marketingmanager@zepter.com.pl
Subject
Dzień dobry! Wyrażam chęć wzięcia udziału w bezpłatnych Warsztatach Szybkiego Gotowania z ARTMIX! Proszę o kontakt na podane poniżej dane w celu umówienia się na spotkanie. Imię: ……. Nazwisko: ……. Miejscowość: ……. E-mail: …….. Telefon: ……... Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w niniejszym Formularzu przez Zepter International Poland z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 w celach związanych z umówieniem i przeprowadzeniem prezentacji produktów oferowanych przez Zepter International Poland sp. z o.o. oraz w celach marketingowych, a także na przekazywanie danych innym podmiotom do wykorzystania w celach marketingowych. Przed złożeniem oświadczenia zapoznałem/am się z informacjami Administratora danych zamieszczonymi powyżej. Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Zepter International Poland sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 informacji handlowych na adres elektroniczny podany w niniejszym Formularzu.
 
 
 
ZEPTER
Hírek, események
 
Jelenlegi pozíció: KEZDŐLAP /
betűméret | A | A | A

HÍREK, ESEMÉNYEK

ESEMÉNYEK

Ünnepélyes keretek között megnyílt a Zepter Múzeum

A múzeum bemutatja a cég történetét és öt fő termékcsoportját, valamint a Zepter három évtizedes munkásságát a művészetek, a kultúra, az egészséges táplálkozás, a környezetvédelem és a fény gyógyító hatásának népszerűsítése terén. A tárlat látogatói megismerhetik azt a filozófiát, amely a Zepter termékek alapjául szolgál és amelyet a Zepter jelmondata, illetve küldetése ragad meg a legtömörebben: "Zepter a hosszabb, teljesebb életért".

Nem véletlen, hogy az eseményt néhány elismert operaművész is megtisztelte jelenlétével: Gianluca Paganelli és Fabio Armiliato tenorok; Fabrizio Meloni, a milanói Scala fő klarinétosa; Katia Ricciarelli szoprán; Alberto Veronesi, az elismert karmester, aki ezúttal szokatlan módon zongoristaként lépett fel; valamint Kristina Mirković hegedűs.

A különleges esemény házigazdái Francesco Vecchio és Mariana Mill voltak, akik a számos nemzetközi résztvevőre való tekintettel két nyelven, olaszul és angolul konferáltak.

A program esti része is kiemelkedő élményeket tartogatott: Iva Zanicchi, Peppino di Capri és Irene Fornaciari zenei produkciói mellett bemutatásra került Luciano Regolo "A Zepter olasz barátai - 30 év barátság olasz közéleti szereplőkkel" (Zepter & Italian Friends, 30 Years of Friendship with Italian Public Figures) c. könyve is. A bemutatón a szerzőn kívül jelen volt Madlena és Philip Zepter, valamint azoknak a közszereplóknek egy része is, akiknek az életrajza megtalálható a könyvben.

A 2017. júniusi, milánói eseményeket áthatotta a zene, a kultúra, a művészetek, és különösképpen az egészséges életmód szeretete.
A 2017. júniusi, milánói eseményeket áthatotta a zene, a kultúra, a művészetek, és különösképpen az egészséges életmód szeretete.

A 2017. júniusi, milánói eseményeket áthatotta a zene, a kultúra, a művészetek, és különösképpen az egészséges életmód szeretete.

A Zepter International ismét díjazott

A BIOPTRON fényterápiát hosszú ideje használják a gyógyításban és megelőzésben, hatékonysága bizonyított. A Bioptron gyógyító fénye ezért nyerte el a „Legjobb energiaalapú eszköz” (Best Energy Based Device) díját a 2014. október 24-25-én Párizsban megrendezett 2. AMEC európai esztétikai és bőröregedés elleni orvostudományi konferencián.

Egy nemzetközi orvosszakértőkből álló csoport bemutatta a Bioptron fényterápia hatásait a bőröregedés elleni kezelések során, klinikai tanulmányokkal bizonyítva, hogy a Bioptron fény pozitív, serkentő hatást gyakorol a kollagén- és elasztintermelésért felelős fibroblaszt sejtekre.

Az évek múlásával, illetve a napfény hatására ezeknek a fehérjéknek a száma a bőrben fokozatosan csökken, így alakulnak ki a ráncok. Elegendő napi 10 perc non-invazív, biztonságos Bioptron fényterápiás kezelés, és a ráncok észrevehetően halványulnak.

