marketingmanager@zepter.com.pl
Subject
Dzień dobry! Wyrażam chęć wzięcia udziału w bezpłatnych Warsztatach Szybkiego Gotowania z ARTMIX! Proszę o kontakt na podane poniżej dane w celu umówienia się na spotkanie. Imię: ……. Nazwisko: ……. Miejscowość: ……. E-mail: …….. Telefon: ……... Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w niniejszym Formularzu przez Zepter International Poland z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 w celach związanych z umówieniem i przeprowadzeniem prezentacji produktów oferowanych przez Zepter International Poland sp. z o.o. oraz w celach marketingowych, a także na przekazywanie danych innym podmiotom do wykorzystania w celach marketingowych. Przed złożeniem oświadczenia zapoznałem/am się z informacjami Administratora danych zamieszczonymi powyżej. Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Zepter International Poland sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 informacji handlowych na adres elektroniczny podany w niniejszym Formularzu.
 
 
 
ZEPTER
Világ
 
Cégünkről
Céljaink
Jövőképünk
Üzletek, bemutatótermek
Irodák
Termelőegységek
Gyárak
Nemzetközi elismerés
Zepter Finance
Zepter képviseletek
Finanszírozás
Jelenlegi pozíció: KEZDŐLAP / Zepter világ
betűméret | A | A | A

ZEPTER VILÁG

CÉGÜNKRŐL

Az egészségesebb és teljesebb életért


A Zepter International nemzetközi cég, mely minőségi fogyasztási cikkeket gyárt, forgalmaz és értékesít világszerte. A termékekhez közvetlen értékesítés útján, illetve a cég üzleteiben és bemutatótermeiben juthatnak hozzá az érdeklődők.

A Zepter megalapítása óta arra törekszik, hogy jobb életminőséget biztosítson vásárlóinak, és nélkülözhetetlen társuk legyen a mindennapokban.

Cégünk az öt kontinens több mint hatvan országában van jelen, így tíz másodpercenként valahol a világban új Zepter bemutató kezdődik.

A Zepter termékek a cég 8 gyárában készülnek, amelyek Németországban, Olaszországban és Svájcban találhatók. A cég több mint 320 000 m²-nyi irodával és bemutatóteremmel büszkélkedhet a világ számos nagyvárosában.

A sikertörténet számokban is mérhető: az elmúlt években több mint 80 000 000 vásárlónk volt.

A Zepter sikereit nem csupán hosszú távú elképzeléseinek és innovatív termékeinek, de jól szervezett értékesítési hálózatának is köszönheti, amely világszerte több mint 100 000 tanácsadóval működik. A Zepter büszke kiválóan képzett értékesítési menedzsereire, akikre egészség- és szépségmissziójának küldötteiként tekint.

Az egészségesebb és teljesebb életért


 

CÉLJAINK

Egy magasabb eszme

„Büszkék vagyunk termékeinkre, kiváló minőségükre,
egyéni formavilágukra és fejlett gyártási technológiánkra.
Élvezzük a munkánkat és megbecsüljük munkatársainkat.
Legfőbb célunk,
HOGY ÖN EGÉSZSÉGESEBB ÉS TELJESEBB ÉLETET ÉLHESSEN.”
Philip Zepter, a Zepter International elnöke

A Zepter International elnöke, Philip Zepter nem pusztán üzleti vállalkozást alapított, hanem egy markáns gondolati irányvonalat is meghatározott, melynek fókuszában egy élhető világ áll, amely a jelenkori és jövő generációk számára is egészséges életet biztosít, és amelyben a környezeti problémák is orvosolhatók.

Philip Zepter több mint két évtizede vezeti cégét; céltudatossága és kitartó munkája révén a Zepter egyre ambiciózusabb célokat tűzhet ki maga elé. Az innovatív szemlélet és a minőség a Zepter nemzetközi sikereinek záloga.
 

