a termékeket a kosaradhoz, és automatikusan megjelennek a kedvezményes árak. Minél több terméket helyezel kosárba, annál nagyobb kedvezményben részesülsz.
* Kattints a táblázatban megjelenített értékre, és máris láthatod a kedvezményt.
Listaár (Ft)  ≥
Kedvezmény mértéke akár
≥ 4K
DL1 -5%
≥ 20K
DL2 -10%
≥ 400K
DL3 -15%
≥ 1.2M
DL4 -20%
≥ 2M
DL5 -25%
≥ 2.4M
DL6 -30%
≥ 4M
DL7 -35%
≥ 8M
DL8 -40%
Kedvezmény új tagok regisztrálásáért: Minél több tagot hívsz meg, annál nagyobb kedvezményt kapsz a sikeres regisztrációk után.
Tagok száma
Kedvezmény akár
-
DL1 -5%
-
DL2 -10%
2
DL3 -15%
4
DL4 -20%
10
DL5 -25%
30
DL6 -30%
40
DL7 -35%
50
DL8 -40%
Egyedi Zepter BizzClub lehetőségek a barátaid vásárlásai után: akár 10% prémium minden vásárlás után
Határozz meg kedvezményeket a barátaidnak a -ban bárhol a világon. A vásárlásaik után 10% prémiumot kapsz.
A barátaid azonos kedvezményekben részesülnek.
Bekapcsolódhatsz az értékesítésbe: Szerezz 5-40% jutalékot!
Ha közreműködsz egy értékesítés során, a vásárlás után 5-40% jutalékot szerezhetsz.
Válj Zepter szakértővé, és szerezz jelentős jövedelemkiegészítést! Dolgozz bárhol, bármikor, amennyit szertnél.

Ez nagyon egyszerű - adj további termékeket a kosaradhoz, és máris láthatod a kedvezményt.
Minél nagyobb az összeg - annál nagyobb a kedvezmény!

Listaár 264 900 Ft
BizzClubár 243 700 Ft
Mennyiség
Kedvezmény -8% -21 200 Ft
Végösszeg 243 700 Ft
Az átlagos szállítási idő a rendelés kifizetésének visszaigazolásától számított 7 munkanap
Megosztás:

Áttekintés

Az ArtMix Pro konyhai kisgép 16 automata programmal segíti az egészséges ételek készítést. Pürésít, zúz, főz és turmixol, így nem csak zöldség- és gyümölcsturmixok, de krémlevesek, mártogatósok, smoothie italok is készíthetők vele. Akár a növényi italok is házilag előállíthatók vegán vagy laktózmentes étrendhez. Kiváló babaételek pépesítéséhez. Egyszerűen beüzemelhető, könnyen kezelhető és sokrétű. 
 

 

Bemutató

Az ArtMix Pro egy praktikus konyhai kisgép, ami 16 automata programmal segíti az egészséges ételek készítését a rohanó mindennapokban. Különlegességét a sokrétűsége adja, hiszen ez a robotgép pürésít, pépesít, zúz, főz és turmixol egyaránt. Hideg és meleg ételek egyaránt elkészíthetőek vele. A készülék két tartállyal érkezik: egy nyomásálló tartállyal a hideg ételekhez, italokhoz és egy hőálló tartállyal a meleg ételek főzéséhez. Az ArtMix Pro automatikus tartály-felismeréssel érzékeli a behelyezett tartály. Mindkét tartály edzett üvegből készül, a tartály fedele dupla biztonsági zárral rendelkezik. 

Az ArtMix Pro további innovatív technológiák alkalmazásával teszi különlegessé az elkészített ételt. Aprítója 6 pengés, japán acélból készült körkésekkel, melyhez vákuumtechnológia párosul. Hatékonyságának köszönhetően az italok és ételek elkészítése során a legtöbb vitamin és ásványi anyagok jelentős része megmarad, ezáltal egészségesebben táplálkozhat – ez például az elkészített italok állagán is látható a hagyományos turmixgépekkel készített italokhoz képest. Az ételek is gyorsabban elkészülnek a zárt rendszerben, és a speciális vákuumzárnak köszönhetően akár egy teljes napon át megőrzik eredeti frissességüket. 