Dr. Michael T. McNamara, a Zepter International nemzetközi véleményvezére, a prevenciós gyógyászat szakértője a rendezvényen ismertette a Bioptron fényterápia bőröregedés elleni hatásait és a módszer prevenciós használatáról is beszélt.

Dr Christian Deperdu bőrgyógyász (Beausoleil, Franciaország), a bőröregedés elleni kezelések szakértője és a belgrádi Dr Jasmina Lalosevic, az AesteticMed bőröregedés klinika alapítója előadást tartottak a Bioptron fényterápiáról. Bemutatták a módszer hatékonyságát és a készülék egyszerű használatát számos, manapság nagy népszerűségnek örvendő kezelési módszerrel kombinálva, mint amilyen a mezoterápia és hialuronsavas feltöltés, a PRP technológia és a mezonit ráncfelvarrás, a hámlasztás és a lézeres kezelések. Emellett megosztották saját tapasztalatikat a Bioptron fényterápia gyakorlati alkalmazásával kapcsolatban.

További információért látogasson el az alábbi honlapra: http://www.euromedicom.com/amec-2014/trophy_pro.html
 

A Zepter International ismét díjazott

A Zepter International ismét díjazott

A Zepter International ismét díjazott
 

Megnyílt a Zepter Apart Hotel!

Üdvözöljük Önt a luxus és az egészség oázisában, ahol minden vendégünk élvezheti a Zepter életstílust!

A Zepter Apart Hotel valóban műfajteremtő vállalkozás; az ötcsillagos apartman-szálloda nemrég nyitotta meg ajtaját a vendégek előtt. Ez az exkluzív szálloda Belgrád belvárosában található, és lehetővé teszi vendégeink számára, hogy különleges élményeket szerezzenek a Zepter világában.

A szálloda 32 luxus lakosztályának (30-300 m2) mindegyikét Zepter termékekkel szereltük fel, melyek méltán ismertek minőségükről, fejlett gyártási technológiájukról és eredeti formatervezésükről.

A vendégek kipihenhetik magukat és élvezhetik a Masterpiece főzőrendszer előnyeit, amely segítségével egészséges és ízletes ételek készülnek; a Bioptron fényterápiát, mely szabadalommal védett, klinikai kutatásokkal igazolt, tanúsított orvostechnikai eszköz; a Zepter Home Care termékeit, melyek megtisztítják a levegőt, a vizet és környezetünket, valamint kényeztethetik bőrüket a svájci gyártású Zepter kozmetikumokkal.

A szálloda vendégeit a Zepter Meeting klub, a SmartLife étterem és a Ze-presso Aperitif bár várja. Az ételek a mediterrán és a nemzetközi konyha népszerű fogásai közül kerülnek ki és a Zepter különleges edényeiben készülnek, melyek révén az étel nemcsak ízletes, de egészséges is lesz. A vendégeknek alkalmuk nyílik főzőórákat venni a szálloda séfjétől és megtanulhatják az ételek megfelelő elkészítésének titkait, valamint a Zepter Masterpiece CookArt edények használatát.

Ma a világnak még inkább szüksége van a Zepter termékekre, mint valaha. A Zepter Apart Hotel ezt a fontos értéket hozza a vendégei életébe.

Éljen a Zepterrel egészségesebb, teljesebb életet!

További információ: http://www.hotelzepter.rs/

A Zepter Apart Hotel műfajteremtő vállalkozás; az ötcsillagos apartmann-szálloda nemrég nyitotta meg ajtaját a vendégek előtt.

A Zepter Apart Hotel műfajteremtő vállalkozás; az ötcsillagos apartmann-szálloda nemrég nyitotta meg ajtaját a vendégek előtt.

A Zepter Apart Hotel műfajteremtő vállalkozás; az ötcsillagos apartmann-szálloda nemrég nyitotta meg ajtaját a vendégek előtt.


A fiatal szakácsok versenye: Prix Zepter International 2014

Az idei szakácsverseny győztese Kevin Micheli, aki Daniel Daviddel, Stefan Sigllel és Tobias Wußlerrel mérte össze tudását a Zepter International Young Chef 2014 címért és az ezzel járó 10 000 eurós csekkért.

A díjat a bécsi Ferstel Palais-ben adták át ünnepélyes keretek között 2014 október 21-én, rangos nemzetközi vendégek jelenlétében. A zsűri osztrák és nemzetközi szakácsokból és a haute cuisine szakértőiből állt, mint Martina Hohenlohe, Lafer Johann, Jacque Gantie, hogy csak néhány nevet említsünk.

