STÍLUSOS VÁLASZTÁS AZ IMPOZÁNS? FÉNYŰZŐ ASZTALTERÍTÉKÉRT

Zepter Kimono, Caprice, Senator és Venus – ezek mind élevonalbeli evőeszközkészleteink. Egyedülálló választáoks rendkívül tartós anyagokból. A fényűző stílulsú készletek egyaránt elérhetők ezüstözött, aranyozott és tükörfényes felületű kivitelekben.

A Zepter evőeszközök minősége, használhatósága és formatervezése megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Kiváló minőségű CrNi 18/10 acélból készülnek. A készletek egyes darabjainak vastagsága eléri a 4 mm-t is, túlteljesítve az evőeszközökre vonatkozó általános minőségi szabványokat.

A kiváló technológia, a folyamatos szakértői felügyelet és a gondos, darabonkénti minőségellenőrzés garantálja minden egyes evőeszköz különleges minőségét. A Zepter evőeszközkészleteinek csúcskategóriás minőségét tanúsítvány igazolja.

(Tanúsítványszám - ZE 53549 Igazolt Zepter minőség - minden darabra vonatkozóan).

Minden vásárlónak egyedi ízlése van, ezért a készleteket úgy alakítjuk ki, hogy megfeleljenek a a legkülönbözőbb igényeknek. Kínálatunkban mindenki talál olyan evőeszközkészletet, amely kielégíti háztartásának igényeit és személyes ízlését.

A Zepter evőeszközök CrNi 18/10 acélból készülnek, négyféle változatban érhetők el, és a polírozott készletek minden egyes darabját fényes csillogás jellemzi. A gyártás végső fáziásában rendkívül kemény ezüst- és aranyréteg kerül a készletek darabjaira (24 karátos finomarany és 999-es finomságú ezüst, akár 40 mikron vastagságban).

A LEGKIVÁLÓBB MINŐSÉG A LEGELEGÁNSABB ASZTALOKHOZ