marketingmanager@zepter.com.pl
Subject
Dzień dobry! Wyrażam chęć wzięcia udziału w bezpłatnych Warsztatach Szybkiego Gotowania z ARTMIX! Proszę o kontakt na podane poniżej dane w celu umówienia się na spotkanie. Imię: ……. Nazwisko: ……. Miejscowość: ……. E-mail: …….. Telefon: ……... Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w niniejszym Formularzu przez Zepter International Poland z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 w celach związanych z umówieniem i przeprowadzeniem prezentacji produktów oferowanych przez Zepter International Poland sp. z o.o. oraz w celach marketingowych, a także na przekazywanie danych innym podmiotom do wykorzystania w celach marketingowych. Przed złożeniem oświadczenia zapoznałem/am się z informacjami Administratora danych zamieszczonymi powyżej. Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Zepter International Poland sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 informacji handlowych na adres elektroniczny podany w niniejszym Formularzu.
 
 
 
ZEPTER
Vásárlási információ
 
Jelenlegi pozíció: KEZDŐLAP / Vásárlási információ
betűméret | A | A | A

VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓ

Fedezze fel a Zepter termékek titkát!

A Zepter International nemzetközi cég, mely minőségi fogyasztási cikkeket gyárt, forgalmaz és értékesít világszerte több, mint 60 országban, öt kontinensen, és több, mint 130.000 Zepter terméktanácsadó közreműködésével. A termékekhez közvetlen értékesítés útján, illetve a cég üzleteiben és bemutatótermeiben juthatnak hozzá az érdeklődők.

Vásároljon az interneten

A Zepter honlapja komplex áttekintést nyújt termékeinkről és azok előnyeiről. Minőség, funkció, előnyök és az életminőség javítása – ezekről találhatnak bővebb információt vásárlóink, hogy könnyebben meghozhassák a döntést. Az online vásárlás egyszerű: elég egyetlen kattintás!


A házi bemutatóról

Zepter termékek életvitelünk több területét átfogó rendszert képviselnek, mely ígéretes lehetőséget teremt az egészséges életmód híveinek, mindazoknak, akik hangsúlyt fordítanak az egészséges táplálkozásra, a szépség- és testápolásra, a környezettudatos szemléletre.

A Zepter házi bemutató révén Ön is megtapasztalhatja, hogyan javíthatja életminőségét. A Zepter termékek és szolgáltatások előnyeiről képzett terméktanácsadóinktól kaphat bővebb tájékoztatást – méghozzá otthona kényelmében.

Tapasztalja meg termékeink előnyeit –
A Zepter minőség valamennyi érzékünkhöz szól

Győződjön meg róla a saját szemével
  • A Zepter formatervező csapata biztosítja, hogy vásárlóinknak a design tekintetében se kelljen megalkudniuk
  • Termékeink a l magas minőségi elvárásoknak is megfelelnek, kiváló kidolgozásúak.
  • Termékeinket az emberi élet iránti csodálat és az abban rejlő végtelen lehetőségek inspirálták

Ismerje meg a Zepter termékek előnyeit
  • Fedezze fel a Zepter termékek előnyeit képzett Zepter terméktanácsadóink segítségével
  • Tájékozódjon termékeink hatékony használatáról
  • Tudjon meg többet arról, hogyan spórolhat energiát, időt és pénzt termékeink segítségével

Tapasztalja meg a Zepter minőséget
  • Ismerje meg a Zepter minőségi alapanyagait
  • A Zepter termékek cégünk 8 európai gyárában készülnek
  • Európai gyártói garanciák által biztosított minőség, amely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel
  • Magas színvonalú technológiai folyamatok, hagyományosan minőségi termékek

Győződjön meg róla a saját szemével
A Zepter termékekkel az előnyök egész sorát tapasztalhatjuk meg, és életminőségünk is látványosan javul. Terméktanácsadóink segítségével vásárlóink első kézből nyerhetnek bepillantást termékeink világába, saját szemükkel győződhetnek meg hatékonyságukról és kaphatnak tippeket gyakorlati használatukkal kapcsolatban. Termékeink kiemelkedő minőséget képviselnek; ha Ön megtapasztalja a Zepter-élményt, új fejezet kezdődik az életében! Világszerte több mint 80 millió ember tapasztalta meg a Zepter termékek előnyeit és használja termékeinket nap mint nap.

A Zepter házi bemutatók során a házigazda megosztja a különleges élményt vendégeivel. Bemutató rendelése


Zepter üzletek, bemutatótermek

A Zepter üzletei a legelegánsabb bevásárlóutcákban találhatók a világ legnagyobb városaiban. Lépjen be Ön is és fedezze fel a luxus és az elegancia világát. Ezekben az üzletekben kaphatók a Zepter minőségi termékei, amelyek a formatervezésről és a művészetről alkotott elképzeléseinket és értékrendünket is tükrözik.