[V2_TopNavigation_Row2 - submenu]
Főzés

Syncro-Clik Gyorsfőző fedő, ø20cm

Z-420-20

A speciális biztonsági megoldásokkal felvértezett Syncro-Clik® fedő egy teljes értékű és egészséges gyorsfőző rendszerré alakítja Zepter Masterpiece edényeit. 80%-al lerövidíti a főzési időt, ugyanakkor benne készült ételek megőrzik természetes tápanyagaikat, aromájukat, és állagukat. A gyors, mégis egészséges Synrco-Clik® két méretben érhető el: 20 cm és 24 cm. Kifejezetten a Zepter edényekhez tervezték; egykezes kezelésének köszönhetően praktikus és egyszerű használni.

Termékkatalógus: Masterpiece Z-line edénykatalógus

 

További információ
Listaár 158 000 Ft
BizzClubár -5% és -40% között
Jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz: -5%, vagy akár -40%
Mennyiségi kedvezmény: Add hozzá a termékeket a kosaradhoz, és automatikusan megjelennek a kedvezményes árak. Minél több terméket helyezel kosárba, annál nagyobb kedvezményben részesülsz.
* Kattints a táblázatban megjelenített értékre, és máris láthatod a kedvezményt.
Listaár (Ft)  ≥
Kedvezmény mértéke akár
≥ 4K
DL1 -5%
≥ 20K
DL2 -10%
≥ 400K
DL3 -15%
≥ 1.2M
DL4 -20%
≥ 2M
DL5 -25%
≥ 2.4M
DL6 -30%
≥ 4M
DL7 -35%
≥ 8M
DL8 -40%
Kedvezmény új tagok regisztrálásáért: Minél több tagot hívsz meg, annál nagyobb kedvezményt kapsz a sikeres regisztrációk után.
Tagok száma
Kedvezmény akár
-
DL1 -5%
-
DL2 -10%
1
DL3 -15%
2
DL4 -20%
4
DL5 -25%
5
DL6 -30%
40
DL7 -35%
50
DL8 -40%
Egyedi Zepter BizzClub lehetőségek a barátaid vásárlásai után: akár 10% prémium minden vásárlás után
Határozz meg kedvezményeket a barátaidnak a Zepter BizzClub-ban bárhol a világon. A vásárlásaik után 10% prémiumot kapsz.
A barátaid azonos kedvezményekben részesülnek.
Bekapcsolódhatsz az értékesítésbe: Szerezz 5-40% jutalékot!
Ha közreműködsz egy értékesítés során, a vásárlás után 5-40% jutalékot szerezhetsz.
Válj Zepter szakértővé, és szerezz jelentős jövedelemkiegészítést! Dolgozz bárhol, bármikor, amennyit szertnél.

Ez nagyon egyszerű - adj további termékeket a kosaradhoz, és máris láthatod a kedvezményt.
Minél nagyobb az összeg - annál nagyobb a kedvezmény!

Listaár 158 000 Ft
BizzClubár 146 900 Ft
Mennyiség
Kedvezmény -7% -11 100 Ft
Végösszeg 146 900 Ft
Az átlagos szállítási idő a rendelés kifizetésének visszaigazolásától számított 7 munkanap
Megosztás:

Áttekintés

A speciális biztonsági megoldásokkal felvértezett Syncro-Clik® fedő egy teljes értékű és egészséges gyorsfőző rendszerré alakítja Zepter Masterpiece edényeit. 80%-al lerövidíti a főzési időt, ugyanakkor benne készült ételek megőrzik természetes tápanyagaikat, aromájukat, és állagukat. A gyors, mégis egészséges Synrco-Clik® két méretben érhető el: 20 cm és 24 cm. Kifejezetten a Zepter edényekhez tervezték; egykezes kezelésének köszönhetően praktikus és egyszerű használni.

Termékkatalógus: Masterpiece Z-line edénykatalógus

 

Bemutató

SYNCRO-CLIK®: A GYORSFŐZÉS MESTERE

A Syncro-Clik®-kel öröm a főzés. Percek alatt készülnek el az ízletes ételek, az omlós húsok, és a finom halak akár 60%-os energia-megtakarítással. A Zepter főzőrendszer páratlan adottságainak köszönhetően az elkészült ételekben megmaradnak a természetes vitaminok és ásványi anyagok, továbbá megőrzik zamatukat, színüket, állagukat. A gyorsfőzés ideális hagyományos ételek elkészítéséhez, amelyeket normál esetben órákig kell főzni, valamint zsírszegény és vegetáriánus ételekhez is. Okos technológia egyszerűen – csak helyezze rá a fedőt Zepter edényére, zárja le mindössze két ujjal, és már kész is a korszerű gyorsfőző!

