VACSY® - AZ ÉTELTARTÓSÍTÁS MESTERE

A VacSy® egy világszerte szabadalmaztatott vákuumos ételtartósító rendszer, ami vákuumot hoz létre speciális üvegedényekben és légmentesen záródó fóliákban. A vákuumkörnyezet megfosztja a baktériumokat, penészgombákat és gombákat a túlélésükhöz szükséges oxigéntől, így változatlanul megőrzi a tárolt alapanyagok és ételek íz- és tápanyagtartalmát. Az ételek így akár 5-ször hosszabb ideig maradnak frissek és egészségesek, mint a hűtőszekrényekben uralkodó normál körülmények között.

A VacSy® rendszerrel a különféle alapanyagok vagy frissen elkészített ételek közvetlenül VacSy® tartályokba, Zepter főzőedényekbe, palackokba vagy VacSy® fóliatekercsekbe vákuumcsomagolhatók.

A VacSy® vákuumos tárolórendszer megvédi az ételeket attól, hogy idő előtt tönkremenjenek, és ezzel együtt megkönnyíti a tervezést és a bevásárlást, hiszen nagyobb mennyiségeket vásárolhat egyszerre, amivel időt és pénzt takaríthat meg, ritkábban is kell boltba járnia.

Annak érdekében, hogy a főzés során a hozzávalók megőrizzék a tápértéküket, válaszd a Zepter Masterpiece főzőedényeket, amelyek lehetővé teszik, hogy hozzáadott zsiradék, víz és só nélkül, alacsony hőmérsékleten főzz. Az ételek így megőrzik teljes zamatukat, vitamintartalmukat és étvágygerjesztő színüket, állagukat. VacSy®-ban tárolva az ételek akár 5-ször hosszabb ideig maradnak frissek, egészségesek és ízletesek.

VacSy vákuumos ételtároló rendszer

Meddig állnak el az élelmiszerek

VACSY VÁKUUMRENDSZER ELEMEI

VÁKUUMSZIVATTYÚ

A VacSy egy felhasználóbarát és sokoldalú vákuumrendszer, amely kombinálható a VacSy® tárolókkal, a Zepter Masterpiece Cookware termékcsalád edényeivel, de akár a kereskedelmi forgalomban kapható más tárolóedényekkel is. Az intelligens vezeték nélküli technológia segítségével a VacSy® vákuumszivattyú a hordozható és egyszerű használat előnyeit nyújtja számodra - BÁRHOL, BÁRMIKOR! A beépített újratölthető lítium-ion akkumulátorral hosszú ideig, akár 30 percig is képes folyamatosan üzemelni. 

A csomag tartalmaz egy helytakarékos állványt is, amellyel a vákuumszivattyú praktikusan tárolható a pulton vagy akár a falra szerelve.

VÁKUUMFÓLIÁZÓ KÉSZÜLÉK

A fejlett technológiával, a kiváló minőségű anyagokkal és a modern kialakítással a VacSy® vákuumrendszer felülmúlja a kategória más termékeit. A lehető legkényelmesebb használat érdekében teljesen automatikus vákuumcsomagoló funkcióval rendelkezik, és megbirkózik a kényes, illetve nagy nedvességtartalmú élelmiszerekkel is.

A mellékelt adapterrel a VacSy® fóliázó készülék vákuumszivattyúvá alakítható, így kompatibilissé válik a szabadalmaztatott VacSy® ételtárolókkal, univerzális fedőkkel és palackdugókkal.

A készülék beépített folyadékérzékelővel rendelkezik, amelyek megakadályozza a folyadék behatolását a készülékbe, amikor magas nedvességtartalmú élelmiszereket vákuumozunk. A beépített túlmelegedés-érzékelő, a csendes működés és az alacsony energiafogyasztás miatt az új VacSy vákuumfóliázó egység használata nagyon biztonságos és gazdaságos.