A Madlena Zepter által megálmodott új megmérettetésen, a Zepter International Young Chefs versenyen 35 évnél fiatalabb séfek indulhatnak, akiket eredeti, kreatív ötleteik a jövő ikonikus szakácsaivá tehetnek. A díj első nyertese Nizzában kapta meg az elismerést 2013. november 22-én. Julien Roucheteau a párizsi Hotel Lancaster tehetséges főszakácsa.

A 2015-ös verseny Lengyelországban kerül megrendezésre, itt keressük majd a nemzetközi konyhaművészet legújabb csillagát.

További információ: www.youtube.com 
Látogasson el honlapunkra:
https://www.facebook.com/zepter.junge.koeche/timeline?ref=page_internal

Prix Zepter International 2014

Prix Zepter International 2014

Prix Zepter International 2014
 

A Zepter International a rák ellen

A Zepter együttműködést kötött a „Dagmar és Václav Havel - Vize 97” Alapítvánnyal, hogy közösen lépjenek fel a vastagbélrák korai felismeréséért és a megelőzésért. A Prágában 2014. szeptember 29-én megrendezetett 6. Gastrointestinális onkológiai konferencián világszerte ismert szakértők és orvosok találkoztak, hogy a megelőzésről és a vastagbélrák időben történő diagnosztizálásáról beszéljenek. A Zepter Internationalt a szakmai rendezvényen Dr. Michael McNamara Monte-Carlo-i orvos és Dr. Peter Minárik, PhD a pozsonyi Szent Erzsébet Onkológiai Intézet szakorvosa képviselte.

Október 5-én a Zepter elnöke és több felső vezetője volt jelen a gálaünnepségen, hogy támogatásáról biztosítsa a VIZE 97 Alapítványt.

További információért látogasson el az alábbi honlapra: youtu.be


Ahogy a rangos monacói Yacht Show szeptember 24-én, vasárnap a végéhez közeledett, a világ luxusjachtjai, amelyek a rendezvény idejére megtöltötték Monaco festői kikötőjét, szétszéledtek a világ négy égtája felé. A nagy sikerű jachtkiállításon a világ legmodernebb és legizgalmasabb kialakítású jachtjai vettek részt, amelyek kimondottan azért vetettek horgonyt a hercegség kikötőjében, hogy részt vehessenek a szeptember 21-24 között megrendezett nemzetközi szemlén.

Az esemény egyik szenzációja a ’joyMe volt. A Zepter International alapítójának és elnökének saját használatra készült jachtja, a ’joyMe 50 méter hosszú, kialakítása számos szempontból eltér a jachtok hagyományos megoldásaitól.A ’joyMe egy gondolkodásmód megtestesítője, amely áthatja a Zepter International mindennapi munkáját, és hatással van világszerte több mint nyolcvanmillió ügyfelünk életére.

A jachtot részben Philip Zepter tervezte, formatervezése eltér a hagyományos megoldásoktól. A ’joyMe a Zepter letisztult formatervezési elvei alapján készült, innovatív technológiával. A lendületes vonalak merész szépséget sugallnak. Hosszú, áramvonalasan elnyúló forma jellemzi a jachtot, amely ugrásra kész dinamizmust sugall akkor is, amikor a hajó dokkban áll. Az örömteli, dinamikus színek fiatalos, pozitív életszemléletet hirdetnek.

A ’joyMe nagy érdeklődésre tartott számot, számos újságíró látogatott el a hajóra a világ minden tájáról, többek közt a francia TF1, a Fashion TV, a Gazette de Monaco, az RTL, a cseh TV Prima, a Yachts Russia, a román Luxury Magazine Rich & Famous munkatársai, továbbá riporterek Ausztriából és a Balkánról, akiknek egy része kimondottan azért utazott Monacóba, hogy beszámolót készítsen a’joyMe-ről, és mindazokról az értékekről, amelyeket a hajó a jachtépítés, technológia, design és életmód terén képvisel.
A péntek esti fogadás volt a rendezvény fénypontja, a rendezvényre számos VIP vendég és híresség, valamint a monacói társasági körök fontos személyisége volt hivatalos. A hangulatot világhírű DJ-k és Anja J biztosították, brazil ütősök doboltak, a divatvilágból pedig bemutatkozott a Zepter Style, Svetlana Livadnaia és Catalin Botezatu.

