A MASTERPIECE FŐZŐEDÉNYEK

A Masterpiece edénycsalád tagjai egyedülálló szabadalmaztatott megoldásokkal segítik az egészséges ételkészítést. A kiemelkedően tartós, csúcsminőségű Zepter 316L nemesacélból készülő Masterpiece edények fejlett technológiája és innovatív formaterve lehetővé teszi a víz nélküli főzést és a zsiradék nélküli sütést, így az ételek egészségesebbek és ízletesebbek lesznek: megőrzik természetes aromáikat, tápanyagaikat és biológiai értékeiket (vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket, mikro- és makro nyomelemeket), alacsonyabb lesz a kalóriatartalmuk, és nem keletkeznek bennük ártalmas vegyületek a sütés vagy főzés során.

A Masterpiece emeletes főzőrendszer egymásba illeszthető edényeivel pedig energiát, időt és pénzt takaríthatsz meg, de ami a legfontosabb, elsősorban védi az egészségét.

A Zepter meghódította a világot a Zepter Masterpiece főzőrendszerrel. A környezetszennyezés és a minket körülvevő vegyi anyagok miatt ma mindenkinek nagyobb szüksége van a Zepter termékekre, mint valaha. A Zepter egészségmissziója egyszerű és kézenfekvő módja annak, hogy jobbá tedd az életminőségedet.

Zepter Masterpiece Cookware

ZEPTER 316L NEMESACÉL

  • Egyenletesen adja át a hőt
  • Az ételek nem égnek oda benne
  • Ellenáll a korróziónak
  • Nem színeződik el
  • Nem porózus, és nem veszi át az ételszagokat
  • Könnyebb használni, tisztítani és karbantartani
  • Szinte elpusztíthatatlan, rendkívül ellenálló a fizikai és kémiai hatásokkal szemben
  • Környezetbarát 
  • Semleges,  nem okoz allergiás reakcóükat
  • 30 éves jótállás
  • Modern kialakítás és technológia

Zepter-Masterpiece-Cookware_20_HU

ZEPTER AKKUTERMIKUS KOMPAKT EDÉNYALJ

A szabadalmaztatott háromrétegű Zepter akkutermikus kompakt edényalj (ZAC) a Zepter főzőrendszerének a lelke, és az egészséges ételkészítés egyik kulcsa. Három könnyűfémrétegből készül: induktív, akkumulatív és konduktív rétegekből. A gyártás folyamán ezeket a rétegeket egy 2000 tonnás nyomást kifejtő présgép préseli össze (nem ragasztják vagy forrasztják). A végeredmény egy szinte elpusztíthatatlan edényalj, amely nem deformálódik a használat során. 

Az akkutermikus fémréteg összegyűjti a hőenergiát, majd gyorsan és egyenletesen adja át azt az ételnek, így a Zepter edényekben alacsonyabb hőmérsékleten főzheti meg kedvenc ételeit. A különleges technológiával akár 70%-os energiamegtakarítást érhet el, és az elkészített ételek sem zsugorodnak annyira össze, mint a hagyományos módszerekkel, ezáltal a hozzávalókon is spórolhat. Az akkutermikus edényaljjal rendelkező edények bátmilyen hőforráson használhatók, akár indukciós főzőlapokon is.

Zepter-Masterpiece-Cookware_26_HU

URA - FORRADALMI TAPADÁSMENTES TECHNOLÓGIA

A Zepter URA (Ultimate Resistant Application) egy innovatív tapadásmentes technológia, amely nem alkalmaz semmilyen ártalmas bevonatot, így biztonságos az egészségre.

A tapadásmentes felületet egy egyedülálló eljárással hozzuk létre, amely javítja az edény belső felületénnek fémszerkezetét. A tapadásmentes felület az edényt alkotó fém alapanyag szerves része, nem külön bevonat, tehát nincs semmilyen tapadásgátló vegyi anyag, ami leoldódhatna róla ételkészítés közben. A Zepter Smart Line Masterpiece főzőedények lényegében elpusztíthatatlanok, rendkívül hosszú életűek és teljesen biztonságosak.

Zepter-Masterpiece-Cookware_27_HU

ZEPTER MULTIFUNKCIONÁLIS FEDŐK

A Zepter edényfedők jelentősen nehezebbek az átlagos fedőknél – ezzel gondoskodnak az edények megfelelő lezárásáról.

A Zepter fedő esztétikus modern dizájnja domború formájú, stilizált "hullámokkal" tarkítva. A fedő közepe magasabb és kerekebb, így nagyobb térfogatot biztosít. A praktikusabb használat érdekében a Zepter fedőket a Zepter szabadalmaztatott edényfogantyúira is lehet támasztani, így helyet szabadíthat fel a konyhapulton.

A speciálisan kialakított Zepter fedő tökéletesen illeszkedik az edény peremére, hermetikusan lezárva az edényt egy főzés közben kialakuló vízgyűrűvel, amely lehetővé teszi a Zepter zárt rendszerű főzési folyamatot.

ZepterEcommerceMvc _ Pages _ Masterpiece Cookware

A ZEPTER ZÁRT FŐZÉSI RENDSZER

A Zepter zárt főzési rendszere egy olyan folyamat, amelynek során az étel által kibocsátott gőz felemelkedik az edény tetejéhez, ahol a fedővel érintkezve - amely mindig hűvösebb, mint az edény többi része - lecsapódik, és visszacsöpög az ételre. Ez a folyamat addig ismétlődik, amíg az étel tökéletesen meg nem fő.

