ZEPTER INTERNATIONAL

A MAGASABB ESZME


"Büszkék vagyunk a termékeinkre.
Büszkék vagyunk a kiváló minőségükre, a lenyűgöző formatervükre és a fejlett technológiáinkra.
Élvezzük a munkánkat.
Tiszteljük azokat, akik velünk dolgoznak.
Minden cselekedetünk mögött egyetlen, meghatározó alapelv áll: az Ön egészségének védelme és szépségének ápolása".  
    

                                  Philip Zepter, Alapító És Elnök


A Zepter International egy svájci, magántulajdonban lévő, multinacionális vállalat, amelyet Philip Zepter úr 1986-ban alapított.

Megalapítása óta a Zepter International egy olyan globális, több márkával rendelkező vállalattá nőtte ki magát, amely exkluzív, kiváló minőségű fogyasztási cikkeket gyárt, forgalmaz és értékesít világszerte, elsősorban saját értékesítői hálózatán, valamint prémium bemutatótermein keresztül.

Az eredetileg csupán főzőedényeket értékesítő vállalkozás az elmúlt három évtizedben 9 gyártóüzemmel, banki és biztosítási üzletágakkal, ingatlan vállalkozásokkal, egészségügyi központokkal és luxus üdülőhelyekkel bővült - ezekből jött létre a mai Zepter Csoport.

KIVÁLÓSÁG ÉS ÉRTÉKÁLLÓSÁG

A Zepter márkanév nemcsak a kiválóságot testesíti meg, hanem a szépség és az egészséges életmód iránti valódi szenvedélyt is. A Zepter több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az innovatív és egészségközpontú termékek, valamint különféle luxustermékek megalkotásában, így több millió vásárló életének nélkülözhetetlen részévé vált.

A ZEPTER SZÁMOKBAN

A Zepter International az idők során összesen több mint 100.000 tanácsadó segítségével, 60 országban és több mint 400.000 négyzetméternyi irodaterületen értékesített mintegy milliárd terméket. Jelenleg 8 Zepter gyár működik Németországban, Olaszországban és Svájcban, amelyek több száz elsőrangú terméket állítanak elő a vásárlók életminőségének és egészségének javítása, valamint szépségük ápolása érdekében.

ÜZLETI MODELLÜNK

A Zepter egyedülálló értékrendje és innovatív közvetlen értékesítési modellje olyan környezetet kínál, amelyben a partnerek kibontakozhatnak, kreatívak lehetnek, és a lehető legtöbbet hozhatják ki saját magukból, valamint a vállalat nyújtotta lehetőségekből.

A rugalmasságunk és folyamatos növekedésünk alapja a piac legjobb kompenzációs terve, amely élethosszig tartó jövedelmet, anyagi függetlenséget és érzelmi kiteljesedést kínál a Zepter tanácsadóknak és partnereknek. Ők alkotják a vállalat szívét és lelkét, ők a Zepter "Élj jobban, élj tovább!" küldetésének nagykövetei.

JÖVŐKÉPÜNK

"Termékeink kifejezik a jövőre vonatkozó filozófiánkat, miszerint a hagyományainkból merítünk ötleteket a holnap technológiáinak fejlesztéséhez.

WFolyamatosan haladunk előre, mert tudjuk, hová akarunk eljutni és tudjuk hogyan és mikor érhetünk oda. Azért járunk az élen, mert folyamatosan új, orvosilag és tudományosan alátámasztott ismeretek alkalmazására törekszünk az egészségvédelem és a szépségápolás területén."

Philip Zepter, alapító és elnök

Philip Zepter úr nemcsak a vállalat alapítója, hanem a Zepter filozófia megalapítója is - az egészséges életmód és a tökéletesség filozófiája, amelynek célja a jelen és a jövő generációk egészségének megőrzése és az ökológiai problémák megoldása.

Minden egy nagyszerű és ambiciózus üzleti ötletből indult: az emberiség iránti szeretetből és a siker iránti szenvedélyből. A Zepter ezeken az alapokon jött létre és 35 évvel később is ugyanezzel az elhatározással törekszünk küldetésünk beteljesítésére.

KÜLDETÉSÜNK - AZ ÖN EGÉSZSÉGE!

Küldetésünk, hogy képessé tegyük az embereket az öngondoskodásra - hogy javíthatssák és megőrizhessék az egészségüket, illetve hogy a kezükbe vehessék a saját és szeretteik mindennapi jóllétéről való gondoskodást. Mindenkit támogatunk azzal, hogy hatékony, kényelmes és innovatív egészségügyi megoldásokat kínálunk a betegségek kezelésére és az életminőségük javítására: tiszta víz és levegő, egészséges ételkészítés és kedvező élettani hatású hiperfény. Ma az embereknek nagyobb szüksége van a termékeinkre, mint eddig bármikor, hiszen a Zepter egészségmissziója hatékony megoldásokat kínál az emberek életminőségének fenntartására az egyre több szennyezéssel és külső ártalommal terhelt környezetünkben.

Ez a globális egészségvédelmi kampány egyedülállóan átfogó és magában foglalja a szakmenedzserek új generációinak állandó képzését és foglalkoztatását, kiváló egészségvédő termékek gyártását és forgalmazását, valamint a különféle finanszírozási és biztosítási szolgáltatások elemzését, tervezését és forgalmazását.

"A siker az egészséges szervezet és az egészséges szellem szinergiájának természetes eredménye. Ahhoz, hogy teljesen egészségesek legyünk, fel kell szabadítanunk a szellemi és fizikai lehetőségeink döntő részét. Ez a fajta testi-lelki egészség a legfontosabb, amit elérhetünk, mivel ez az előfeltétele minden más komolyabb teljesítménynek az életben. Annak, aki ezt megvalósítja, nincsenek határai."  - Philip Zepter úr

INSPIRÁCIÓNK

Minden Zepter termék örök értéket képvisel és teljes körű megoldásokat kínál az egészséges életmódhoz. A fáradhatatlan tudományos kutatás és technológiai fejlesztések által támogatott Zepter termékeket az emberi élet csodája és az abban rejlő hatalmas lehetőségek inspirálják.

Az ősi bölcsességek alapján 5 alapelem uralja világunkat: a fény, a víz, a levegő, a táplálék és az alvás. A Zepter fő termékei ezekre épülnek:

  • Orvosi minősítéssel rendelkező BIOPTRON hiperfény-terápiás rendszer
  • Csúcstechnológiás víz- és levegőtisztító rendszerek
  • Világhírű és páratlan Masterpiece főzőedény termékcsalád
  • Innovatív alvásminőség-javító megoldások

A Zepter biztonságos hidat épített az emberiség és a természet között, arra ösztönözve minket, hogy egészséges életet éljünk a csúcsminőségű egészségjavító termékei széles választékának köszönhetően. Olyan innovatív termékeket fejlesztünk, amelyek egyedülálló technológiái Nobel-díjas felfedezéseken alapulnak, több mint 700 szabadalommal védettek és a legmodernebb gyártási technikákkal készülnek.