Az ArtMix Pro robotgéppel nem csak zöldségturmixok és gyümölcsturmixok, smoothie italok készíthetőek, de krémlevesek, mártogatósok, akár húsételek is. Pépesít, pürésít, így kismamáknak a babaételek elkészítésében is a jobbkeze lehet.  

A 16 automata program – 8 meleg és 8 hideg – segítségével kezdő szakácsok számára is praktikus, a manuális beállítási lehetőségekkel pedig a mesterszakácsok munkáját segíti a konyhában. 

Az ArtMix Pro egyszerűen beüzemelhető és könnyen kezelhető, melyben egy gondosan szerkesztett használati útmutató is segít. A csomag tartalmazza a tisztítókefét a gép tisztán tartásához. A tartályok tisztítását pedig automata programok is segítik. A termékre 3 év közvetlen gyártói jótállás érvényes. Biztonsági besorolása I. osztályú. 

 

Az ArtMix Pro csomag tartalma

 

 • ArtMix Pro konyhai robotgép 
 • 1,25 L kapacitású nyomásálló tartály hideg ételekhez, italokhoz 
 • 1,75 L kapacitású hőálló tartály meleg ételekhez 
 • 1 db mérőpohár 
 • 1 db tisztítókefe 
 • Többnyelvű használati útmutató (angol, magyar és további nyelvek) 

 

Az ArtMix Pro működése

 

Az ArtMix Pro robotgép hatékonyságát a CyclonePro technológia teszi lehetővé. Az 1300W teljesítményű motor 6 japán acél körpengét mozgat, mely percenként akár 14000 fordulatra képes. A tartályra helyezett fedő innovatív vákuumos turmixoló technológiát tesz lehetővé, mely automatikusan eltávolítja a levegőt a tartályból, és gátolja az ételek és italok gyors oxidációt a frissesség megőrzéséhez. 

A tartály behelyezése után az ArtMix Pro automatikusan regisztrálja a behelyezett tartály típusát. Az összetevők behelyezése után kiválasztható egy automata program, vagy manuális beállításokkal is végezheti a kívánt főzést, turmixolást. 

 

ArtMix Pro automata programok és manuális beállítási lehetőségek

 

Az ArtMix Pro 16 gyors automata programmal segíti a főzést, az ételek és italok elkészítését: 

Hideg programok: 

 • Vákuumos tartósítás: Automata vákuumozás az oxidáció megelőzésére. A program hossza: 1 perc 40 másodperc. 
 • Zöldség- és gyümölcsdzsúsz: Dzsúsz kemény gyümölcsökből és zöldségekből. A program hossza 3 perc. 
 • Lágy milkshake: milkshake-ek és gyümölcskoktélok készítése lágy vagy előfőzött keménygyümölcsökből. A program hossza 1 perc 50 másodperc. 
 • Hideg milkshake: Jeges milkshake-ek vagy friss gyümölcs frappé. A program hossza 2 perc 30 másodperc. 
 • Jégzúzás: Jégaprítás, egyszerre max. 8 kis méretű (3x3x3 cm) jégkocka készítése. A program hossza 2 perc. 
 • Szőlőlé: Gyümölcslé lágy és egzotikus gyümölcsökből. A program hossza 2 perc 30 másodperc. 
 • Tejital, növényi ital: Tejital különféle beáztatott (puhított) olajos magvakból. A program hossza 3 perc 30 másodperc. 
 • Hideg öntisztító funkció: A tartály tisztítása. A program hossza 1 perc 30 másodperc.

Meleg programok: 

 • Leves: Hígabb levesek készítése friss zöldségekből. A program hossza 18 perc. 
 • Forró mártás: Szószok és sűrűbb levesek (krémlevesek) készítése. A program hossza 31 perc. 
 • Gabonakása: Zabkása finomra őrölt szemekből, natúran vagy friss gyümölcsökkel-. A program hossza 22 perc. 
 • Kompót: Gyümölcskompótok készítése. A program hossza 35 perc 
 • Tejitalok, növényi italok: Tejitalok különféle magvakból és gabonafélékből. A program hossza 23 perc. 
 • 8 kincs kása: Zabkása durvább szemekből. A program hossza 50 perc. 
 • Bébiétel: Bébiétel és különféle sós pürék készítése. A program hossza 35 perc. 
 • Meleg öntisztító funkció: A tartály tisztítása. A program hossza 1 perc 30 másodperc. 

