LÉLEGEZZ TISZTA, EGÉSZSÉGES LEVEGŐT, BÁRHOL, BÁRMIKOR! 

A légszennyezés elől lényegében nincs hová menekülni, hiszen a szennyezett az egész bolygónkra kiterjed.

Naponta átlagosan 20.000-szer veszünk levegőt, tehát naponta több mint 11.000 liter levegőt lélegzünk be, ami percenként közel 8 litert jelent. Sajnos ez azt jelenti, hogy ennyi szennyezett levegőt lélegzünk be 24 órás tevékenységeink során: munka vagy iskola, de gyakorlatilag alvás közben is.

A légszennyezés a szervezet minden sejtjére káros hatással, van és számos betegség kialakulásához járul hozzá, mint a cukorbetegség, a demencia, termékenységi problémákhoz vezethet, vagy gyermekkori leukémiához.

Statisztikák szerint minden nyolcadik haláleset közvetlen oka a légszennyezés.

MyIon wearable air purifier

MYION - A SAJÁT IONOS LÉGTISZTÍTÓ VÉDŐMEZŐD

A MyIon egy innovatív, nyakban viselhető légtisztító, amely fejlett légionizációs technológiát alkalmaz a levegőben található káros részecskék mint a szállópor, allergének és vírusok eltávolítására.

A MyIon ionizátor egy egyedülálló beépített szénszálas kefés rendszer segítségével hatamas mennyiségű negatív iont bocsát ki (18 millió negatív ion / cm3), gyakorlatilag egy láthatatlan védőmezőt képezve, amely segít  megakadályozni, hogy a veszélyes részecskék a viselője légzőrendszerébe jussanak.

A negatív ionok a szennyező rézecskéket megkötik, elnehezítik, és a földre taszítják, így tisztítják a levegőt körülötted. A negatív ionok és szennyezőanyagok összekapcsolódásával képződött nagyobb részecskék túl nehézzé válnak ahhoz, hogy a légzési zónában maradjanak.

A kicsi, hordozható és könnyen viselhető, mindössze 25 gramm súlyú Myion készülék a közvetlen környezetében tiszta, egészséges levegőjű zónát hoz létre. Bárhol használható, amerre csak viselője megfordul vagy akár éjjeliszekrényére is helyezheti.

MyIon - Personal ionic air purifier

KIEMELKEDŐ VÉDELEM A VÍRUSOKKAL SZEMBEN, BELEÉRTVE A Z INFLUENZÁT és A KORONAVÍRUST IS

A maszkok hatékonyak, amíg viseljük őket, de nem védenek, amikor levesszük őket evés, ivás, edzés, vagy arc- és fogászati kezelések stb. közben.

A MyIon nyakban hordható légtisztító ideális eszköz a vírusokkal szembeni védelem első vonalának biztosítására bárhol, bármikor.

Hogy hogyan semlegesítik a negatív ionok a vírusokat?

A negatív ionok a levegőben lévő kórokozókhoz, például a vírusokhoz kapcsolódnak és kémiai reakciót váltanak ki a sejtmembrán felületén, ami ártalmatlanná téve őket.

MYION - A SZEMÉLYES VÉDŐPAJZSOD ÚTKÖZBEN

MyIon defence against viruses

A NEGATÍV IONOK A TERMÉSZET KINCSEI

A levegő "vitaminjainak" is nevezett negatív ionoknak való kitettség adja azt a különleges érzést, amit a tengerparton, egy vízesés közelében vagy egy vihar után érzünk, ahol a legtöbb negatív ion képződik természetes úton.

A MyIon segítségével ezt az érzést bárhová magaddal viheted!

A NEGATÍV IONOK:

  • Eltávolítják a PM10, PM2,5 és PM1 méretű részecskéket a levegőből, ami a levegőminőség általános javulását eredményezi
  • Csökkentik a stresszt a hosszabb számítógépes munka alatt és után, ami jelentősen javítja a produktivitást  
  • Erősítik az immunsejteket, és fokozzák a szervezet védekezőképességét a vírusokkal és baktériumokkal szemben
  • Eltávolítják a baktériumokat és vírusokat a levegőből, csökkentve a fertőzés kockázatát
  • Mind egészséges emberek, mind pedig különböző fiziológiai és hangulati rendellenességekben szenvedők esetében javítja a kognitív és neuropszichológiai funkciókat
  • Antiallergén hatásúak
  • Csökkentik és segítenek megelőzni az asztma tüneteit 
  • Segítenek egyensúlyba hozni a vegetatív idegrendszert, valamint szabályozni a szívritmust, az emésztést és a légzésszámot
  • Növelik a szerotoninszintet, így segítenek csökkenteni a szorongást, a stresszt, a fáradtságot, a depressziós tüneteket és a migrént
  • Elősegítik a jobb alvást és relaxációt
  • Javítják a járművezetők reakcióképességét

MyIon - Your Personal protection on the go