TELJES KÖRŰ TAKARÍTÁS EGY KÉSZÜLÉKKEL

A Zepter csúcstechnológiát és a gőz természetes erejét ötvöző TELJES KÖRŰ 6 AZ 1-BEN TAKARÍTÓRENDSZERE, a Tuttoluxo kiemelkedő takarítási élményt nyújt, felülmúlva minden hagyományos takarítóeszközt. A 6 fő funkcióval, 3 szabadalmaztatott alrendszerrel, 4 szűrési szinttel, intelligens kezelési funkciókkal és tartozékok széles választékával rendelkező Zepter takarítóberendezés könnyen kezelhető és karbantartható. 

A Tuttoluxo az ember által ismert legerősebb fertőtlenítő, a vízgőz használatával védi egészségünket és a környezetet, ugyanakkor professzionális takarítási teljesítményt nyújt bármilyen felületen. A mellékelt professzionális vasalóval egyszerűen eltűntethetőek a gyűrődések a ruhákról. A gőz mélyen behatol a szövetekbe és fertőtleníti, de ugyanakkor kíméli is azokat.

A korszerű technológiával rendelkező, multifunkcionális Tuttoluxo a tartozékok széles skálájával rendelkezik, így tökéletesen alkalmas bármilyen takarítási feladatra, illetve bármilyen felület vagy ruhadarab tisztán tartására.

Miért tartana hat különálló készüléket, ha választhat egy 6 az 1-ben készüléket is, amely mindent tud?

Tuttoluxo2_fullwidth

1. PORSZÍVÓZÁS - NEDVES ÉS SZÁRAZ

vízszűrős porszívó funkció

TTOLUXO egy nagy teljesítményű porszívó. Bármilyen helyzetben könnyen és hatékonyan takaríthat vele: száraz porszívózással a koszt és porszemcséket távolíthatja el, nedves porszívózással pedig a különféle kiömlött folyadékokat szívhatja fel.

A professzionális porszívózási funkció mellett a Tuttoluxo a levegőt is megszűri működés közben az egyedülálló, szabadalmaztatott Spray System segítségével, amely hatékonyan csapdába ejti az összes porszemcsét és a legapróbb részecskéket is eltávolítja a levegőből. Erre egyetlen porzsákos porszívó sem képes a porózus papírszűrőjével.

2. GŐZTISZTÍTÁS ÉS FERTŐTLENÍTÉS

A gőznek számos felhasználási módja és előnye van a takarításban!

A gőz magas hőmérséklete sterilizál és fertőtlenít, elpusztítva minden baktériumot és kórokozót. A gőznyomás még a legmakacsabb szennyeződéseket és koszt is könnyedén, káros vegyi anyagok használata nélkül távolítja el és a legapróbb helyekre is bejut, ahová a legtöbb hagyományos tisztítóeszközzel nem férnénk be.

Használja ki a gőz természetes, fertőtlenítő erejét a Tuttoluxóval!

Zepter-Tuttoluxo-10-(1)

3. GŐZTISZTÍTÁS ÉS PORSZÍVÓZÁS

egyszerre

A Tuttoluxo új szintre emeli a gőztisztítást és a porszívózást, mivel egyesíti erősségeiket.

A folyamatos gőznyomás és a 148°C-os hőmérséklet sterilizálja a szőnyegek, matracok és kárpitok szöveteit az anyag mélyébe hatolva és elpusztítva még a poratkákat is. Eközben a porszívó hatékony, nagy teljesítményű motorja felszívja a szennyeződéseket, valamint a poratkák testét. A készülék felhasználóbarát, mivel a gőzképzéshez használt víztartálya használat közben, időveszteség nélkül újratölthető.

A TUTTOLUXO egyszerűen TÖKÉLETES!

4. PROFESSZIONÁLIS GŐZVASALÁS

Függőlegesen és vízszintesen

A Tuttoluxo vasaló praktikus és olyan professzionális fertőtlenítő, illetve frissítő hatást nyújt, amelyre a hagyományos háztartási vasalók nem képesek.

Az egyszerű víz-utántöltő rendszer biztosítja az állandó gőznyomást vasalás közben, legyen szó akár vízszintes, akár függőleges vasalásról. A vegytisztításhoz hasonló eredményt ér el kizárólag a gőz erejét használva, így időt és pénzt takarít meg. Kíméli még a legkényesebb anyagokat is, pl. a selymet, a kordbársonyt, a gyapjút vagy a kasmírt...

5. LÉGTISZTÍTÁS ÉS AROMATERÁPIA

A tiszta levegő luxusa

Nem szabad természetesnek vennünk a szabad légzést, különösen az asztma és az allergia terjedése miatt. Ezért a Zepter kutatói gondoskodtak arról, hogy a Tuttoluxo technológia segítségével megtisztíthassuk a belélegzett levegőt.

A szűrőrendszer a készüléken áthaladó porszemcsék csaknem 100%-át kiszűri. Tisztítja a levegőt, amit belélegzünk. Egy közönséges porszívó a szőnyegekről a szennyeződéseket a levegőbe juttatja, ahonnan pedig belélegezzük, a Tuttoluxo azonban a szőnyegek mellett a levegőt is megtisztítja.

A Tuttoluxo segítségével javíthatja a hangulatát, felfrissítheti a lelkét és egy valóságos wellness oázist varázsolhat otthonába; csak néhány csepp Zepter illóolajat kell a készülék tiszta víztartályába csepegtetni.

6. LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁS

Wellness-oázis az otthonában

A fejfájás gyakori panasz, de kevesen tudják, hogy gyakran az otthonunkban lévő rossz minőségű levegő okozza. A Tuttoluxo másik kiemelkedő tulajdonsága, hogy egészségesebbé teheti otthonunkat azáltal, hogy párásítja a levegőt szobáinkban. A száraz levegő száraz bőrt, töredezett hajat, rossz alvásminőséget, súlyosbodó allergiás és asztmás tüneteket, gyakori megfázást, influenzát és légúti megbetegedéseket, torokfájást, orrvérzést és száraz köhögést okozhat.

A levegőt kétféleképpen párásíthatja: gőzöléssel a flexibilis cső segítségével párologtatással egy opcionális tartozék segítségével. A TUTTOLUXO helyreállítja a száraz téli levegő páratartalmát és javítja az egészségét... Így Ön újra szabadon lélegezhet!

A TUTTOLUXO LENYŰGÖZŐ TULAJDONSÁGAI

HIGIÉNIKUS

A két nagy teljesítményű fűtőelem (2 x 1050 W) néhány perc alatt 148°C körüli gőzt hoz létre. Ez a magas hőmérséklet elpusztítja a baktériumokat, a mikrobákat, a vírusokat, a poratkákat és más mikroszkopikus organizmusokat, amelyek a szőnyegekben, a  matracokban és a bútorokban élnek és súlyos egészségi problémákat, például asztmát és allergiát okozhatnak.

A fűtőrendszer kialakítása egyenletes és folyamatos nyomást biztosít még a legteljesítményigényesebb feladatoknál is. Mindig rendelkezésre áll a gőznyomás, amikor szükségünk van rá, hiszen működés közben is újratölthető a tartály, így nem kell megvárni, amíg a rendszer lehűl.

HATÉKONY

A Tuttoluxo egyenletes teljesítményt nyújt. A gőznyomás 450 kPa (4,5 bar). Az erős gőzsugár még a legmakacsabb szennyeződéseket is fellazítja, míg a nagy teljesítményű szívómotor minden szennyeződést felszív.

A Tuttoluxo segítségével egyszerre lehet porszívózni és gőztisztítani olyan helyeken, ahol soha nem gondoltuk volna, hogy ez lehetséges! Mindössze egy ujjmozdulatra van szükség, hogy a szívást bármilyen helyzethez beállítsuk. Gyorsan, egyszerűen, megállás és plusz energiafogyasztás nélkül növelheti vagy csökkentheti a porszívózás sebességét közvetlenül a fogantyúról.

Az erőteljes és hatékony Tuttoluxo esetében nem kell megvárnunk, amíg lehűl vagy felmelegszik, mint más gőztisztító rendszereknél

ERŐS

A Tuttoluxo motorja egy mérnöki mestermű. Egy 1200 W-os motor előnyeivel rendelkezik, de hatékonysága megegyezik egy 1600 W-os motoréval. A Tuttoluxo egy okos készülék - versenytársainál erősebb, hatékonyabb, költségkímélőbb, környezetbarátabb. Nem a méret a lényeg - a tartósság viszont fontos!

KÖLTSÉGKÍMÉLŐ

Soha többé nem kell pénzt pazarolnia drága, veszélyes tisztítószerekre. És soha többé nem kell pénzt költenie porzsákokra és szűrőkre sem: akár 100%-os megtakarítás a porzsákok költségén, akár 100%-os megtakarítás a takarítószereken, háztartási vegyszereken.

A gőz rendkívül hatékony - egy liter vízből körülbelül 1000 liter gőz keletkezik és a Tuttoluxo okos kialakításának köszönhetően a melegítőrendszer víztartálya a készülék használata közben is újratölthető, így a gőz soha nem fogy ki.

A Tuttoluxo egy intelligens készülék, amely figyelmezteti Önt, ha a tartályban lévő víz elfogyott. A készülék hatékony motorja a tényleges teljesítményénél alacsonyabb watton működik, így az villanyszámlán is spórol!

Az legfontosabb azonban az, hogy otthona tisztán tartásával és egy egészséges lakókörnyezet fenntartásával az egészségügyi kiadásokon és az orvosi költségeken is sokat spórolhat - ne feledje, otthonunk az elsődleges menedék a modern élet veszélyei elől.

Tuttoluxo_Zepter

WASHABLE & LONGLASTING FILTERS

1. LEBEGŐ SZŰRŐ

Felfogja a nagyobb szennyeződésrészecskéket, amelyeket a SpraySystem vízáramlása nem fog fel, ezért fontos "kapuőr", amely védi a légbeömlő nyílás szűrőjét is.

2. LÉGSZŰRŐ

Nemcsak a kellemetlen szagoktól tisztítja meg a készüléken áthaladó levegőt, hanem megakadályozza, hogy a Spray System által nem teljesen kiszűrt apró részecskék a készülékbe kerüljenek.

3. POLIÉSZTER SZŰRŐ

A hátsó légkivezetésnél lévő poliészter szűrő úgy van kialakítva, hogy akár 0,3 mikron méretű részecskéket is felfogjon, felfogva mindent, ami az előző szűrőszinteken átjutott. Az elsősorban zajcsökkentésre használt poliészter szűrő a Tuttoluxo készüléket kategóriájának egyik legcsendesebb készülékévé teszi.

4. MOTOR LÉGBEÖMLŐ SZŰRŐ

Arra szolgál, hogy a különböző részecskék (szőnyegekből, háziállatokból vagy bármi másból) ne juthassanak a motorba. A motor hűtőlevegőjének szűrésére is szolgál. Ez egy olyan egyedülálló megoldás, amely csak a Tuttoluxo modellekben található meg.

HEPA (nagy hatékonyságú részecskeszűrő) SZŰRŐ - opcionális

A HEPA szűrőtechnológia maximális hatékonyságot biztosít, és a 0,3 mikron méretű részecskék 99,97%-át kiszűri. A HEPA-szűrő a beltéri levegőben található mikroorganizmusok eltávolítását is segíti.