Philip Zepter a fogadáson számos neves vendéget fogadott, köztük Sir Michael Smurfitet, tiszteletbeli monacói ír konzult, Dr. Michael Mc Namara MD-t, a háromdimenziós teströntgen (Total Bodfy Scanniong) technológia szakértőjét, és Paul Mc Guinnesst, a U2 menedzserét.

A fogadáson nem csak a hírességekkel lehetett találkozni; a vendégek némi ízelítőt is kaphattak az életből a ’joyMe fedélzetén. A fedélzetre lépő utas a luxus és a nyugalom világába érkezik. A Zepter International az új és hatékony megoldásokat keresi, amelyek teljesebb és egészségesebb életet biztosíthatnak vásárlóik számára. A ’joyMe híven tükrözi a Zepter International elképzeléseit a formatervezés új trendjeiről, és bizonyítja, hogy a design szebbé teszi az életünket.

A ’joyMe több mint egyszerű jacht: egy álom jelképe, amely máris milliók életét változtatta meg világszerte; a bizonyíték, hogy minden lehetséges. A Philip Zepter Yachts elsőként elkészült hajója a luxus új éráját jelzi, a cég máris számos új hajó megépítését tervezi. A Zepter International tovább terjeszkedik a minőségi szolgáltatások terén a ZeptAir légitársasággal és a Philip Zepter Yachts-szal, a minőség és a luxus jegyében.

A ’joyMe tengerjáró ékszerdobozának megalkotása során Philip Zepter szenvedélyes rajongója lett a tengernek, és ez tovább inspirálja az egyensúlykeresésben az öröm és pihenés, valamint az üzleti sikerek között. Ez a filozófia ösztönözte Philip Zeptert munkájában, és a Zepter International is ennek köszönheti nemzetközi sikereit: a cég mára az 5 kontinens több mint 60 országában van jelen. A Zepter International az új és hatékony megoldásokat keresi, amelyek teljesebb és egészségesebb életet biztosíthatnak vásárlóik számára. A ’joyMe híven tükrözi a Zepter International elképzeléseit a formatervezés új trendjeiről, és bizonyítja, hogy a design szebbé teszi az életünket. A Zepter International meggyőződése, hogy az egyéni siker a társadalomnak is hasznára válik. A cég mottója: a hosszabb, egészségesebb, teljesebb életért. Monaco Yacht Show ‘joyMe
Dinamikus színek, áramvonalas forma

www.philipzepteryachts.com

Monaco Yacht Show ‘joyMe

hilip Zepter, a ‘joyMe egy 50 méter hosszú yacht

"joyMe": dinamikus, áramvonalas, a hagyományos jachtoktól elérő forma


Philip Zepter, a ‘joyMe egy 50 méter hosszú yacht

Philip Zepter, a Zepter Csoport vezetője és Sir Michael Smurfit, tiszteletbeli monacói ír konzul


Philip Zepter, a ‘joyMe egy 50 méter hosszú yacht

Zepter parti – remek a hangulat


Philip Zepter, a ‘joyMe egy 50 méter hosszú yacht

Forró déli ritmusok brazil dobosokkal


Philip Zepter, a ‘joyMe egy 50 méter hosszú yacht

Üdv a fedélzeten!


Philip Zepter, a Zepter Csoport alapítója és elnöke és filantróp tevékenységének köszönhetően elnyerte az egyesült államokbeli NECO 2011. évi kitüntetését (Ellis Island Medal of Honor). Philip Zeptert nem amerikai állampolgárként érte a megtiszteltetés.

Philip Zepter, a Zepter Csoport alapítója és elnöke, közismerten jótékonysági tevékenységeinek köszönhetően 2011. május 7-én New York városában átvette az Ellis Island 2011. évi becsületdíjat. Philip Zeptert több ezer jelölt közül választották. Személyes és szakmai példájával hozzájárult az emberek életminőségének javulásához.

Az "Ellis Island Medal of Honor" kitüntetést azok kapják, akik kiemelkedő példával járnak elől közösségük, nemzetük és a világ fejlődéséhez hozzájáruló tevékenységeikkel, a történelem hőseinek hagyományait őrzik és megbecsülik, összekapcsolnak kulturális csoportokat, vagy személyes és szakmai tapasztalataikat a közjó szolgálatára fordítják.

