TESTPERMET C60 FULLERÉN MOLEKULÁKKAL

A C60 fullerén molekulákkal dúsított Hyperlight Fluid Fusion Complex természetes védelmet nyújt a mikroorganizmusok ellen, és sejtszinten állítja helyre a bőr természetes harmóniáját. A testpermet javítja a bőr biofizikai tulajdonságait és egész évben védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen.

A Hyperlight Fluid Fusion a rezonancia és a fényfúzió révén lép reakcióba a biomolekulák elektromágnesességével, továbbá összehangolja a kovalens és nem kovalens hidrogénkötéseket, ezzel a természetes, harmonizált állapotukba hozva a biomolekulákat. Javítja a bőr biofizikai jellemzőit és az alaphártya funkcionalitását.

A biofizikai hatásmechanizmus mellett ezek a varázslatos molekulák bizonyítottan antimikrobiális hatással rendelkeznek mikroorganizmusok okozta fertőzések esetén is

Hyperlight_Fluid_Article_01-(1)

A HATÉKONY TESTPERMETET A KÖVETKEZŐKRE TERVEZTÜK:

  • mikroorganizmusok okozta fertőzések elleni védelemre,
  • a viszketés és a bőrszárazság enyhítésére,
  • a bőrgát helyreállítására,
  • a bőr természetes védekezőképességének fokozására,
  • a bőr negatív külső tényezőkkel szembeni védelmére (UV, kék fény stb.),
  • a pattanások kialakulásának megelőzésére és a pattanások kezelésének támogatására,
  • a bőr és a haj mélyhidratálására,
  • a szájüreg higiéniájának fenntartására,
  • az intim zóna ápolására.

EGÉSZSÉGES BŐR

A Hyperlight Fluid Fusion szubcelluláris komplex:

  • javítja a bőr nedvesség- és tápanyagellátását a sejtközi rétegek megerősítse érdekében.
  • segíti a környezeti tényezők okozta károsodások helyreállítását, regenerálja a sejtek szerkezetét és meghosszabbítja a sejtek élettartamát.
  • megelőzi a bőrirritációt.
  • felgyorsítja a felszíni bőrhibák gyógyulását.

A terméket kifejezetten spray formára terveztük, így bármikor egyszerűen felvihető. Fújj vele egy vattakorongra, majd töröld le az arcod, hogy eltávolítsd az összes káros szennyeződést, mint a tisztítószer-maradványok, vagy csapvízből származó vegyi anyagok, amelyek kiszáríthatják a bőrt. A terméket minden reggel és este ajánlott ráfújni a tiszta bőrfelületre.

Hyperlight_Fluid_Article_03-(1)

EGÉSZSÉGESEBB FEJBŐR ÉS HAJ

Ha sok időt töltest a napon, akkor a hajadon is elkezdenek megjelenni az UV-károsodás jelei. Az UV-sugarak szárazságot, a fejbőr hámlását, a hajszálak elvékonyodását és hajtöredezést okozhatják. 

A Hyperlight Fluid Fusion használatával hajad újra képes lesz megkötni a nedvességet, megelőzve a hajtöredezést és fényesebbé, ragyogóbbá téve a hajszálakat. A 3HFWC mélyen behatol a hajhagymákba és belülről kifelé állítja helyre a károsodást. 

A spray napi szinten, lényegében bármikor használható, amikor csak száraznak, töredezettnek érzed a hajad. Csak fújd a fejbőröd a hajszálak mentén.

SZÁJHIGIÉNIA

A szájban több mint 700 különböző baktériumfaj található, és megfelelő higiénia nélkül mennyiségük olyan szintet érhet el, amely szájüregi fertőzésekhez, sőt, akár halálos betegségekhez is vezethet.

A Hyperlight Fluid Fusion szubcelluláris komplex erős antibakteriális hatással rendelkezik, így használható a szájüreg napi higiéniájának fenntartására. 

Gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően a Hyperlight Fluid csökkenti az íny pirosságát és gyulladását, megelőzi az olyan szájüregi betegségeket, mint az ínygyulladás, és eltávolítja a szervezetre káros baktériumokat és vírusokat.

Hyperlight_Fluid_Article_04-(1)

Hyperlight_Fluid_Article_05-(1)