A TISZTA, EGÉSZSÉGES VÍZ FORRÁSA

Az AqueenaPro egy technológiailag kiemelkedő vízszűrőrendszer, amely a leghatékonyabb szűrési folyamaton, a fordított ozmózison alapul.

5 szintű szűrőrendszerével gondoskodik a víz lehető legalaposabb tisztításáról, hiszen hatékonyan eltávolít minden veszélyes szennyezőanyagot, így bármikor tiszta és egészséges ivóvizet fogyaszthatsz.

Teljesen automatizált, használata praktikus, ráadásul a leggazdaságosabb megoldás az egészséges otthoni vagy az irodai ivóvíz biztosítására.

A szigorú minőségellenőrzési szabványairól ismert Zepter International a legújabb technológiával, szigorú teszteléssel, valamint nemzetközi tanúsítványokkal garantálja az AqueenaPro magas szintű biztonságát és hatékonyságát annak érdekében, hogy vásárlói egészségét szolgálhassa.

AqueenaPro - Pure, healthy water

5 SZINTŰ SZŰRŐRENDSZER

1. 5 MIKRONOS PP SZŰRŐ

Hatékonyan távolítja el a vízből a nagyobb részecskéket, pl a rozsdát és a homokot, valamint az egyéb szilárd szennyeződéseket.

2. SZÉNSZŰRŐ

Kiszűri a szabad klórt, a szerves anyagokat, a kellemetlen szagokat és az elszíneződéseket okozó anyagokat, valamint egyéb potenciálisan ártalmas anyagokat a vízből.

3. 1 MIKRONOS PP SZŰRŐ

Eltávolítja a kisebb méretű részecskéket vízből, például a lebegő szilárd anyagokat és a kolloidokat.

4. ORDÍTOTT OZMÓZIS MEMBRÁN

Kiszűri a baktériumokat, a vírusokat, a nehézfémeket (pl. az ólot, a kadmiumot és a higanyt), a növényvédőszer-maradványokat és a nitrátvegyületeket.

5. KÓKUSZ UTÓSZŰRŐ

Javítja a víz illatát és ízét.

Zepter-Aqueena-3-HU

AZ EGÉSZSÉGRŐL

Egy átlagos felnőtt szervezetében 35-50 liter víz található. A víz minden élő szervezet számára nélkülözhetetlen. Az emberi test fő alkotóeleme a víz. Az agy és a szív 73%-ban vízből, míg a tüdő mintegy 83%-ban. A bőr 64%-ban tartalmaz vizet, az izmok és a vesék 79%-ban, sőt még a csontok 31%-a is víz.

A vízben rengeteg anyag kiválóan oldódik, ezen felül oxigént juttat a sejtekhez, szabályozza a testhőmérsékletet, és segíti az anyagcsere-folyamatokat. A csecsemők szervezetében nagyobb a víz aránya, mint a felnőttekében, de általánosságban az emberi test 70%-a víz. Az életfunkciók és a jó egészség fenntartásához egy felnőttnek naponta 2-3 liter vizet szükséges meginnia.

Az elegendő tiszta víz fogyasztása:

  • Javítja a szellemi teljesítményt
  • Segít megelőzni a súlyos betegségeket
  • Segít megőrizni a jó fizikai kondíciót
  • Hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez

Hozz okos döntést - fektess az egészségébe, az életminőséged javításába!

AqueenaPro Drinking water

FUNKCIONALITÁS ÉS ELEGANCIA

AqueenaPro brings the joy of clean water to everybody

Az AqueenaPro víztisztítót a berendezés praktikus, helytakarékos kialakítása minden modern konyha nélkülözhetetlen részévé teszi. Könnyedén elfér a mosogató alatt, és az életet adó tiszta víz végtelen forrásává válik konyhájában.

A vizet nemcsak közvetlen fogyasztás céljából használjuk, hanem az zöldségek, gyümölcsök és egyéb élelmiszerek öblítésére és mosására, ízletes ételek és gyümölcslevek készítésére, valamint a babatápszerek elkészítésére is. Ha tisztított vízzel készítesz teát vagy kávét, sokkal jobb ízvilágot kapsz, és olyan új, intenzív aromákat fedezhetsz fel, amelyekről nem is gondolnád, hogy valójában ott rejlenek kedvenc italodban. Sőt, többé nem lesz gondod a vízforralón és a kávéfőzőn keletkező vízkő lerakódásokkal sem. A tisztított víznek köszönhetően a konyhai eszközeid nagyon sokáig olyan tiszták maradnak, mint új korukban. A tisztított víz nem csak az ételek és italok minőségét javítja, hanem az egészséget is óvja. Hamar mindennapi élete fontos részévé válik.

Nem kötünk kompromisszumot, ha az egészségről és a biztonságról van szó! Az AqueenaPro mindenkinek elhozza a tiszta víz örömét. Azoknak, akiknek fontos az egészségük. Azoknak, akik értékelik a tiszta víz ízét, és azt szeretnék, hogy az mindig könnyen elérhető legyen otthonukban. Azoknak, akik felismerik, mennyire fontos a környezet megóvása. Azoknak, akik egyszerű megoldással szeretnének spórolni az ivóvízért kiadott költségeiken.

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

Az AqueenaPro víztisztító a legmagasabb szintű gyártási követelmények, anyagminőségre vonatkozó előírások és tartóssági elvárások szerint készül. Minden egyes víztisztítót, ami elhagyja a gyártósort, alaposan tesztelünk, mielőtt jóváhagyjuk a kiszállítását vásárlóink számára. Az AqueenaPro-t gyártó üzem a Water Quality Association tagja, teljesítményét pedig akkreditált laboratórium ellenőrizte.

AZ AQUEENAPRO VÍZTISZTÍTÓ FŐ JELLEMZŐI

  • Kétszeres vízvisszanyerési arány (42%) a versenytársakhoz képest!
  • Hermetikusan zárt beépített tartály (9,5 l)
  • Új generációs szűrők
  • Szűrőcsere figyelmeztető, amely jelzi, ha a szűrő cserére szorul
  • Vezérlőpanel és szűrőállapot kijelző
  • Számítógépes vezérlődoboz, amely automatikusan beállítja és vezérli az AqueenaPro munkafolyamatait
  • Új generációs fordított ozmózis membrán, amely a biztonság és a higiénia érdekében egy membránházba kerül integrálásra.
  • Szivárgásérzékelő, amely gondoskodik az ingóságok védelméről, megelőzi a károkat, ha netalán szivárgást észlel a rendszer.
  • Új generációs nagynyomású szivattyú, amely stabil környezetet teremt a fordított ozmózis membrán számára, ráadásul kiemelkedő teljesítményt nyújt.
  • Kombinált mágnesszelep, a fordított ozmózis membrán automatikus öblítéséhez és a szennyvízáramlás szabályozásához.
  • Egyirányú áramlási szelep a víz visszaáramlásának megakadályozására.
  • Eco Design tanúsítvány – alacsony energiafogyasztás.