LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER

INNOVÁCIÓ A SZABAD LÉGZÉSÉRT 

A Therapy Air® iOn légtisztító nem csupán multifunkcionális, korszerű és stílusos, de a használata is rendkívül egyszerű. Segítségével olyan tiszta levegőt teremthet maga körül, mint amilyet a természetben, az erdei sétákon élvezhet.

Az öt szűrőből álló, úttörő technológiával rendelkező légtisztítónk köbcentiméterenként körülbelül 1.236.000 negatív iont termel, ami megegyezik a Föld legegészségesebb környezeteiben található negtív ionok számával.

Hatékony segítséget nyújt modern életmódunk egyik legnagyobb problémájának leküzdéséhez, vagyis a szennyezett levegő okozta betegségek megelőzéséhez, mint a krónikus influenzaszerű tünetek, légzőszervi- és érrendszeri betegségek, a daganatos betegségek, valamint az allergiás, pollenallergiás tünetek megelőzéséhez.

Zepter-Therapy-Air-Ion-2

A LEGJOBB CSÚCSKATEGÓRIÁS LÉGTISZTÍTÓ A PIACON

A Therapy Air iOn légtisztító berendezést többször is a piac legjobb csúcskategóriás légtisztítójának választották független tesztelők (2016 és 2020, Németország) valamint az elismeréssel bíró német GUI laboratórium is tanúsította, hogy a Therapy Air iOn eltávolítja a SARS-CoV-2 vírust a levegőből.

A TherapyAir iOn egy kifinomult és rendkívül hatékony légtisztító és ionizációs rendszer, amely eltávolítja a levegőben lévő szennyező részecskék 99,99%-át.

A vírusoktól, baktériumoktól és mérgező anyagoktól mentes, 99,99%-ban megtisztított levegő minden zárt helyiségben elengedhetetlen a jó közérzet érdekében. Egy minőségi légtisztító kiemelten fontos és egészséges befektetés otthonok, irodák, iskolák, óvodák, sport- és szabadidőközpontok, vendéglátóhelyek és egyéb zárt helyiségek számára.

Egy úkutatás a légszennyezést magasabb koronavírusos halálozási arányokkal hozta összefüggésbe. A nagy légszennyezettségű területeken élők nagyobb valószínűséggel kapják el a koronavírust és haltak bele a fertőzésbe, mint a tisztább levegőjű területeken élő lakosság.

Napjainkban, amikor minden eddiginél jobban odafigyelünk arra, hogy milyen egészségre ártalmas anyagokat és kórokozókat közvetít a levegőnk, a Therapy Air iOn légtisztító megvásárlása és használata indokoltabb, mint valaha. 

PWC-570_03

TherapyAir_ION_01

EGYEDÜLÁLLÓ, 5 SZŰRŐS VÉDŐPAJZS

1. ANTISZTATIKUS SZŰRŐ

Eltávolítja a nagyobb porszemcséket, a penészt, a hajszálakat, a korpát és háziállatok szőrszálait;

2. ANTIBAKTERIÁLIS SZŰRŐ

Eltávolítja a maradék apró porszemcséket, az 1 mikronnál nagyobb baktériumokat és a polleneket, ezen felül pedig védi a mögötte található HEPA-szűrőt is;

3. HEPA-SZŰRŐ

Eltávolítja a por és a dohányfüst legapróbb részecskéit, míg az antibakteriális tiabendazol (szerves antibakteriális vegyület) eltávolítja a baktériumokat, a penészspórákat és az egyéb kórokozókat, így megelőzi a fertőzésveszélyt;

4. ANTI-ALLERGÉN SZŰRŐ

Ezüst, apatit ásványi anyag és egy antibakteriális szer keveréke, amely rendkívül hatékony a csecsemőkre különösen veszélyt jelentő Legionella baktériumokkal szemben. A szűrő ginkgo biloba levelek kivonatát tartalmazza, amelyek nagyon kedvező hatással bírnak asztma, tüdőbetegségek és keringési problémák esetén, valamint segítik az allergének, az influenzavírusok és a baktériumok semlegesítését is;

5. AKTÍV SZÉN SZŰRŐ

Nagy elnyelőképességének köszönhetően semlegesíti a ételszagot és az egyéb kellemetlen szagokat, valamint a mérgező gázokat.

A megtisztított levegő végül a beépített iongenerátort tartalmazó modulba kerül, ahol negatív ionokkal dúsítva érkezik vissza a légtisztítóból.

TAir-pollutions-HU

TISZTÍTÓ HATÁS

A csendes és hatékony Therapy Air iOn légtisztító készülék kifinomult mechanizmusokból és speciális egyedi alkatrészekből áll, amelyek lehetővé teszik a kifejezette egyszerű, de annál hatékonyabb működést:

  • A ventilátor beszívja a levegőt a helyiségből és a szűrőrendszerbe vezeti.
  • A megtisztított levegő ezután áthalad a negatív iongenerátoron, és negatív ionokkal gazdagodik.
  • Ha a negatív ionok koncentrációja elég magas a levegőben, akkor a negatív ionok és a levegőben lebegő pozitív töltésű por- és mikrobiológiai részecskék kölcsönösen vonzani kezdik egymást.
  • Összekapcsolódásukkor a porszemcsék nehezebbé válnak, és mielőtt a földre hullanának, a Therapy Air® iOn szűrőrendszer teljesen eltávolítja őket.
  • A megtisztított levegő ezután a környező levegőbe kerül.

TherapyAirION_Black-1

MIÉRT VAN NAGY SZÜKSÉGÜNK A NEGATÍV IONOKRA?

A negatív ionok olyan oxigénatomok, amelyek egy extra elektronnal rendelkeznek. A természetben a víz, a levegő és a napfény kölcsönhatásának eredeményeként, illetve a Föld természetes háttérsugárzásának hatására jönnek létre. 

A negatív ionok legnagyobb koncentrációja vízesések, mozgó vizek, óceánok közelében, a tengerparton, erdőkben és zivatarok után található.

A negatív ionok képesek semlegesíteni a pozitív ionokat és az ezek által az emberi szervezetben okozott károkat, így újra egyensúlyba hozzák a bioenergetikai mezőket, kedvező hatást gyakorolnak az emberi testfunkciókra és energiaszintre.

Zepter-Therapy-Air-Ion-3

TherapyAir_ION_02a

NEGATÍV IONOK - A LEVEGŐ "VITAMINJAI":

  • Növelik a fizikai energiaszintet
  • Serkentik a vérkeringést
  • Élénkítik az anyagcserét
  • Erősítik a szervezet immunrendszerét
  • Segítik számos betegség megelőzését
  • Enyhítik az allergia, az asztma és a légzőszervi betegségek tüneteit
  • Felgyorsítják a gyógyulási folyamatokat
  • Enyhítik a fejfájást
  • Semlegesítik a stressz következményeit
  • Segítenek megszüntetni a szorongást és a depressziót
  • Javítják a hangulatot
  • Elősegítik a jobb alvást
  • Csökkentik a stressz veszélyes következményeit
  • Regenerálják, felfrissítik a szervezetet
  • Segítenek a koncentrációban és a memória javításában
  • Segítik a kreativitást és a szellemi teljesítőképességet

4Therapy-photo_transparentB_02