FŐ A BIZTONSÁG

A Syncro-Clik® fedőt olyan záró mechanizmussal látták el, amely nem engedi eltávolítani a fedőt addig, amíg az edényben lévő nyomás biztonságos szintre nem csökken. A termokontrollon található nyomásmérő jelzi, ha a főzőrendszer nyomás alatt van. A kijelző a nyomás csökkenését is jelzi, amikor az edényt levesszük a hőforrásról és hagyjuk lehűlni. További biztonsági funkcióként a gyorsfőző fedőt egy biztonsági szeleppel is ellátták, amely túlnyomás vagy a fő szelepek eltömődése esetén kiereszti a felhalmozódott gőzt.

A TERMÉK HASZNÁLATA

Pillanatok alatt kész az étel! Helyezze a Syncro-Clik® fedőt az edényre, a termokontrollal zárja le, tegye az edényt a hőforrásra, és élvezze a professzionális gyorsfőző-rendszerré alakított Zepter edény előnyeit.

The Red Button: The red button pops out during the cooking process once the required level of pressure is reached. Do not try to open the lid at this point.

A piros gomb: Főzés közben a piros gomb kiemelkedik amint az edényben elegendő nyomás alakul ki. Ilyenkor már ne próbálja felnyitni a fedőt.

A termokontroll: Amikor a mutató eléri a zöld mezőt kapcsolja ki a hőforrást és vegye le az edényt a tűzhelyről. A Syncro-Clik® fedő kinyitásához nyomja meg a piros gombot és várja meg, amíg az edényben lecsökken a nyomás, a termokontroll mutatója pedig eléri a sárga mezőt.

Egyszerű karbantartás és tisztítás: Használat után vegye ki a gumitömítést, majd mossa el azt a fedővel együtt. Érdemes a biztonsági- és a főszelepeket is kicsavarozni és kitisztítani.

MIÉRT A MASTERPIECE FŐZŐRENDSZER ÉS A SYNCRO-CLICK® A LEGJOBB VÁLASZTÁS?

Csúcsminőségű anyagok: A Masterpiece edények gyártásához használt 316L nemesacélt olyan területeken használják, ahol kiemelkedően fontos az anyagminőség: sebészeti eszközöket, implantátumokat, exkluzív karórákat, és egyéb luxustermékeket készítenek belőle. Az acélnak ez a fajtája nem porózus szerkezetű, nem ég rá az étel, nem oxidálódik, nem veszi át az ételszagot, nem vált ki semmilyen allergiát, és egyszerűen tisztítható. Ezek a tulajdonságok tökéletesen alkalmassá teszik az egészséges ételkészítésre. A Syncro-Clik® fedővel együtt pedig ezek a csúcsminőségű edények igazi hatékony gyorsfőzővé válhatnak. Syncro-Clik® - a tökéletes megoldás egészséges ételek gyors elkészítésére, amely jól illik a mai felgyorsult életvitelünkhöz.

Precíz kialakítás: A Zepter fedő tökéletesen illeszkedik az edény pereméhez és hermetikusan lezárja azt; ezzel megindul a zárt rendszerű főzési folyamat és az étel sem futhat ki. Ez az ötletes tervezés megakadályozza, hogy az edényből távozzon az ételszag, így lakásában főzés után is friss marad a levegő. A többfunkciós fedőt ételek felszolgálására, esetleg hővédő alátétként is használhatja.

Biztonság: A kényelmes és biztonságos Zepter edényfogantyúk nem forrósodnak át, így Ön nem égetheti meg magát főzés közben. Az edények biztonságosan használhatók sütőben is, azonban ilyenkor a fogantyúk átmelegedhetnek, ezért kérjük, legyen óvatos. A fogantyúk okos és praktikus kialakítása azt is lehetővé teszi, hogy az edény fedőjét a fogantyúra helyezze.

Egészséges főzés alacsony hőmérsékleten: A Masterpiece edények alja 3 különböző fémrétegből áll, melyek induktív, konduktív, és akkumulatív tulajdonságokkal bírnak. A háromrétegű aljat egy speciális gép illeszti az edénytesthez 2000 tonna nyomással, így a két részegység elválaszthatatlanná válik. Az edény alja a legkisebb hőforrásból is összegyűjti az energiát, majd gyorsan és egyenletesen továbbadja a hőt az edény többi részének, míg konduktív jellemzőinek köszönhetően a tárolt energiával továbbra is alacsony hőmérsékleten főzhetünk. Ha alacsonyabb hőmérsékleten főzünk, akkor az alapanyagokban található tápanyagok nem vesznek el, ráadásul akár 70%-os energia-megtakarítást is elérhetünk.