„A kitüntetés az amerikai sokszínűséget hirdeti. Azok a bevándorlók, akik a nemzet büszkeségei, Ellis Island kikötőjében szálltak partra. Elmenekültek azokból az országokból, ahol nem volt szólás- és vallásszabadság, illetve szabad gazdaság. Az "Ellis Island Medal of Honor" kitüntetés tisztelés az emberek, a pluralizmus és a demokrácia előtt, amelyek lehetővé tették a kulturális sokszínűség fennmaradását” – mondja Rosemarie Taglione, a NECO ügyvezető igazgatója.

Az Ellis Island Medal Of Honor” becsületdíj az Egyesült Államok rangosabb kitüntetései közé tartozik. A díjazottak nevét minden évben a kongresszusi jegyzőkönyvben vezetik. 2011-ben az Ellis Island „Medal Of Honor” díj fennállásának 25. évfordulóját ünnepli. Philip Zeptert nem amerikai állampolgárként érte a megtiszteltetés.

A NECO által létrehozott „Medal Of Honor” díj tulajdonosai között szerepel pl.: Tony Blair, az Egyesült Államok elnökei közül pl.: Bill Clinton, George W. Bush, Ronald Reagan, Jimmy Carter és Gerald Ford, illetve kiemelkedő jótékonysági tevékenységeikért Frank Sinatra, Muhammad Ali, Rosa Parks, Elie Wiesel, General Norman Schwarzkopf, Mickey Mantle, Gloria Estefan, Donald Trump, Lee Iacocca és Barbara Walters.

A Monaco Times 2009-es cikke szerint: „Philip Zepter története kitartó munkáról, erős hitről és félelmet nem ismerő kockázatvállalásról szól. Az 1986-os nehéz kezdetek ellenére napjainkban a cég már Németországban, Svájcban és Olaszországban gyártja, és a világ több mint 60 országában értékesíti termékeit.”

Philip Zepter több mint 25 éve kitartó munkával és elkötelezettséggel építette ki több milliárd dolláros üzleti eredményeit a vállalatnál. Luxus termékeivel több millió ember életszínvonalát és életminőségét kívánta emelni, és a Zepter International ennek a törekvésnek köszönheti éveken át tartó rendkívüli fejlődését. Napjainkban a Zepter International több mint 130 000 kereskedővel működik, több mint 760 000 000 terméket értékesített és közel nyolcvanmillió vásárlója él világszerte. A világon minden 10. másodpercben új Zepter bemutató kezdődik.

Philip Zepter és családja számos jelentős vállalkozás és non-profit szervezet tulajdonosai. A szervezetek megalapítását ösztönző értékrendben és szemléletben a mai napig hűen hisznek. „A társadalmi felelősségvállalás tudatát a Zepter csoport alapköveibe építettük. A cég, amely idén fennállásának 25. évfordulóját ünnepli, működése alatt mindig azt az elképzelést tartotta szem előtt, hogy termékei segítségével a világ egy jobb hely legyen.” – mondta Philip Zepter.

Philip Zepter éveken át nagyvonalú támogatója volt számos nagyobb sporteseménynek, mint például a Forma1 világbajnokság (2000-2010), a neves Grand Prix monacói nagydíj, a FIBA kosárlabda bajnokságok (2003-2011), valamint a jégkorong világbajnokság (2001-2011).

A Zepter International Philip Zepter filozófiáját tükrözi, mivel termékeivel és szolgáltatásaival a jelen és jövő generációk egészségének megőrzését, életminőségét kívánja szolgálni, illetve részt kíván venni az ökológiai problémák megoldásában.

„Sokáig nem voltunk tudatában annak, hogy a Zepter termékei hány ember életében játszottak fontos szerepet. Megdöbbentünk, amikor kiderült, hogy valójában emberek millióiról van szó. Érdemes tehát bővítenünk tevékenységünket és jelenlétünket világszerte, mivel napjainkban nagyobb szükség van a Zepter egészségmissziójára, mint valaha.” – mondta Philip Zepter.

Az 1994-ben alapított Philip és Madlena Zepter Alapítvány ösztöndíjakat és anyagi támogatást kínálnak azoknak a humanitárius tevékenységeknek, amelyek több ezer rászorulónak segítenek. Az alapítvány anyagi támogatást nyújt fiatal tehetségek számára a tudomány, technika és kultúra területein. A Madlenianum Operaház a második világháború óta az első magán hozzájárulásból épült és fenntartott operaház Európában. Az alapítvány az Artzept nemzetközi formatervezői pályázaton keresztül támogatja és elismeri a tehetséges fiatal formatervezők és képzőművészek munkáját, és a legjobb pályamunkát értékes díjakkal és kiállítási lehetőséggel jutalmazza. „Az emberi kreativitás a legmagasabb szintű befektetés. Egyszerre hiszünk a formatervezés szépségében és hasznosságában, ugyanakkor örömmel támogatjuk és kísérjük figyelemmel a tehetségek felfedezését és fejlődését.” – mondta a jól ismert művészethódoló, Madlena Zepter.

