JÓ LEVEGŐ. JÓ ÉLET.

Naponta átlagosan 20.000-szer veszünk levegőt, azaz naponta több, mint 11.000 liter levegőt lélegzünk be, ami percenként közel 8 litert jelent. Képzeld el, hogy ennyi levegővel mennyi szennyezőanyagot lélegzhetsz be.

A légszennyezésnek való hosszú távú kitettség káros hatással van az emberi test minden szervére, gyakorlatilag minden sejtjére. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kutatása szerint a világon 10 emberből több mint 9, körülvelül 92% olyan helyen él, ahol a légszennyezettség meghaladja a biztonságos határértékeket.

Az otthonainkban lévő levegő tízszer szennyezettebb, mint a kültéri levegő.

A légszennyezés egy "csendes gyilkos", amely a teljes szervezetre ártalmas: a szív- és tüdőbetegségektől a cukorbetegségien át a demenciáig, a máj- és bélproblémáktól a csontritkuláson át a kiszáradt bőrig számos egészségi probléma kialakulásához járul hozzá. A szennyezett levegő negatív hatást gyakorol a termékenységre, a magzatokra és a gyermekekre egyaránt.

Therapy Air Smart

VAN MEGOLDÁS

A Therapy Air® Smart légtisztító berendezés a leghatékonyabb légtisztító rendszerek legújabb generációja, amely a már bizonyított  HEPA technológiát a negatív ionok és az UV-C fény erejével kombinálva erősíti.

Ez a kombinált szűrőrendszer a káros részecskék, kórokozók és szennyező gázok 99,97%-át eltávolítja a levegőből.

A Therapy Air® Smart 360°-os többlépcsős szűrőrendszert használ, amely lehetővé teszi a megtisztított levegő gyors elosztását  akár egy 71 m2-es helység minden sarkában. A háromdimenziós keringtetési rendszernek köszönhetően a teljes levegőmennyiség megtisztul, függetlenül attól, hogy hol helyezed el a készüléket.

Az egyedülálló 360°-os háromrétegű szűrő egy előszűrőből, egy H13-as HEPA szűrőből és egy aktív szénszűrőből áll, amelyek eltávolítják a belélegezhető kűros részecskéket, például a baktériumokat, a vírusokat, az allergéneket, a pollenekt és egyéb kórokozókat.

Therapy Air Smart for Home Use

UV-C FÉNY - EGY EXTRA VÉDELMI VONAL

A Therapy Air® Smart a szűrőrétegek mellett rendelkezik egy erős fertőtlenítő UVC -fénnyel is, amely semlegesíti a levegőben terjedő kórokozókat, ezzel kiemelkedő védelmet biztosítva számodra.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Therapy Air® Smart rövidhullámú, 265-315 nm-es UV-C fényt használ, amely károsítja a mikroorganizmusok sejtmagjában lévő RNS/DNS anyagot, így azok életképtelenné és szaporodóképtelenné válnak. Az UV-C fény a napfény antimikrobiális erejét alkalmazza a légtisztításban, és nem csak kiszűri, hanem megsemmisíti a penészspórákat és a kórokozókat.

A Therapy Air® Smart légtisztító nem csak összegyűjti a mikroorganizmusokat, hanem el is pusztítja őket.

Therapy Air Smart for Office Use

AZ IONOS LÉGTISZTÍTÓK ELŐNYEI

A Therapy Air® Smart körülbelül 5.000.000 negatív iont állít elő köbcentiméterenként.

A negatív ionok hozzákötődnek a levegőben található szennyező részecskékhez, majd ezek az újonnan képződött nagyobb részecskék már túl nehézzé válnak ahhoz, hogy a légzési zónánkban maradjanak.

A levegő "vitaminjainak" is nevezett negatív ionok kiemelkedően jó hatással vannak, mind a fizikai, mind pedig a szellemi egészségünkre. Azt a különleges érzést, amit a tengerparton, egy vízesés közelében vagy egy vihar után érzünk, ahol a legtöbb negatív ion képződik természetes úton.

A negatív ionok ellazítják az elmét és a testet, fokozzák az anyagcserét, stabilizálják az étvágyat és a vérnyomást, fokozzák a fizikai kimerültségből való felépülést és segítenek abban, hogy az ember felfrissültnek és élettel telinek érezze magát.

Therapy Air Smart - How it works?

LÉLEGEZZ BIZTONSÁGOS, EGÉSZSÉGES LEVEGŐT!

A jobb beltéri levegőminőség erősíti az immunrendszert, növeli a termelékenységet és csökkenti a stresszt. 

A Therapy Air® Smart légtisztító berendezés hozzájárul a szervezet és az agy optimális oxigénellátásához, javítja az éberséget és a koncentrációt, valamint a betegségekkel szembeni védekezőképességünket.

A Therapy Air® Smart eltávolítja a beltéri levegőben található kórokozókat, szennyeződéseket, penészgombákat és allergéneket. Segít megelőzni az influenza terjedését és a magas lázat is, így csökkentheti a szükséges gyógyszerek mennyiségét.

Az erőteljes 360°-os, 5 szintű szűrőrendszer a kémiai vegyületekből, a főzésből és a kandallókból származó beltéri szennyeződésektől is megvéd, amelyek mind károsak az egészségünkre.

A Therapy Air® Smart kevesebb, mint fél óra alatt semlegesíti a mérgező illékony szerves vegyületeket (pl. a formaldehidet) a beltéri levegőben. Emellett eltávolítja a levegőben terjedő vírusokat is, mint például a SARS-CoV-2-t.

A beltéri légszennyező anyagok kiszűrése az otthonaunkban, az irodánkban, vagy akár éttermekben, edzőtermekben és minden olyan zárt térben, ahol emberek élnek, gyülekeznek, szórakoznak és dolgoznak, egy hatékony légtisztító készülék elengedhetetlen a betegségek megelőzéséhez, a gyorsabb gyógyuláshoz és az általános egészség megőrzéséhez.

Therapy Air Smart for the Family