Philip Zepter, a Zepter International elnöke


JÖVŐKÉPÜNK

Zepter csoport, egészségvédelem felsőfokon

A Zepter egészségmissziója számos országban van jelen az öt kontinensen. Évről évre milliók életminőségének javításán munkálkodunk. A Zepter világméretű egészségvédelmi kampánya kapcsán állandó oktatással, hozzáértő és tapasztalt tanácsadók új nemzedékével, minőségi fogyasztási cikkek előállításával és forgalmazásával, valamint különféle pénzügyi és biztosítási szolgáltatások elemzésével, összeállításával és értékesítésével foglalkozik.
A nemes gondolat Philip Zeptertől származik, aki rendkívül fontosnak tartja, hogy a Zepter-tanácsadók hosszú távon kötelezzék el magukat az egészséges életmód mellett, ezáltal teljesebbé tegyék az emberek életét, egyben egyre többet tudjanak meg az üzleti életről, és egyre magasabbra helyezzék a mércét saját maguk számára. Emberek milliói számára válik elérhetővé egy magasabb életminőség a Zepter termékek mindennapos használata, illetve a Zepter szolgáltatások igénybevétele révén. Közülük több százezren értek el üzleti és személyes sikert a Zepter egyedi karrier-rendszerében.

„A siker kulcsa a test és lélek egészséges összhangja. Ha egészségesek szeretnénk lenni, szabadjára kell engednünk szellemi és testi energiáinkat. Ez a fajta egész-ség a végső cél, a továbblépés feltétele. Nincsenek határok azok számára, akik ezt elérik.”
Philip Zepter

A ZEPTER KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKEKKEL, KÖRNYEZETTUDATOSMÓDON KÍVÁN AZ EGÉSZSÉG, SZÉPSÉG ÉS A TELJESEBB ÉLET SZOLGÁLATÁBAN ÁLLNI.


ÜZLETEK, BEMUTATÓTERMEK

Üzletek több mint 60 országban

Bár a Zepter nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékeit elsősorban személyes találkozás során értékesítse, számos üzletet és bemutatótermet nyitott a világ nagyvárosainak exkluzív negyedeiben. Ilyen üzlet működik Athénban, Barcelonában, Belgrádban, Budapesten, Chicagóban, Monte-Carlóban, Moszkvában, Münchenben, Párizsban, Prágában, Vancouverben, Varsóban, Zágrábban és más városokban.

Termékeink és bemutatótermeink egyaránt a Zepter-filozófiát tükrözik: az egészség és az életminőség szolgálatát. Bemutatótermeinkbe lépve Ön is biztos lehet benne, hogy a vásárolt termék befektetés, amely révén látványosan javítja életminőségét és egészségi állapotát.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK ÉS TAPASZTALJA MEG A ZEPTER ÉLETÉRZÉST!

Zepter üzletek


Zepter üzletek


Zepter üzletek


Zepter üzletek


Zepter üzletek


Zepter üzletek


Zepter üzletek


Zepter üzletek


Zepter üzletek Zepter üzletek Zepter üzletek Zepter üzletek


IRODÁK

Cégünk mind az öt kontinensen képviselteti magát.

A Zepter több mint 300 000 m2 irodával és bemutatóteremmel rendelkezik, impozáns irodaépületei 5 kontinensen a világ számos nagyvárosában megtalálhatók.

Zepter irodák és képviseletek, ZEPTER POLAND, Varsó


Zepter irodák és képviseletek, ZEPTER CROATIA, Zágráb


Zepter irodák és képviseletek, ZEPTER ROMANIA, Bukarest


Zepter irodák és képviseletek, ZEPTER CZECH REPUBLIC, Prága


 Zepter irodák és képviseletek, ZEPTER POLAND, Varsó


Zepter irodák és képviseletek, ZEPTER POLAND, Varsó


Zepter irodák és képviseletek, ZEPTER PRINCIPALITY OF MONACO, Monte Carlo


Zepter irodák és képviseletek


Zepter irodák és képviseletek, ZEPTER HUNGARY, Budapest Zepter irodák és képviseletek, ZEPTER AUSTRIA, Bécs Zepter irodák és képviseletek, ZEPTER SERBIA, Belgrád Zepter irodák és képviseletek, ZEPTER RUSSIA, Moszkva