Napjainkban egyre fontosabbak azok a szociális kérdések, mint például az egészséges életmód segítségével az egészséges táplálkozás és a jó életminőség előmozdítása, amelyekkel Philip Zepter is üzleti tevékenységén keresztül foglalkozik.

Philip Zepter több nemzetközi elismerései között szerepel a Golden Mercury díj, amelyet öt alkalommal, az olasz ipar vezető szereplőjeként nyert el, a Cavaliere del Lavoro della Repubblica Italiana cím, amelyet az olasz gazdaságért és a közösségért végzett kiemelkedő szolgálataiért érdemelt ki, a B.I.D. Gold díj, amelyet minőségi, innovatív termékeiért, technológiáért és vezető szerepéért kapott. További elismerését, a Silver Medal of Honor of the Russian Academy of Science nevű díjat az orvostudományért és közegészségügyért tett szolgálataiért vehette át.

Philip Zepter elkötelezetten segít a rászorulóknak. Kitartó munkájának eredménye több ember életére volt hatással. Jelentős adományokkal járult hozzá számos nemzetközi jótékonysági szervezet és alapítvány munkájához, pl. a Nemzetközi Vöröskereszt, az UNICEF vagy a „Save the children”. Madagaszkáron, a Zepter nevét viselő faluban 100 házat, általános iskolát és egészségügyi klinikát építetett, ezen kívül a naprendszerünkön túl egy kis bolygó is az ő nevét viseli.

Philip Zepter mostantól számos nemzetközi díj és kitüntetés mellett az Ellis Island Medal of Honor díj tulajdonosa, melyet kitartó és példamutató munkájának köszönhet.
 

www.neco.org

Philip Zepter,
Philip Zepter, a Zepter Csoport alapítója és elnöke és filantróp tevékenységének köszönhetően elnyerte az egyesült államokbeli NECO 2011. évi kitüntetését (Ellis Island Medal of Honor). Philip Zeptert nem amerikai állampolgárként érte a megtiszteltetés.

Philip Zepter ellátogat Ellis Islandre, hogy átvegye a kitüntetést
EGY MAGASABB ESZME

BÜSZKÉK VAGYUNK TERMÉKEINKRE, KIEMELKEDŐ MINŐSÉGÜKRE,
EGYEDI FORMATERVEZÉSÜKRE
ÉS FEJLETT GYÁRTÁSI TECHNOLÓGIÁNKRA.

ÉLVEZZÜK A MUNKÁNKAT,
MEGBECSÜLJÜK MUNKATÁRSAINKAT.
LEGFŐBB CÉLUNK, HOGY HOZZÁJÁRULJUNK
AZ ÖN EGÉSZSÉGÉNEK ÉS
SZÉPSÉGÉNEK MEGŐRZÉSÉHEZ.

Philip Zepter


Ezt az elismerést rajta kívül mindössze öt nem amerikai állampolgár kapta meg.
Philip Zepter családja mind a vállalkozói, mind nonprofit szektorban ismert
1994-ben Philip Zepter és felesége létrehozta a Philip és Madlena Zepter Alapítványt
Philip Zepter jelentős adományokkal segíti a rászorulókat nemzetközi alapítványokon keresztül, például: Nemzetközi Vörös Kereszt, UNICEF, Save the Children

Zepter: az aranykor jegyében - Zepter Nemzetközi Üzleti Konferencia 2010 

Zepter: az aranykor jegyében című rendezvény célja, hogy összehozza a top menedzsereket a világ minden részéről és lehetőséget ad arra, hogy a Zepter bemutassa legújabb, modern technológiával készült termékeit és formavilágát. Az innovatív termékek és a Zepter egészség- és szépségmissziója jegyében készültek.

