PHILIP ZEPTER KARÓRÁK

Az exkluzív Philip Zepter karórákat olyan embereknek terveztük, akik számára egy minőségi karóra éppoly értékes, mint az idejük. Limitált szériájú órakollekciónk Svájcban készül, a precizitás és a minőség földjén. A 18 karátos aranyból vagy acélból megformázott és a svájci órásmesterek által kézzel megmunkált karóráinkat időtlen formatervezésük örökké különlegessé teszi.

INSPIRÁCIÓNK

Philip Zepter bemutatja Önnek a Monte Carlo-i éjszakák által inspirált exkluzív karóra kollekcióját.  A vállalkozó, mecénás, művészetkedvelő és lelkes karóra-gyűjtő egy nagy múltú svájci órásműhellyel együttműködve alkotta meg ezt az egyedülálló prémium kollekciót.

Minden egyes karóránk azt a szenvedélyt és találékonyságot testesíti meg, amely Philip Zeptert vállalkozásának megalapítására inspirálta. A kiemelkedő esztétikum és a hibátlan minőség tökéletes egységet alkotnak. Erről tanúskodik az a több száz munkaóra, amelyet minden egyes karórába fektettek, valamint az órák részleteire fordított aprólékos gondosság.

HOGYAN GYÁRTJUK A KARÓRÁKAT?

Az együttműködés új lendületet adott a nagy hagyományokkal rendelkező műhelynek a gyártásfejlesztés, valamint a stílusbeli- és technológiai innováció terén, miközben megerősítette mindazokat a páratlan és kifinomult kézműves tradíciókat, amelyek a svájci órásmesterek  művészetét időtállóvá és elismertté tették az évszázadok során..

Az összeszerelési és megmunkálási folyamatok nagy részét még napjainkban is kézzel végzik, éppúgy, mint akkor, amikor a svájci mesterek magas fokú specializáltsága és szakértelme a helvét köztársaságot a világ óragyártásának központjává tette. A Philip Zepter karórák készítésének minden egyes lépése egy órásmester vigyázó szeme alatt történik: csak az ő jóváhagyása után nyilvánítják az órát késznek.