ZEPTER ALBÁNIA, Tirana

ZEPTER AUSZTRÁLIA, Sydney

ZEPTER AUSZTRIA, Bécs

ZEPTER AZERBAJDZSÁN, Baku

ZEPTER BOSZNIA-HERCEGOVINA,

Banja Luka, Szarajevó

ZEPTER BRAZÍLIA, Sao Paolo

ZEPTER BULGÁRIA, Szófia

ZEPTER CSEH KÖZTÁRSASÁG, Prága

ZEPTER DÁNIA, Koppenhága

ZEPTER EGYESÜLT KIRÁLYSÁG, London

ZEPTER EGYIPTOM, Kairó

ZEPTER ÉSZTORSZÁG, Tallinn

ZEPTER FEHÉROROSZORSZÁG, Minszk

ZEPTER FINNORSZÁG, Helsinki
ZEPTER FRANCIAORSZÁG, Párizs

ZEPTER HORVÁTORSZÁG, Zágráb

ZEPTER INDIA, Bangalore

ZEPTER JORDÁNIA, Amman

ZEPTER KAZAHSZTÁN, Alma-Ata

ZEPTER KOREA, Szöul

ZEPTER LENGYELORSZÁG, Varsó

ZEPTER LETTORSZÁG, Riga

ZEPTER LITVÁNIA, Vilnius

ZEPTER MACEDÓNIA, Szkopje

ZEPTER MAGYARORSZÁG, Budapest

ZEPTER MOLDOVA, Chisinau

ZEPTER MONACO, Monte Carlo

ZEPTER MONTENEGRÓ, Podgorica

ZEPTER NÉMETORSZÁG,
Mönchengladbach
ZEPTER NORVÉGIA, Oslo

ZEPTER OLASZORSZÁG, Milánó

ZEPTER OROSZORSZÁG, Moszkva

ZEPTER ROMÁNIA, Bukarest

ZEPTER SPANYOLORSZÁG, Madrid

ZEPTER SVÁJC, Wollerau

ZEPTER SVÉDORSZÁG, Gothenburg

ZEPTER SZERBIA, Belgrád

ZEPTER SZLOVÁKIA, Pozsony

ZEPTER SZLOVÉNIA, Slovenj Gradec

ZEPTER TÖRÖKORSZÁG, Isztambul

ZEPTER ÚJ-ZÉLAND, Auckland

ZEPTER UKRAJNA, Kijev

ZEPTER USA, North Bergen


GYÁRAK

Zepter International – három évtized sikertörténete

Megalapításakor a cég központja az ausztriai Linz volt. A Zepter első gyára az olaszországi Milánóban található; ez az üzem állítja elő a Masterpiece főzőrendszert illetve a dekoratív asztali díszeket. A Masterpiece főzőrendszer egyedi, tartós minőséget képvisel világszerte, így a milánói Menfi Industria, amely évente több mint egymillió terméket állít elő, nemcsak bölcsője, de egyben központja is a Zepter világának.
1996-ban a Zepter az orvostechnikai készülékek piacára lépett: felvásárolta a svájci székhelyű Bioptron AG-t, ezzel a cég a fény terápia-szegmens meghatározó tényezőjévé vált.

Töretlen fejlődés
Mintegy másfél millió elégedett használó bizonyítja, hogy a Bioptron fényterápia rendszer a Zepter egyik legnépszerűbb és legismertebb terméke. A BIOPTRON fényt számos nemzetközileg elismert kórház és rehabilitációs intézet alkalmazza. A Bioptron AG-val egy időben a svájci Intercosmetica Neuchâtel SA is csatlakozott a Zepter Csoporthoz. A cég jelentős összeget fektetett a gyár megújításába illetve a kutatás-fejlesztésbe. Az új biotechnológiai laboratórium kulcsszerepet játszott a termékcsaládok kidolgozásában. A gyártási kapacitás a fejlesztések hatására mintegy kétszeresére nőtt, a hangsúlyt a minőségi kozmetikumok gyártására helyezték. A termékek minőségének, a képzett és elkötelezett Zepter értékesítői hálózatnak illetve a globálisan ismert márkának köszönhetően a Zepter kozmetikumok kedvező pozícióból rajtolhattak a kozmetikai piacon.
Ma az Intercosmetica Neuchâtel SA évente átlagosan ötmillió terméket állít elő; a Zepter Cosmetics, a Zepter egészségmisszójával összhangban minőségi termékeket kínál világszerte. A stratégiai befektetést követően a cég központja Svájcba költözött. A fejlődés nem állt meg; a cég továbbra is profiljába illő új piacokat és technológiákat keres.

