VÉDD AZ EGÉSZSÉGED

A Zepter EdelWasser a legokosabb szabadon pultra helyezhetú víztisztító rendszer, amellyel egyrészt pénzt takaríthatsz meg, hiszen nem kell többé palackozott vizet vásárolnod, és a készülék nem igényel áramellátást sem,másrészt egyszerre védhetied az egészségedet és a környezetet.

A kompakt, stílusos és könnyen telepíthető víztisztító remekül mutat bármilyen stílusú konyhában vagy helyiségben, ahol használni szeretnéd - az irodában, a műteremben, a tárgyalószobában, bárhol. A Zepter EdelWasser egy intelligens rendszer, amelyet kifejezetten azzal a céllal terveztünk, hogy egy jóbb életmódot, egy egészségesebb életet biztosítsunk számodra.

A Zepter EdelWasser egy olyan tervezési koncepció jegyében született, amely megtestesíti korunk elvárásait az egészségvédelem, az igényes design, a környezetvédelem, a gazdaságosság és az okos megoldások terén egyaránt. Az eredmény egy jövőbiztos víztisztító készülék. A Zepter EdelWasserrel vásárlóink a tiszta ivóvíz iránti növekvő kereslet, illetve az egyre csökkenő egészséges vízforrások mellett is rendelkezni fognak egy saját, tiszta ivóvízforrással, amely minden háztartási igényüket kielégíti.

Kompakt és keskeny kialakítású víztisztító rendszer a Zepter International márkanevével, amely az egészséges életmód világszintű specialistája. Helyezd el otthonofban a Zepter EdelWasser víztisztító készüléket, és élvezd a tiszta víz korlátlan forrását nap mint nap.

Edelwasser

TISZTA FORRÁSVÍZ EGYENESEN A KONYHAI CSAPBÓL

A saját és családod egészségének védelmét a legjobb módon szolgálja, ha folyamatosan rendelkezésre áll a tiszta ivóvíz,  máregyenesen a csapból. A Zepter EdelWasser kristálytiszta vizet biztosít olyan mennyiségben, amely a háztartás minden igényét kiszolgálja. Ha naponta 2-3 liter Zepter EdelWasser által tisztított vizet fogyasztasz, az javíthatja szervezeted általános egészségét, és erősítheti immunrendszerét.

Azáltal, hogy a Zepter EdelWasser víztisztítóval eltávolítod a veszélyes szennyezőanyagokat a vízből, elháríthatog a mérgező anyagok által jelentett veszélyeket, amelyek rövid és hosszú távon egyaránt súlyosan károsíthatják szervezetedet. A városi vízművekből származó víz tisztítására használt kémiai eljárások káros maradványokat hagyhatnak maguk után a szűretlen csapvíztben, valamint befolyásolhatják az ivóvíz ízét is. Az EdelWasser víztisztító alapos, 5 szintű vízszűrési folyamata ezeket eltávolítja a vízből. A higiéniai szűrő biztosítja, hogy a kapott ivóvíz mentes legyen a káros baktériumoktól és vírusoktól, ezzel kulcsfontosságú védelmi vonalat nyújtva az egész család számára.

Az elegendő mennyiségű tiszta víz fogyasztása megszépít: a bőröd, hajad, körmeid és szemeid hamar ragyogóbbá válnak. Kényeztesd arcodat azzal, hogy kizárólag tisztított vízzel mosakszol. Szervezeted értékelni fogja a fokozott vízbevitelt, a sport és fitnesz iránt érdeklődők pedig szinte azonnal jobb eredményeket tapasztalhatnak, ha igazán tiszta ivóvízre váltanak.

A Zepter EdelWasser eltávolít minden káros anyagot a vízből, csak az üdítő, forrásvíz tisztaságú ivóvíz marad, amelyet egyszerűen élvezetes inni.

Edelwasser Gold

5 SZINTŰ SZŰRŐRENDSZER GARANTÁLJA A MINŐSÉGET ÉS A BIZTONSÁGOT

  • 1-2. SZINT: NEO-SENSE SZŰRŐ
    A neo-sense szűrő csökkenti a klór, a kellemetlen szagok és az illékony szerves vegyületek (VOC) mennyiségét a vízben.

  • 3. SZINT: FORDÍTOTT OZMÓZIS MEMBRÁNSZŰRŐ
    A fordított ozmózis membrán számos szennyezőanyag mennyiségét csökkenti a vízben (pl. ötértékű arzén, bárium, kadmium, szelén, rádium 226/228, háromértékű króm, hatértékű króm, ólom, nitrát/nitrit).

    HOGYAN MŰKÖDIK A FORDÍTOTT OZMÓZIS? 
    A fordított ozmózisos eljárás során a víz egy membránon préselődik keresztül, amely a víznyomásnak köszönhetően eltávolítja a vízben található oldott szennyezőanyagokat. Ez az egyik legszélesebb körben alkalmazott víztisztítási eljárás a világon.

  • 4. SZINT: INNO-SENSE SZŰRŐ
    Az Inno-sense szűrő feladata a kellemetlen szagokért felelős anyagok semlegesítése és a víz ízének javítása. Ezen felül csökkenti a klór és az illékony szerves vegyületek (VOC) mennyiségét is a rajta áthaladó vízben.

  • 5. SZINT: HIGIÉNIAI SZŰRŐ
    A higiéniai szűrő ezüstöt tartalmaz, amely köztudottan gátolja a mikroorganizmusok szaporodását és óvja a szűrő épségét.

FEDEZD FEL A SAJÁT TISZTA VÍZFORRÁSODAT

  • 5 szintű szűrőrendszer a maradéktalanul tiszta vízért
  • Fordított ozmózis szűrő - az egyik legszélesebb körben használt víztisztítási eljárás a világon
  • Higiénikus rendszer
  • A Water Quality Association által az NSF/ANSI 42, 53 és 58 nemzetközi szabvány szerint tanúsított és tesztelt rendszer
  • Folyamatos szűrés funkció
  • Egyenletes víznyomás
  • Zárt tartály a másodlagos szennyeződések megakadályozása érdekében
  • Zajtalan - a vezetékes víz nyomásával működik, azaz nincs motor vagy elektromos alkatrész
  • Elektromos áram nélkül üzemel
  • Költséghatékony – soha többé nem kell pénzt költened palackozott vízre
  • Energiatakarékos – nem használ elektromos áramot, csak a víznyomás működteti
  • Környezettudatos – nem kell több műanyag palackos vizet vásárolnod
  • Kompakt és helytakarékos – ideális kis helyekre, kis konyhákba is
  • Pultra helyezhető kialakítás – nincs szükség külön helyre a mosogató alatt
  • Hatékony – élvezd a tiszta víz igazán friss ízét
  • Könnyen telepíthető, és könnyen karbantartható – a Zepter mindenről gondoskodik
  • Egyszerű, megbízható és hatékony
  • Okos, stílusos, modern design

Az EdelWasser javítja az ivóvíz minőségét, és és ezáltal életminőségedet is!

Zepter Edel Wasser Gold