TALÁLD MEG Az ÍZVILÁGOD!

Akár kávérajongó, akár teaimádó vagí, a stílusos és funkcionális ZEPRESSO TREND-del kompromisszumok nélkül élvezheted kedvenc italaidat. A ZEPRESSO TREND nélkülözhetetlen kellék minden modern háztartásban és munkahelyen. Kicsi és könnyű, rendkívül egyszerű a használata és könnyen karbantartható. Kiemelkedő minőségű anyagokból készül, megfelel a világ legszigorúbb minőségi követelményeinek.

A ZEPRESSO TREND a kapszulás kávéfőzők új generációja, amellyel forró és hideg italokat egyaránt elkészíthetőek. A legmodernebb technológiák biztosítják, hogy a ZEPRESSO TREND-del készíthető italkülönlegességek mindig elbűvöljék, legyen szó akár kávéról, teáról vagy Medizep italokról. A készülék könnyen kezelhető, és pillanatokon belül készen áll a következő csésze forró vagy hideg ital elkészítésére.

Az arany szín tökéletesen illik a hagyományos, előkelő és kifinomult ízlésvilághoz, míg a vidám Mondrian dizájn a szabad, kreatív és extrovertált egyéniségek számára lehet nagyszerű választás. Divatos dizájn és innovatív technológia olyanok számára, akik nem kötnek kompromisszumot, ha kedvenc kávéjukról vagy teájukról van szó!

ADD ÁT MAGÁT AZ ÉRZÉKEIDNEK

A világ legfinomabb kávébabjaiban rejlő egyedi ízek felszabadítása a gondos pörkölési folyamattal kezdődik. Kiválasztottuk a legjobb kávétermesztő régiókból származó legfinomabb kávébabokat, hagyományos pörkölési módszerekkel pörköltük őket, majd frissen kapszulába zártuk a kávé egyedi ízét és zamatát, amelyet nap mint nap élvezhetsz.

Kávékollekciónk a kávé szerelmeseinek minden csészével az ízek fényűző kényeztetését nyújtja. Az arabica és robusta kávé intenzív keverékével büszkélkedő kávék 10 kapszulát tartalmazó dobozokban érkeznek, és kompatibilisek a Nespresso® gépekkel is.

Találd meg a hozzád legközelebb álló ízvilágot kávékollekciónkban!

Zepter-Zepresso-Coffee-(2)

ZeprezzoTrend_Zepter