NÉMETORSZÁGBAN, OLASZORSZÁGBAN ÉS SVÁJCBAN TALÁLHATÓ NYOLC GYÁRUNK NAPONTA TÖBB SZÁZ HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKET ÁLLÍTANAK ELŐ, AMELYEK AZ ÖN SZÉPSÉGÉT ÉS EGÉSZSÉGÉT SZOLGÁLJÁK.


GYÁRAK

A Zepter gyárai

Menfi Industria S.p.A.
2 gyáregység:
via Sibilla Aleramo 13
20092 Cinisello  Balsamo (MI) - Italy
Tel. +39 02660931
Fax +39 0266093298

via Sibilla Aleramo 5
20092 Cinisello Balsamo (MI) - Italy
Tel. +39 02660931
Fax +39 0266093298
e-mail: info@menfi.it
www.menfi.it

FELIX SOLINGEN GmbH
An den Eichen 6
42699 Solingen
Tel: +49 (0)212 23140–300
Fax: +49 (0)212 23140–399
e-mail: info@felix-solingen.com
www.felix-solingen.de
 
Intercosmetica Neuchâtel SA
Route des Gouttes - d’Or 30
2008 Neuchatel - Switzerland
Tel. +41 32 722 50 00
Fax +41 32 722 50 90
e-mail: info@intercosmetica.ch
www.intercosmetica.ch

Bioptron AG
Sihleggstrasse 23
8832 Wollerau - Switzerland
Tel. +41 43 888 28 00
Fax +41 43 888 28 99
e-mail: light@bioptron.com
www.bioptron.com

Zolan Factory Unit
Gawłowska 177 Str.
96-503 Sochaczew, Poland
+48 46 863 50 27
 
Zepter International KD
Cvijiceva BB
79240 Kozarska Dubica - B&H
Tel. +387 52 410 801/802
Fax +387 52 411 129
e-mail: mainoffice@zepter.ba

Silberwarenfabrik Jäger GmbH
Gerberstrasse 43-49
41748 Viersen - Germany
Tel. +49 2162 1 61 06
Fax +49 2162 1 20 46
e-mail: light@silberwarenfabrik-jaeger.de
www.silberwarenfabrik-jaeger.de


Zepter gyárak, Intercosmetica Neuchâtel SA Zepter gyárak, Menfi Industria S.p.A. Zepter gyárak, Bioptron AG Zepter gyárak, Menfi Industria S.p.A.


NEMZETKÖZI ELISMERÉS

A Zepter egyaránt büszke helyi vásárlói és kereskedői támogatására, illetve arra az elismerésre, melyet szociális intézményektől kap világszerte.

A Zepter több elismerésben is részesült a világkereskedelemben betöltött vezető szerepéért, technológiai újításaiért, megbízhatóságáért, a Zepter márkanévbe vetett vásárlói bizalomért, az egészséges életmód propagálásáért, továbbá a támogatásért, amellyel kórházakat illetve rászorulókat segít. A Zepter termékek ismételt elismerésben részesültek kiváló minőségükért, kitűnő tervezésükért, és az emberek egészségére és jó közérzetére gyakorolt hatásaiért.

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk azt a számos elismerést, melyekben Philip Zepter részesült a kereskedelem és az iparfejlesztés terén elért eredményeiért, illetve az egészséges életmód világméretű támogatásáért.

A következőkben ezen elismerések közül sorolunk fel néhányat.
 


Golden Mercury díj

DÍJAK

Az év konyhai innovációja – a felhasználóbarát konyhai termékek díja
2014 – Frankfurt, Németország

Zepter Smart Multisystem
Díjazott a termék funkcionalitásáért, formatervezéséért és innovációjáért

Ellis Island Medal of Honor, az Egyesült Államokbeli NECO 2011. évi kitüntetése
Philip Zepter személyes és szakmai példamutatásáért, mellyel hozzájárult az emberek életminőségének javulásához.