A konferencia lehetőséget nyújtott arra, hogy a Zepter munkatársai találkozzanak, tapasztalatokat cseréljenek, megosszák egymással szakmai ismereteiket és ezáltal megvilágítsák a Zepter helyét a  nagyvállalatok világában. Mialatt a világ üzleti tempója egyre lassul, a Zepter új piacokat hódít meg és növeli piaci részesedését. A cég előtt hatalmas lehetőségek állnak, hiszen a toborzás tekintetében a növekedés nem ismer határokat. A Zepter megadja a lehetőséget az embereknek, hogy saját maguknak dolgozzanak rugalmas időbeosztással, nagyvállalati háttérrel, kiemelt kereseti lehetőséggel és nemzetközi karrierrel, amely utazási lehetőséget, valamint nemzetközi versenyeken és kitüntetéseken való részvételt rejt magában. A cég ajtaja nyitva áll mindenki számára, aki munkát keres, magasabb jövedelmet szeretne vagy éppen jobb életminőséget kíván teremteni önmagának. A Zepter biztonságot és stabilitást nyújt munkatársainak. A cég folyamatosan keres új munkatársakat, fiatalokat és különösen olyan képzett embereket, akikben megvan az elhatározás arra, hogy sikeresek legyenek. Olyan lehetőséget nyújt, amit manapság egyetlen cég sem kínál: rugalmas munkát a világ bármely pontján. A Zepter kiváló termékei világszerte változtatnak meg életeket azáltal, hogy több szabadidőt biztosítanak és egy hosszabb, egészségesebb és teljesebb életre nevelnek.

Zepter: az aranykor jegyében – konferencia a fáraók földjén 

Hat felejthetetlen napra Port Ghalib, Marsa Alam adott otthont a Zepter nemzetközi találkozójának a Vörös-tenger álomszép partján.  A vendégeket február 2-án, kedden a Crowne Plaza Resort szálloda medence partján köszöntötték. A szerdai és csütörtöki napokon a Zepter Speed nevű üzleti megbeszélésen vettek részt a résztvevők. A világ összes tájáról érkező sikeres vezetők felszólalásai adtak irányvonalat az új fejlesztések, kezdeményezések és termékek bevezetésével kapcsolatos megbeszélésen, melyen az összes brand részt vett: Zepter Medical, Zepter Cosmetics és Luxury, Zepter Home Art és Zepter Home Care. A konferencia üzleti részének lezárásaként a kikapcsolódást a Zepter fehér partija (fehérruhás estéje) biztosította.  A Zepter és a Fashion TV közötti jó kapcsolat és együttműködés ösztönözte a szervezőket arra, hogy a Fashion TV a leggyönyörűbb manökeneket felvonultató modell-versenyét a Zepter fehér partiján rendezzék meg. Az éjszakába nyúló szórakozás a divat fényében telt és VIP Ania J majd az ismert lemezlovas, D.J. Tania La Croix house zenéje nyújtotta hozzá a hangulatot. Február 5-én, pénteken Port Ghalib-ban, a Nemzetközi Kongresszusi Központ nyújtott helyszínt a konferencia csúcspontjának, a Nagy Zepter Shownak. A különleges show műsor keretében új termékek, többek között a tapadásmentes technológiával rendelkező Zepter Masterpiece elektropolírozott főzőedény, és a Ze-presso Café kávéfőző bemutatására került sor. A Vacsy vákuumfóliázó rendszer megújult külsővel köszöntötte az új évtizedet. A Zepter Cosmetics termékcsalád új tagja a Swisso Logical Philip Extreme eau de toilette, és kiemelt szerepet kapott még a Home Carehez tartozó TURBOhandy 2in1 kézi porszívó is. A Zepter alapítója és elnöke, Philip Zepter innovatív jövőképét kifejező szavai lelkesítették a vendégeket. A legendás egyiptomi dobos, Said El Artist és a Nílus zenészei léptek fel a résztvevők szórakoztatására. A brazíl hangulatot a táncosok és dobosok biztosították, miközben a terem átalakult a Ze-presso Café bemutatásának helyszínévé. Mr. Michel Adam, a Fashion TV alapítója és elnöke jelenlétével erősítette a Zepter International és a Fashion TV közötti szoros barátságot. Philip Zepter nagyrabecsülése kifejezéseként összesen több mint 1 millió euro értékű, 5 db Mercedes személygépkocsival illetve készpénzzel díjazta azokat a kereskedőket és menedzsereket, akik az év folyamán felülmúlták az elvárásokat, kiemelkedően teljesítettek. Szombaton vendégeink részt vettek a Zepter olimpiai játékán. A csapatépítő verseny a tengerparti röplabda- és futballpályán zajlott. A bajnokság győztese Oroszország versenyzői, második helyezett a balti-csapat lett, a harmadik díjat a nemzetközi vegyes csapat nyerte. Ezen az estén került megrendezésre a több napos találkozó fináléja, a Zepter egyiptomi gálavacsorája. A vendégeket az Egyiptomban népszerű Rico és zenekara, Naughan, a közkedvelt hastáncos, a híres Jocelyn Brown és a londoni Faze Action Disco Funk Band szórakoztatta. A résztvevők táncoltak és élvezték a Vörös tengernél töltött utolsó éjszakát, másnap pedig a sivatag mesés emlékével és hajukban homok-szemcsékkel tértek vissza országukba.