A hideg programokat kék, a meleg programokat piros fényű indikátorok jelzik a készülék kijelzőjén. 

Az automata programok mellett manuális használat is lehetséges. 

Az Egészséges főzés funkcióval lehetőség van egyedi időbeállításra. 20 perc, 40 perc, 50 perc, 80 perc és 100 perc között léptethetjük a rendszert. 

A Turmixolás funkcióval 10 különböző sebességbeállítást alkalmazhatunk. Az 1-2. fokozat öntetek, méz és egyéb folyékony ételek turmixolásához ajánlott. A 3-4. fokozat lágy alapanyagok aprításához alkalmas, mint például a paradicsom, az eper. Az 5-6. fokozat a közepesen kemény alapanyagok aprításához ideális, mint az alma, krumpli, zöldségek. A 7-8-9-10. fokozat beállítása a kemény alapanyagok aprításához szükséges, mint a répa, bab vagy magvak. 

 

Kinek ajánlott az ArtMix Pro konyhai robotgép?

 

Az ArtMIxPro konyhai kisgép automata funkcióival csak a hozzávalók megfelelő kimérése szükséges a főzéshez, a többit a robotgép elvégzi a megfelelő program kiválasztásával. A zabkásától a levesekig, a reggelitől a vacsoráig képes egészséges ételek és italok elkészítésére, így a legkevesebb energiabefektetéssel használhatják akár amatőr szakácsok is. 

A különböző automata és manuális funkciók az ételek és hozzávalók egyedi ízeinek, aromáinak, tápanyagainak megtartásával a mesterszakácsok is ízletesebb ételt tálalhatnak az asztalra. A Zepter által kínált exkluzív receptektől a saját konyhatitkokig egyszerűsíti és jobbá teszi a főzést. 

 

Vegán és laktózmentes étrend az ArtMix Pro kisgéppel

 

Az ArtMix Pro készülékkel nem csak ételek és gyümölcsitalok varázsolhatóak az asztalra, de egészséges növényi italokat is készíthet házilag, mint mandula ital vagy mogyoró ital. Akár egészségügyi okból, akár életszemlélet miatt választjuk a magvakból nyert tápanyagban gazdag tejpótló italokat, a tartósítószerek és extra adalékanyagok elkerülésével még egészségesebb növényi italok, tejhelyettesítő alternatívát készíthetünk a vegán vagy laktózmentes étrendünkhöz. 

Technikai adatok

CIKKSZÁM
BL-002
TERMÉK NEVE
ArtMix Pro
BRUTTÓ TÖMEG [KG]
11,6
NETTÓ SÚLY [KG]
9,2
FESZÜLTSÉG
220V-240V ~ 50 Hz
BIZTONSÁGI BESOROLÁS
I. biztonsági osztály
MÉRETEK
262 x 220 x 478 mm
TELJESÍTMÉNY
Melegítő teljesítménye: 1500W Motor teljesítménye: 1300W
KAPACITÁS
0,75 L – 1,75 L
JÓTÁLLÁS
3 év kötelező jótállás. A termékhez biztosított receptkönyv inspirácóként szolgál vásárlóink számára. Mivel felhasznált alapanyagok között, azok eltérő víz, cukor és rost tartalma miatt jelentős különbség mutatkozhat, a Zepter nem vállal garanciát azok sikeres elkészítésére. A receptek elkészítésével kapcsolatos panaszokat a Zepter nem fogadja el. A termék használata során a használati útmutatóban foglaltak az irányadók.
TANÚSÍTVÁNYOK/MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT
A termék megfelel az Európai Unió alábbi rendeleteinek és irányelveinek: (EK) sz. 1935/2004, 2014/30 / EU, 2011/65 / EU és 1907/2006 / EK.

Dokumentumok

Dokumentumok

ArtMix Pro

Dokumentumok

ArtMix Pro Egészséges ételek

Használati útmutató

ArtMix Pro BL-002

Zepter logotype A termék sikeresen a kosárba került! Bags Tovább a kosárba