IGYON EGÉSZSÉGES VIZET!

Önnél mennyire tiszta a csapvíz? Az otthonainkba érkező "tisztított" csapvíz gyakran tele van vasvegyületekkel, mert a víz régi, korrodált földalatti csöveken keresztül halad, és mire elér hozzánk, rozsda és egyéb szennyezőanyagok oldódnak bele. A Zepter víztisztító rendszerei a háromfunkciós csaptelepekkel kiegészítve praktikus, gazdaságos és egészséges ivóvíz forrást alkotnak a konyhában.

A Zepter Clean Water rendszer szerves részét képező háromfunkciós technológia lehetőséget ad arra, hogy szűrt ivóvizet vagy a hideg-meleg csapvíz szokásos keverékét kapja, egyetlen könnyen kezelhető megoldással. A két víztípus egyáltalán nem keveredik - egymástól elválasztott funkciók, amelyek minden igényre a legjobb megoldást kínálják. A kiváló minőségű sárgarézből (CW719) készült és a dupla króm-nikkel réteggel rendelkező csaptelepek rendkívül ellenállóak a korrózióval szemben.

A TüV Rheinland biztonsági tanúsítvány, a higiéniai tanúsítvány, a gravírozott Zepter logó és az 5 év jótállás garantálják, hogy ez a kiváló minőségű termék hosszú éveken át szolgálja majd az Ön és családja egészségét.