Tapadásmentes technológia: A Zepter URA technológiája egy forradalmian új tapadásgátló megoldás, amely az edény belső felületének felső rétegét alakítja át molekuláris szinten. Semmilyen káros vagy mérgező vegyi bevonatot nem alkalmaznak a gyártás során, így ezekkel az edényekkel teljes biztonságban főzhet egészséges és ízletes ételeket.

Kevesebb zsír: Bizonyos kutatási eredmények azt mutatják, hogy a hagyományos edényekhez képest a Zepter edényekben elkészített ételekben 72%-al több A vitamin, 252%-al több kalcium, 336%-al több foszfor, és 83%-al több vas marad meg. A Masterpiece edényekben sütve a húsokból kioldódik saját, természetes zsírtartalmuk, így további zsiradékra vagy olajra már nincsen szükség. Ez azt jelenti, hogy az így elkészített húsokban 67%-al, míg a csirkében 51%-al alacsonyabb lesz a zsírtartalom a természetes zsírtartalmukhoz képest. Ez a magas koleszterinszinttel rendelkezők számára különösen előnyös, de mivel az összes rákos megbetegedés 62%-a (mell-, vastagbél-, prosztata-, vesedaganat) a magas zsírtartalmú étkezésre, az elhízásra, az egészségtelen (sok zsírt, olajat, sót használó) ételkészítésre, illetve a rossz minőségű edények használatára vezethető vissza, így a kevesebb zsír mindannyiunk egészségére pozitív hatással lehet.

Hőmérséklet-szabályozás: A Zepter Termokontrollal teljesen automatizálhatja a főzést, hiszen mindössze egy gombnyomással beállíthatja a kívánt hőmérsékletet és főzési időt. Gondoljon csak bele, hogy mennyi mindent csinálhat az így felszabadult idő alatt!

 

Technikai adatok

CIKKSZÁM
Z-420-20
TERMÉK NEVE
Syncro-Clik Gyorsfőző fedő, ø20cm
BRUTTÓ TÖMEG [KG]
1,94
NETTÓ SÚLY [KG]
1,4
TERMÉK HASZNÁLATA
Fedő otthoni gyorsfőzéshez
GYÁRTÓ
Home Art & Sales Services AG, Sihleggstrasse 23, CH-8832, Wollerau, Svájc
ANYAG
ASTM A 240 304 vagy 316L
ÁTMÉRŐ
20 cm
MŰKÖDÉSI NYOMÁS
Főzési nyomás: 1 bar - Maximális főzési nyomás: 1.5 bar
VÉDELEM
Fő szelep nyitása: 1 Bar-nál; Biztonsági szelep nyitása: 1,35 Bar-nál; Speciális szigetelőszerkezet.
MOSOGATÓGÉPBEN IS MOSHATÓ
Igen
SÜTŐBEN IS HASZNÁLHATÓ
Igen
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG
Olaszország
JÓTÁLLÁS
10 év korlátozott, vállalt jótállás a rozsdamentes acél alkatrészekre és 2 év vállalt jótállás a többi alkatrészre, beleértve a zárómechanizmust. A 10 év korlátozott jótállás feltétele a kopó alkatrészek (szelepek és gumitömítés) legfeljebb 2 évenkénti, számlával igazolt cseréje.
TANÚSÍTVÁNYOK/MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT
Bevizsgálást végző minősítő intézet: TÜV Olaszország 0948 Minőség-ellenőrzést végző minősítő intézet: TÜV Olaszország 0948 Kutatás a harmonizált EN 12778: 2006 szabvány alapján Alkalmazott műszaki specifikáció: EN 12983/1 A termék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 97/23/EK irányelvének a nyomástartó berendezésekre vonatkozó tagállami jogszabályok közelítéséről Megfelelőségi nyilatkozat: a termék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 1935/2004/EK rendeletének az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagokról és tárgyakról, így rendeltetésszerű használat esetén nem bocsát ki egészségre ártalmas anyagokat.

Kapcsolódó termékek

Zepter logotype A termék sikeresen a kosárba került! Bags Tovább a kosárba