ZEPTER SMARTLIFE 

A Zepter Smartlife rendszere lerövidíti a konyhában töltött időt, így több szabadidőd marad. A Zepter forradalmi technológiája a rádiós indukciós főzőlapot egy digitális rádiós termokontrollal és egy távjelzővel párosítja, így a főzési folyamat teljesen automatizált és zavartalanul halad, nem szükséges a főzőlap felett állnod, amíg elkészül az étel.

ZEPTER DIGITÁLIS RÁDIÓS TERMOKONTROLL

A digitális rádió termokontroll digitális kezelőfelülettel rendelkezik, elegáns és stílusos kialakítással, valamint határozott, ergonomikus fogással. Választhatsz száraz és nedves főzési módok között, a kívánt hőmérsékletet és főzési időt igény szerint programozhatod,és végig ellenőrizheted a teljes főzési folyamatot. A beállítás után az intelligens rendszer automatikusan fenntartja a hőmérsékletet és a meghatározott időt, szükség esetén pedig kikapcsolja az eszközt. Akár el is hagyhatod a konyhát, és mire visszaérsz, már tálalásra kész egészséges étele vár, ami nem csak zamatos és étvágygerjesztők, de tápanyagban gazdag marad és egészséges. A digitális rádiós termokontroll a "konyhád őrzőjeként" működik, és kompatibilis más  rádióhullámokkal működő Zepter eszközökkel is.

Zepter Radio Digital Thermocontrol

ZEPTER TÁVJELZŐ

A Zepter távjelző egy távoli figyelmeztető eszköz, amely interaktív módon kapcsolódik a Zepter digitális rádiós termokontrollhoz, és távolról értesít, ha az edény elérte a beállított főzési hőmérsékletet, vagy ha a beprogramozott idő letelt. A Zepter távjelző egy különbejáratú konyhai "híradó", amely 30 méteres hatótávolságon belül bárhol figyelmeztet, ha a jelenlétedre van szükség a konyhában a főzés során.

Zepter Buzzer

ZEPTER RÁDIÓS INDUKCIÓS FŐZŐLAP

A Zepter rádiós indukciós főzőlap egy új rádióhullámot használó technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kommunikáljon a Zepter digitális rádiós termokontrollal és a Zepter távjelzővel, ellenőrzés alatt tartva a teljes főzési folyamatot. A Zepter rádiós indukciós főzőlap egy gombnyomásra azonnal beállítja és fenntartja a főzési hőmérsékletet, szükség esetén pedig automatikusan leállítja a főzési folyamatot a Zepter digitális rádiós termokontrollon beállított kritériumoknak megfelelően.

Minden Zepter Masterpiece edény szabadalmaztatott akkutermikus edényaljjal rendelkezik, amely tökéletesen kompatibilis az rádióhullámos indukciós főzőlappal, hogy a Zepter egészséges főzés filozófiájának megfelelő, kiváló ételeket készíthess.  Ez a főzőllap főzőlap kompatibilis mindenféle mágneses, illetve indukciós aljú edénnyel, serpenyővel vagy lábassal.

Zepter Induction Cooker

A ZEPTER SMART SUPERIOR MULTISYSTEM RENDSZERE:

  • ENERGIÁT TAKARÍT MEG - nem pazarolja a hőt az ételek főzésekor vagy melegítésekor 
  • ÉTELT TAKARÍT MEG - több frissen főzött, táplálóbb, egészségesebb ételt élvezhetsz
  • IDŐT TAKARÍT MEG - több szabadidőd marad, amit a családoddal tölthetsz, vagy kedvenc hóbortjaidra áldozhatsz
  • PÉNZT TAKARÍT MEG
  • TELJESEN BIZTONSÁGOS
  • VÉDI AZ EGÉSZSÉGÉT

Zepter Thermocontrol