marketingmanager@zepter.com.pl
Subject
Dzień dobry! Wyrażam chęć wzięcia udziału w bezpłatnych Warsztatach Szybkiego Gotowania z ARTMIX! Proszę o kontakt na podane poniżej dane w celu umówienia się na spotkanie. Imię: ……. Nazwisko: ……. Miejscowość: ……. E-mail: …….. Telefon: ……... Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w niniejszym Formularzu przez Zepter International Poland z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 w celach związanych z umówieniem i przeprowadzeniem prezentacji produktów oferowanych przez Zepter International Poland sp. z o.o. oraz w celach marketingowych, a także na przekazywanie danych innym podmiotom do wykorzystania w celach marketingowych. Przed złożeniem oświadczenia zapoznałem/am się z informacjami Administratora danych zamieszczonymi powyżej. Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Zepter International Poland sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 informacji handlowych na adres elektroniczny podany w niniejszym Formularzu.
 
 
 
ZEPTER
Karrier
 
Karrier
Legyen az értékesítőnk!
Jelenlegi pozíció: KEZDŐLAP / Karrier
betűméret | A | A | A

KARRIER

KARRIER

CSATLAKOZZON A LEGJOBBAKHOZ, LEGYEN ÖN A LEGJOBB!
A ZEPTER INTERNATIONAL valódi kihívást kínál Önnek!

A ZEPTER INTERNATIONAL nemzetközi vállalat, amely minőségi fogyasztási cikkeket gyárt, forgalmaz és értékesít világszerte több, mint 60 országban, öt kontinensen, és több, mint 130.000 Zepter terméktanácsadó közreműködésével. A termékekhez közvetlen értékesítés útján, illetve a cég bemutatótermeiben juthatnak hozzá az érdeklődők. A Zepter megalapítása óta arra törekszik, hogy világszerte jobb életminőséget biztosítson vásárlóinak, és nélkülözhetetlen társuk legyen a mindennapokban.

A ZEPTER International Ungarn Kft. országszerte keres értékesítőket sikeres Medical, Home Art és Home Care Brand Divízióihoz.

Akiket keresünk:
Elsősorban értékesítőket keresünk a fővárosba, illetve az ország egész területén működő regionális irodáinkba. Feladatuk a Zepter termékek értékesítése és az ezzel kapcsolatos tanácsadás. Szükséges végzettség: érettségi vagy felsőfokú. Egyetemisták jelentkezését is várjuk!

Fontos a nyitott, kommunikatív stílus, a karrierközpontúság, a nagy munkavírás, a jó szervezői- és vezetői készség, előny a hasonló területen szerzett munkatapasztalat.

Amit kínálunk:
  • otthonról is végezhető értékesítői tevékenység, változatos elfoglaltság
  • kimagasló jövedelemszerzési lehetőség
  • folyamatos szakmai és személyes tréningek
  • nemzetközi karrierlehetőség
  • hazai és nemzetközi értékesítés-ösztönző promóciókban való részvétel értékes nyereményekkel
  • prémium kategóriájú termékek.

JELENTKEZÉSI LAP


 
 
  
test:
  

Olvassa el az alábbi feltételeket, és a szöveg alján jelölje, ha egyetért az olvasottakkal.

A ZEPTER International Ungarn Kft. (a továbbiakban: ZEPTER) közvetlen értékesítés keretében forgalmazza az egészség megóvását, az egészséges életmódot szolgáló termékeit. Tájékoztatjuk, hogy az adatszolgáltatás önkéntes! Fenti személyes adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy adatait a ZEPTER adatbázisában rögzítse, azokat értékesítői tevékenység végzésére szóló ajánlat küldésére, kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás céljára – személyesen, postai, vagy elektronikus úton, telefonon, e-mailen – felhasználja. Az adatok felhasználása a fenti célok megvalósulásáig, de legfeljebb az érintett hozzájárulásának visszavonásáig történhet. A ZEPTER az adatkezelést a jogszabályi előírások szerint végzi. Az adatok az érintett előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra azzal, hogy a ZEPTER értékesítéssel megbízott vezető menedzserei számára a hozzájárulás megadottnak tekintendő. Adatai megadásával az érintett kifejezi, hogy fentiekben adott hozzájárulása önkéntes és megfelelő tájékoztatáson alapul, továbbá tudomással bír arról, hogy hozzájárulása bármikor visszavonható, kérheti adatainak helyesbítését, tiltakozhat és tájékoztatást kérhet adatai felhasználásával kapcsolatban, illetve adatainak törlését vagy zárolását kérheti a ZEPTER következőkben megjelölt elérhetőségeinek bármelyike felé intézett nyilatkozattal, így személyesen a ZEPTER International Ungarn Kft. 1138 Budapest, Váci út 191. sz. alatti székhelyén, postai úton a 1437 Bp. Pf.: 788. levelezési címen, e-mailen: vevoszolgalat@zepter.hu, telefonon a (06-1) 437-6633 számon. A személyes adatok kezelése vonatkozásában az érintett jogorvoslati lehetőségeiről az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. 21-22.§-ai rendelkeznek.
Valamennyi adat megadása önkéntes. Kérjük, legalább egy elérhetőségi adatot adjon meg a megjelöltek közül. Minél több elérhetőségi adatot ad meg, annál többféle módon tudjuk a tájékoztatásainkat önnek eljuttatni.
 


A fenti feltételeket megismertem és elfogadom. A válaszadásom és adataim kezeléséhez adott hozzájárulásom önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történt.

 
 Security code