A Zepter zárt főzési rendszere lehetővé teszi, hogy az ételek a saját levükben párolódjanak meg, így az elkészült fogásokban több értékes vitamin és tápanyag marad. A Zepter zárt főzési rendszerével egészségesebben főzhetsz, víz és zsiradék hozzáadása nélkül, alacsonyabb hőmérsékleten.

Zepter-Masterpiece-Cookware-24_HU

ZEPTER EDÉNYPEREMEK

Nem folyik le róla az étel, hűvösebb, mint az edény alja, és mindig tiszta marad.

A ZEPTER EDÉNYFALAK, EDÉNYTESTEK

Az edény oldalfalai mindig hűvösebbek, mint az alja, ami lehetővé teszi az ételek tápláló levének lecsapódását és a zárt főzési ciklus megvalósulását

BIZTONSÁGOS ZEPTER FOGANTYÚK

A Zepter edényfogantyúi az egyedülálló, szabadalmaztatott technológiájuknak köszönhetően nem forrósodnak át használat közben, mivel csak minimálisan érintkeznek magával az edénytesttel. Ergonomikus és stílusos kialakításuk kényelmes, stabil fogást és könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé. A fogantyúk sütőállóak és könnyen tisztíthatók.

• Egyedülálló formatervezés és szabadalmaztatott technológia, melynek köszönhetően nem forrósodik át
• Ergonomikus és stílusos
• Speciális Zepter PVD bevonat
• Rendkívül tartós és karcálló
• Okos és praktikus kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy a fedőt az edény fogantyúira támaszthassa
• Sütőben is használható. A fogantyú a sütő hőmérsékletére már felmelegszik, hiszen felülről vagy oldalról is éri hő, ezért sütőben való használat esetén mindenképp használj sütőkesztyűt

Zepter-Masterpiece-Cookware_22_HU

ZEPTER TERMOKONTROLL

A Zepter termokontroll egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egészséges módon, a megfelelő hőmérsékleten készítse el az ételeket és a főzési folyamatot a fedő felemelése nélkül ellenőrizze.

Az étel a saját levében, alacsony hőmérsékleten fő meg, megőrizve tápanyag- és vitamin tartalmát a zárt főzési ciklusnak köszönhetően.

Zepter-Masterpiece-Cookware_21_HU

ZEPTER SUPERIOR MULTISYSTEM

A Zepter edénykollekciójával egy olyan főzőrendszert alkotott, amellyel lényegében minden étel elkészíthető. Bármilyen edényméretre és edényformára van szükséged, a Zepter Superior Multisystem kínálatában megtalálod a megfelelőt.

A Zepter Masterpiece MÉLY EDÉNYEK tökéletesek ízletes levesek és főzelékek készítésére.

Az Zepter Masterpiece OVÁLIS EDÉNYEKBEN bármilyen sültet könnyen elkészíthetsz családodnak, vendégeidnek.

A pörköltkészítéshez keresel tökéletes edényt? Válassza különböző méretű Zepter Masterpiece LÁBASAINK közül és lásson is hozzá a következő egészséges kulináris élmény megalkotásához.

Megkívántál egy sült ételt? Használj egy ZepterSERPENYŐT, amelyben zsiradék hozzáadása nélkül süthetsz!

Tökéletes grillre van szükségde? Használd a QUADRA edényeket, és fokozd a főzés élményét nemcsak a megfelelően elkészített egészséges ételekkel, hanem azzal is, hogy egy különleges formájú edényben főzöd meg őket, amely szépségével és praktikusságával le fogja nyűgözni!

Ha pedig egy igazi mesterszakács vagy, aki gyakran fedezi fel a különböző kultúrákat a helyi konyhák ízein és aromáin keresztül, akkor hozd el a Ázsiát az otthonodba, készítsd el a világkonyha ízeit egészségesent Zepter WOK-ban.

ZEPTER EMELETES FŐZŐRENDSZER

A Superior Multisystem lehetővé teszi az emeletes főzést, így 2-3 ételt készíthet egyszerre, egyetlen főzőlapon, alacsonyabb hőmérsékleten, így megőrizve az ételek értékes tápanyagait.

Zepter-Masteriece-Cookware-11_HU

A ZEPTER SUPERIOR MULTISYSTEM TÖBBET AD!

  • Szabadalmaztatott rendszerünk az egészséges ételkészítést és a jobb életminőséget szolgálja.
  • Csúcsminőségű nemesacél, kiemelkedő technológia és luxus dizájn
  • Biztonságos, higiénikus és környezetbarát
  • Multifunkcionális, akár több étel is készíthető egyszerre, egyetlen hőforráson
  • Könnyen használható és könnyen tisztítható
  • Energiát, időt és pénzt takarít meg, sőt, még a hozzávalókon is spórolhatsz!
  • Védi az egészséget
  • Egy befektetés, amely generációkon keresztül szolgálja a család egészségét

ÉTKEZZ EGÉSZSÉGESEN. ÉLJ JOBBAN. ÉLJ TOVÁBB.

Zepter-Masterpiece-Cookware-10_HU