MINŐSÉG ÉS ELEGANCIA MINDEN RÉSZLETBEN

Csak egy olyan alkotás képviselhet különleges értéket, amely érzelmeket ébreszt és megragadja a figyelmünket, mert megszépíti az életünket.

Sok olyan szép és felejthetetlen alkalom van az életünkben, amely méltó az ünneplésre. Esküvő, új baba, nagykorúvá válás, születésnapok, diplomaosztók, munkahelyi előléptetés, házassági évforduló, vagy valami különleges tárgy megvásárlása... amikor ilyen jelentős események történnek velünk, szeretnénk megosztani örömünket a hozzánk legközelebb állókkal.  Legyen szó ünneplésről vagy egy mindennapi ebédről, az ilyen alkalmak hagyományai nem üres formalitások, hanem a modern ember azon igényét képviselik, hogy jobbá és boldogabbá tegye az életét.

A poharak a vendégszeretet szimbólumává váltak, és a vendéglátás örömének kifejezői lettek. Egyszerű üzenetet küldünk velük a legszebb érzelmeinkkel színezve: "Isten hozott!" Lehet ez egy rövid, váratlan látogatás, vagy egy ünnepi ebédmeghívás, esetleg családi vacsora - az asztalon álló pohár minket képvisel, kellemesebbé és ünnepélyesebbé teszi ezeket a pillanatokat.

A poharak – különösen a talpas poharak – a barátság, a jó társaság és a kellemes együttlét szimbólumai. Egy kötetlenebb, szívélyesebb és barátságosabb beszélgetésre invitálnak. Ez azonban nem minden pohárfajtára igaz. A pohárkészlet kiválasztása kényes feladat, sokkal inkább, mint azt bárki elsőre gondolná. Az asztalterítés kultúrája nemcsak az anyagiak függvénye, hanem a vendéglátáshoz való érzéket is megköveteli. Csak azok az emberek képesek az igazi értékválasztásra, és azok tudják valóban élvezni a másokkal való találkozás szépségét, akik elsajátították az asztalterítés esztétikáját.

A TERMÉK ELŐNYEI

A Zepter pohárkészletek kiemelkedő tulajdonságokkal bírnak kiváló anyagminőség, praktikusság és funkcionalitás, igényes formaterv, egyszerű tisztítás.

Kínálatunkben hét exkluzív készlet érhető el: La Perle, Prince, Baron, King, Taiga, Conte, Astra. Ezek a gyönyörű nevek magukért beszélnek. Poharaink művészi alkotások minden alkalomra, amelyek a minőség és a funkcionalitás, az elegancia és az avantgárd stílus harmonikus együttesei.

Poharaink művészi alkotások minden alkalomra, amelyek a minőség és a funkcionalitás, az elegancia és az avantgárd stílus harmonikus együttesei. Mi a közös exkluzív készleteinkben? Mindegyik darabjuk nemesacélból készül (CrNi 18/10 – tartós, gyakorlatilag szinte elpusztíthatatlan rozsdamentes acél), tehát a készletek egyetlen darabja sem törhet el vagy sérülhet meg. Ráadásul a poharak nem átlátszóak, így rajtad kívül senki sem fogja tudni, hogy mennyi ital van még benne.

  • A készletek arany díszperemmel ellátott poharakkal is kaphatók. Ez a fényűző 24 karátos aranyozás növeli a készletek értékét minőségük és esztétikájuk tekintetében egyaránt.
  • Poharaink stílusa és formája exkluzív, gyönyörű és örökzöld. Tökéletesen illeszkednek minden enteriőrbe, legyen szó modern belterekről vagy klasszikus bútorokkal berendezett helyiségekről.
  • Poharainkban minden italtípus megőrzi sajátos, eredeti ízét, mivel nem történik kémiai reakció a pohár és tartalma között. Az pohár vastagságának és az anyag minőségének köszönhetően a fény és a hőmérséklet nem befolyásolhatják, nem ronthatják az ital minőségét.
  • Tisztításuk és tárolásuk is egyszerű.

TOVÁBBI ELŐNYÖK

Minden darab Zepter pohár kiváló minőségű anyagokból készül: rozsdamentes acélból, 999-es finomságú ezüstből és 24 karátos aranyból. Az acél a fő alapanyag, az ezüstöt és az aranyat pedig díszítésre használjuk. A készlet darabjainak megformálásához csúcstechnológiát alkalmazunk, és minden egyes darabot különleges, világszerte elismert eljárásokkal munkálunk meg.

A Zepter pohár- és desszertkészleteket számos különféle szakemberből álló, összetett csapat alkotta meg: folyamatmérnökök, mérnökök, fiziológusok, kóstolók, pszichológusok és formatervezők. 

A poharak gyártási folyamata rendkívül összetett. Ilyen egyedi termékeket csak a tudományos ismeretek, a kézműves munka és a művészi tervezés egyesítésével lehet készíteni.

TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ MINDEN ASZTALRA!