JAVÍTSA ÉLETMINŐSÉGÉT!

JOBB VÍZMINŐSÉG OTTHONÁBAN

A szennyezett víz nem csak az egészségünkre van káros hatással. Háztartásainkban, ahol a vizet az iváson kívül számos más célra is használjuk, a rossz minőségű víz kellemetlenségeket okoz és a mindennapi életben is problémák forrása. A vízkő talán a legbosszantóbb probléma - a vízkő mindig megjelenik, különösen ott, ahol vizet melegítünk. A naponta használt kemény víz serkenti a vízkő képződését.

Mivel a víz univerzális oldószer, a talajban és a kőzetekben való mozgása során ásványi anyagokat - főként kalciumot és magnéziumot - old fel. Ezek az oldott ásványi anyagok felelősek leginkább a kemény víz kialakulásáért. Minél több ásványi anyagot tartalmaz a víz, annál keményebb.


BIZTONSÁGOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT

Számos módszert találtak már ki a víz lágyítására, hogy megszabadítsanak bennünket a kemény víz problémájától, de ezek nagyon drágák és nem is igazán hatékonyak. A Zepter viszont egy valódi megoldást kínál a háztartásában bosszúságot okozó kemény víz problémájára. Célunk ezzel a termékkel is az Ön egészségének védelme és életminőségének javítása.


MIT CSINÁL A CLEANSYMAG A VÍZZEL?

A közvetlenül a vízvezetékre szerelt CleanSymag tekercsben elektromágneses mező keletkezik. A mezőnek 1 és 5 KHz között változó akusztikus frekvenciája van. A különböző frekvenciák különböző ásványi anyagokra hatnak, megbontva az ásványok és a víz közötti molekuláris kötéseket, amelyekkel összekapcsolódnak.

A kalcium és más ásványi anyagok kristályai, amelyek a hideg vízben éles körvonalakkal rendelkeznek, kisebbek és gömbölydedebbek lesznek és elveszítik az egyesülési képességük nagy részét. Az ezen ásványi molekulák és a vízkőlerakódások közötti mikro-súrlódás eredményeként a vízkő feloldódik és eltávolodik. Az ásványi sók nem csapódnak ki a berendezések és készülékek falán. Könnyen eltávolíthatók, és nem képződik vízkő.

A mágneses mező csökkenti a víz felületi feszültségét, amely így jobb oldószerré válik. A CleanSymaggal a víz ugyanolyan keménységű, de nem veszíti el fő szerves és kémiai tulajdonságait. A létrehozott mező javítja az oxigén oldhatóságát a vízben és stabilizálja a víz pH-értékét. A víz magasabb oldott oxigén- és kalciumion-tartalmának köszönhetően a CleanSymag megkönnyíti a víz emberi szervezet általi asszimilációját.

A CleanSymag javítja a mosás eredményét is. A ruhák anyaga puhábbá válik és kevésbé lesz sérülékeny. A színek tovább maradnak élénkek. A csempékről, WC-kről és mosdókagylókról is könnyebbé válik a szennyeződések letakarítása. Nincs több sárga folt. Nincs több folt a poharakon és az edényeken.


A TERMÉK ELŐNYEI:

  • A CleanSyMag segít megelőzni az otthoni háztartási gépek idő előtti cseréjét.
  • Negyedével csökkenti a háztartási gépek javítási- illetve csereköltségét.
  • Akár 40%-kal csökkenti az energiaszámlákat*
  • 30%-kal meghosszabbítja a háztartási készülékek élettartamát
  • Véd a korrózió ellen
  • 30%-kal kevesebbet költhet mosószerekre!
  • Értékes időt spórol meg Önnek. A boilerekben és központi fűtési rendszerekben akár 30%-kal gyorsabban melegedhet fel a víz!

* A tényleges eredmény a víz fiziokémiai jellemzőitől függ, pl. a hőmérséklettől, a víz pH-értékétől, a víz keménységétől és egyéb tényezőktől.