INNOVATÍV, KLINIKAILAG TESZTELT KOZMETIKAI TERMÉKEK 

KIEMELKEDŐ SVÁJCI MINŐSÉG

A svájci Intercosmetica Neuchâtel S.A.-t 1956-ban alapította a német Wella csoport. A Zepter csoport 1996-ban felvásárolta az Intercosmetica-t, így jött létre a Zepter Cosmetics & Luxury divízió. 

Az Intercosmetica saját kutatás-fejlesztési- és bőrtesztelési részlegein folyamatosan kutatják és tesztelik a tiszta és hatékony formulákat a kozmetikumok új generációjához. Az Intercosmetica a legmagasabb szintű minőségirányítási rendszerekkel rendelkezik (ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal) és garantálja kozmetikai termékcsaládjainak maradéktalanul alapos ellenőrzését. Az intelligens formulák kifejlesztésétől kezdve egészen a végtermék gyártásáig az Intercosmetica teljes mértékben támogatja ügyfelei projektjeit.

Az innovatív technológiákat természetes és ökológiai gazdálkodásból származó hatóanyagokkal kombinálva a Zepter Cosmetics kiemelkedő eredményeket ért el a fitokozmetikumok területén, kozmetikai termékcsaládja pedig ideális megoldást jelent az egészség és a szépség ápolására és védelmére. 

A ZEPTER svájci laboratóriuma természetes és csúcstechnológiát képviselő PARABÉN-MENTES szépségápolási termékeket kínál a gyors és látványos öregedésgátló eredményekért. Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy formuláink kíméletesek legyenek a legérzékenyebb bőr számára is.

  • A kutatási és fejlesztési laboratórium innovatív formulákat fejleszt ki
  • A Bőrtesztelő Intézet pedig biotechnológiai értékelésekkel, fogyasztói tesztekkel és tapaszpróbákkal teszteli ezek hatékonyságát

Intercosmetica laboratories

Quality Certificates

INNOVÁCIÓ

A kozmetikai dermatológia és a genetika legújabb áttöréseit a legújabb technológiákkal és innovációkkal egyesítve egy lépéssel közelebb kerültünk a tökéletes, fiatalos és egészséges megjelenés eléréséhez - a kiemelkedően hatékony svájci öregedésgátló szérumainkhoz.

A BARNA TENGERI HÍNÁR (Antileukine 6) egy egyedülálló algakivonat, amely az újonnan kifejlesztett szérumaink sztárja. A barna hínár kiemelkedően magas koncentrációjának alkalmazásával a DNS-károsodás jelentősen csökken és maximális öregedésgátló hatás érhető el.