ÜVEG TÁROLÓEDÉNYEK

A VacSy® üveg tárolóedények ideálisak friss élelmiszerek (zöldségek, gyümölcsök, húsok) és főtt ételek tárolására is. Ezen felül használható még mikrohullámú sütőben történő ételmelegítéshez és főtt ételek tálalásához.
• Edzett üveg alapanyag: 90°C-ig hőálló és magas nedvességtartalmú élelmiszerekhez is alkalmas
• Ívelt formák a praktikus használat és az egyszerű ételtárolás érdekében
• Különböző méretekben készülnek, és számos célokra használhatók

MŰANYAG TÁROLÓEDÉNYEK

A VacSy® műanyag tárolóedények ideálisak száraz élelmiszerek (rizs, tészta, keksz, kukoricapehely, fűszerek, kávé, tea stb.) tárolására és tartósítása
• Alapanyaga megfelel az élelmiszerbiztonsági előírásoknak
• 6 méretben kapható

LEXI FEDŐK

A Lexi fedők különböző méretekben készülnek és kompatibilisek a Zepter 16, 20 és 24 cm átmérőjű főzőedényeivel. A Lexi fedők segítségével közvetlenül abban az edényben vákuumcsomagolva tárolhatod az ételeket, amelyben azok elkészültek. 

UNIVERZÁLIS FEDŐK

Kompatibilisek a kereskedelmi forgalomban kapható ételtároló edényekkel, valamint a szabadalmaztatott VacSy® termékcsalád tárolóival. Két méretben érhetők el: 4-8 cm és 8-16 cm átmérőjű tárolókhoz.
• Szabadalmaztatott szelep és naptármechanizmus
• Egyenletes peremű edényekhez tervezve (befőttesüvegek, poharak, csészék...)
• Zárd vissza újra a felnyitott üvegedényeket újbóli vákuumozással!

SAJTTARTÓK, SÜTEMÉNYFEDŐK

Gondosan kialakított többfunkciós tárolók mindenféle ételhez. Alkalmas különböző célokra, a vákuumcsomagolástól egészen a tálalásig, torták és sajtok lefedésééig.
• Ideális süteményfedőnek
• Segítségével biztonságosan és rendezetten tárolhatod a sajtokat vagy süteményeket a hűtőben.
• 4 méretben is kapható

PALACKDUGÓK

Kúp alakúak, így igény szerint 17-20 mm-es palacknyakakhoz illeszkednek. Praktikus gyümölcslevek, turmixok, paradicsomszósz, gyümölcssaláták tárolására.

VACSY FÓLIATEKERCSEK

PA/PE fóliából készült fólia, amely vízhatlan, csíramentes, rugalmas és erős anyag, tehát nem szivárog, nem durran szét, és tökéletes zárást biztosít a vákuum megteremtéséhez.

VacSy vákuumos ételtároló rendszer

MIÉRT ÉRDEMES VACSY-T HASZNÁLNI?

  • Az élelmiszerek tartósításának természetes módja
  • Könnyen használható
  • Az ételek akár ötször hosszabb ideig elállnak, mint a hagyományos tartósító módszerekkel
  • Megőrzi az élelmiszerekben található vitaminokat és tápanyagokat
  • Megőrzi az ételek természetes színét, állagát és ízét
  • Segít megelőzni az élelmiszerpazarlást
  • Környezetbarát
  • Szagmentesen tartja a hűtőszekrényt
  • Kompatibilis a Zepter Masterpiece főzőedényekkel
  • Pénzt takarít meg számodra
  • Segítségével megelőzhető az ételmérgezés és az ehhez kapcsolódó betegségek

A VacSy® rendszerrel ritkábban főzhetsz, miközben mindig finom és egészséges ételeket fogyaszthatsz, akár napokkal később is! Tartósabb ételek, egészségesebb életmód.

VacSy vákuumos ételtároló rendszer

VacSy vákuumfóliázó ételekhez