Golden Merkúr Díj (öt alkalommal odaítélt díj)
1994, 1995, 1996 és 1997 és 2010 - Olaszország
Az Európai Közösség piacvezető cégei elismeréseként ítélik oda technológiai fejlesztésekért, innovatív és eredeti termékekért
- a Zepter International az olasz ipari fejlődés éllovasaként kapta meg

“Cavaliere del Lavoro della Repubblica Italiana”
1997 - Olaszország
Philip Zepternek az olasz gazdaságért és a Közösségért végzett kiemelkedő szolgálataiért

BID arany fokozat (Business Initiative Directions)
2004 - Frankfurt, Németország
Nemzetközi „Arch of Europe” díj a Zepter International CH minőségbiztosítás, cégvezetés,
technológia és innováció területén elért sikereiért
- Silberwarenfabrik Jager, Németország

Kereskedelmi Presztízs – 30. Aranyérem (Új Évezred Díj)
2000 - Madrid, Spanyolország
Zepter Holding

14. Nemzetközi Európai Díj a minőségért
2000 - Párizs, Franciaországe
A Szerkesztőségi és Szakmai Vezetők Klubja által odaítélt díj

Koleszterin-betegségek Megelőzésére
1994 - Varsó, Lengyelország
A Zepter főzőrendszernek odaítélt díj a koleszterin elleni küzdelméért – a Lengyel Szív Védelme Egyesület díja

 


Az év konyhai innovációja – a felhasználóbarát konyhai termékek díja

TANÚSÍTVÁNYOK

Intercosmetica Neuchâtel SA
A Zepter kozmetikai kutatási- és fejlesztési laboratóriuma, ahol csúcsminőségű kozmetikumokat és parfümöket állítanak elő: IQNet és SQS tanúsítványok ISO 9001:2015.

Bioptron AG
  • DEKRA ISO minőségbiztosítási tanúsítvány: EN ISO 13485:2012 + AC:2012, kiadva 2013. január 27-én, valamint ISO 13485-2003- CMDCAS, 2013. szeptember 24-én (ld. a csatolmányt).
  • DEKRA EC minőségbiztosítási tanúsítvány az orvostechnikai eszközökről szóló, 93/42/EGK irányelv II. sz. kiegészítésének (kivéve a 4. bekezdést) megfelelően, kiadva 2013. július 27-én (ld. a csatoltmányt).
  • DEKRA egy akkrediált, bejelentett szervezet, ID 0124 azonosító számmal.

Menfi Industria S.p.A
A Zepter Masterpiece edényeket gyártó üzem.
 
  • Minőségbiztosítási rendszerét az ISO 9001/2008 tanúsítvány igazolja.


ZEPTER FINANCE HOLDING AG

Zepter Finance, a biztos jövő záloga

Az egészség, minőség és biztonság terén elért eredményeinek köszönhetően a Zepter Csoport a pénzügyi szolgáltatások terén is számíthat vásárlói bizalmára; a Zepter Finance üzletággal számos országban elindította pénzügyi tanácsadó szolgáltatását az időskori öngondoskodás, egészségvédelem, biztosítási kocázatkezelés és ingatlanszerzés terén.

A Zepter üzleti filozófia a Zepter Finance tevékenységében is érvényre jut: szolgáltatásaikat az ügyfelek igényeihez igazítják, és nagy szaktudású, motivált tanácsadók révén segítenek eligazodni a befektetésekkel kapcsolatos adminisztrációs illetve stratégiai kérdésekben. Ezzel az üzletággal a Zepter az időállóság és minőség imázsát kívánja erősíteni. Képzett szakembergárdájával és évtizedes tapasztalataival a Zepter Finance tőkét kovácsol ügyfelei számára, és a biztos jövő ígéretét kínálja fel nekik. Saját adatbázisára és a piaci trendek kutatásaira alapozva a Zepter Finance optimalizálni tudja a befektetések biztonságát. Saját elemzési módszereit alkalmazva tervezi jövőbeli bevételeit, így kivételes üzleti ajánlatot tehet ügyfeleinek.

“HA EGY ÜGYFÉL BETÉR EGY PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓHOZ, AZT KAPJA, AMIT AZ ADOTT CÉG KÍNÁL; HA A ZEPTERHEZ FORDUL, AZT KAPJA, AMIRE VALÓBAN SZÜKSÉGE VAN.”

 Zepter Finance Holding AG


Zepter Finance Holding AG


ZEPTER KÉPVISELETEK

 
Válasszon országot