HYPERLIGHT SZEMÜVEG

LÁSS TÖBBET. GONDOLKODJ GYORSABBNAN. NYÚJTS JOBB TELJESTÍMÉNYT. ÓVD SZEMED.

A Hyperlight szemüvegek aktív hiperfényterápiát biztosítanak, amely kvantumszinten fejti ki revitalizáló hatását, erősítve viselője szervezetének védekezőképsségét. A Hyperlight szemüvegek védelmet nyújtanak a különböző mesterséges fényforrások, kék fény ellen (pl. elektronikus eszközök kijelzője), a napfény káros sugarai ellen, illetve ezek együttes hatása ellen, amelyeknek elkerülhetetlenül ki vagyunk téve éjjel és nappal.

A Quantum Hyperlight® lencsén áthaladó fényből kvantum hiperfény jön létre, amely kedvezően hat mind a látásra, mind az agyműködésre. Ez hozzájárul viselője fizikai és mentális egészségének általános javulásához, ezáltal optimalizálva teljesítőképességét.

  • A Hyperlight szemüvegek fokozzák a koncentrációt és a memóriát.
  • A Hyperlight szemüvegek növelik a termelékenységet és a hatékonyságot.
  • A Hyperlight szemüvegek segítik a gyorsabb és hatékonyabb döntéshozatalt.
  • A Hyperlight szemüvegek segítik az optimális szellemi teljesítményt az intenzív szellemi munka során.

KIKNEK AJÁNLJUK A HYPERLIGHT SZEMÜVEGEKET?

Mindenkinek, aki fontosnak tartja az egészségét, keményen dolgozik és aktív életmódot folytat. Mindannyiunknak, hiszen napi szinten ki vagyunk téve a napfény ártalmas sugárzásának, valamint a beltéri mesterséges fényforrásoknak ~ otthon, a munkahelyünkön, az iskolában, a koncerteken, a bevásárlóközpontokban.

A Hyperlight szemüvegek egyedülálló megoldást jelentenek mind a látás védelmére, mind az agyi funkciók javítására, mivel nem csak blokkolják a káros sugárzásokat, hanem egyidejűleg át is alakítják a lencsén áthaladó fényt a kvantum hiperfény optimális tartományává, amelynek szimmetriaszerkezete a biológiai struktúrákkal azonos, ideális szimmetriát mutat.

Az egyedülálló tulajdonságokkal és kiváló minőséggel rendelkező Quantum Hyperlight® szemüveglencsék svájci technológiával készülnek és sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos szemüveglencsék: védik az egészségedet, támogatják a kognitív képességeidet, javítják az életminőségedet, ráadásul divatos keretekkel stílusosabbá teszik a megjelenésedet is! Tökéletesen illeszkednek az egészségmissziónkba.

A Quantum Hyperlight® lencséket a gyártás során mindkét oldalukon csúcsminőségű védőréteggel vonják be. Könnyen tisztíthatók, karcállóak és hosszú élettartamúak. A lencsék és a keretek gyártási minősége teszi a Hyperlight® Eyewear szemüvegeket élvonalbeli és elegáns termékké.


NEMZETKÖZI DÍJAK

A fullerén C60 molekula, illetve a hiperharmonizált- és hiperpolarizált fény Nobel-díjas felfedezésén alapuló szabadalmaztatott nanotechnológia számos rangos nemzetközi díjat nyert.

Zepter-Tesla-3HU

Hyperlight Eyewear Glasses Indoor

Hyperlight Eyewear Glasses