FEDEZD FEL ÚJRA ÖNMAGAD

Az igényes, motivált férfiak számára megalkotott elegáns, fényűző és kalandot sugalló Philip for Men illatok érzéki élvezetet, energiát és szabadságot kínálnak.

Philip for Men bőrápoló termékcsalád a 21. század modern és aktív férfijai számára készült. Az új formulák tiszta hatóanyagokat tartalmaznak, amelyeket a legfejlettebb svájci biotechnológiai módszerekkel nyernek ki. A HAVASI ALGA rendkívüli erején alapuló termékcsalád azonnali látható eredményeket kínál a tökéletes, kifinomult megjelenés érdekében. A Philip for Men termékcsalád 100%-ban parabénmentes és hipoallergén, tehát a legérzékenyebb bőrrel szemben is kíméletes.

HATÁSOK

A Philip for Men termékek fejlesztése során innovatív módon a táplálkozástudomány kutatási eredményeit adaptáltuk kozmetikai készítményekhez annak érdekében, hogy meghosszabbítsuk a bőrsejtek élettartamát

A Zepter új, férfiaknak szánt bőrápoló termékeinek középpontjában a DNS-javítás és a bőrsejtek méregtelenítése áll. A havasi alga egy diéta előnyeit biztosítja a bőr számára anélkül, hogy tényleges kalóriamegvonást kellene alkalmazni. A havasi alga kivonat aktiválja a bőrsejtekben a hosszú élettartamért felelős mechanizmust (a klotho gént), így sejtszinten fiatalítja a bőrt és a kalóriakorlátozás hatásainak szimulálásával erősíti a sejtek védelmi mechanizmusát.

PHILIP_for_MEN_grooming_2_02aa-(1)

ÖSSZETEVŐK

A svájci hegyekből származó egyedülálló extremofil alga, a havasi alga arról ismert, hogy képes zord környezetben, 0 °C alatti hőmérsékleten, gleccserekben és állandó hóban is megélni, miközben a legtöbb más növény ilyen körülmények között vagy csökkenti anyagcsere-tevékenységét, vagy egyszerűen képtelen a túlélésre.

A havasi alga kivonat aktiválja a bőrsejtekben a hosszú élettartammért felelős mechanizmusokat (a klotho gént) és a kalóriacsökkentés hatásainak szimulálásával erősíti a sejtek védekező mechanizmusát anélkül, hogy ténylegesen csökkenteni kellene a kalóriabevitelt, ezért úttörő öregedésgátló összetevőnek számít. A HAVASI ALGÁT a legújabb biotechnológiai módszerekkel kezelik és liposzómákba kapszulázzák.

A Zepter tudósai a havasi alga formájában egy olyan hatásos fitoanyagot találtak, amely utánozza a kalóriakorlátozás hatásait és így képes növelni a bőrsejtek élettartamát.

Számos kísérletben kimutatták, hogy a speciális étrend keretében végrehajtott kalóriakorlátozás javítja a szervezet egészségi állapotát és élettartamát, ezért úttörő öregedésellenes stratégiának számít. A kalóriakorlátozás bizonyítottan növeli a szervezet élettartamát.

Philip_for_men_Zepter