Zepter Nemzetközi Üzleti Konferencia 2010 - hirdetés

Zepter: az aranykor jegyében - Zepter Nemzetközi Üzleti Konferencia 2010, Philip Zepter
Zepter: az aranykor jegyében - Zepter Nemzetközi Üzleti Konferencia 2010, Port Ghalib, Vörös tenger partján, Egyiptomban
Zepter: az aranykor jegyében - Zepter Nemzetközi Üzleti Konferencia 2010, táncosok
Zepter: az aranykor jegyében - Zepter Nemzetközi Üzleti Konferencia 2010, Jocelyn Brown
Zepter: az aranykor jegyében - Zepter Nemzetközi Üzleti Konferencia 2010, FTV top modellek

Philip Zepter verseny motorcsónakot ajándékozott Albert hercegnek, amely ma már a herceg magángyűjteményét bővíti.

Philip Zepter ajándéka, a motorcsónak, amelyen Guido Cappellini 10. alkalommal szerezte meg a világbajnoki címet, a jövőben a monacói herceg antik jármű gyűjteményét gazdagítja.

A győzelem napja történelmi pillanat a Monacói Hercegség, a Zepter International és természetesen Guido Cappellini számára. 2010. július 2-án II. Albert monacói herceg antik és legendás automobilokat tartalmazó királyi magángyűjteményébe, a „Collection de Voitures Anciennes de S.A.S. le Prince de Monaco”-ba került a F1-es motorcsónak, amelyen Guido Cappellini elsöprő győzelmet aratott és megszerezte 10. világbajnoki címét.

Philip Zepter, a Zepter International alapítója és elnöke és Cappellini versenyeinek lelkes szponzora bőkezű ajándékának köszönhetően először került vízi jármű az alapvetően exkluzív automobilokat tartalmazó gyűjteménybe, amely mind az ajándékozó és a hercegség nagy örömére szolgált. A DAC CM 2009 típusú motorcsónak, amely múlt év decemberében hozta el Cappellininek 10. győzelmét, mostantól a múzeum állandó kiállításán lesz látható büszkén hirdetve Capellini elért eredményét és a szponzor Zepter nevét a csónak oldalán.

Zepter, Albert herceg, CappelliniArtzept kiállító terem

Az Artzept Milánóba költözött

Világkörüli útja után az Artzept kiállítás véglegesen megérkezett a Zepter International európai központjába. Az Artzept európai formatervezői pályaművek állandó kiállításának helyszíne az öt kontinens 60 országában jelen levő nemzetközi cég szülővárosában lesz. 

2010. június 10-én, a Menfi Industria épület (Zepter) fényűző előcsarnoka csodálatos helyszínt adott Madlena terjedelmes művészeti magángyűjteményének. Az elegáns helyszínen a Zepter barátai és vendégei a kiállítás megtekintése közben várták a két díszvendég, Zepter úr és felesége érkezését.

Az ünnepély megnyitása után Madlena Zepter érdekfeszítő beszédet tartott. „Az emberi kreativitás a legmagasabb szintű befektetés. Egyszerre hiszünk a formatervezés szépségében és hasznosságában, ugyanakkor támogatásunkkal, örömmel kísérjük figyelemmel a tehetségek felfedezését és fejlődését.”– mondta a jól ismert művészethódoló és pártfogó.

Artzept bemutató terem 


Zepter Életmód, Milánó 

A Zepter nyitóünnepsége beragyogja Milánó központját

Milánó központjában, a pazar városkép egy szegletében, a Duomo székesegyház környékén, és a műemlékek, épületek és régi villamosok közepette, a Triangolo d’Oro-nál található a milánói divatvilág szíve, a legkiválóbb tervezők exkluzív bemutatótermeinek helyszíne.

Június 9-én, egy kellemes nyári estén a világ egyik exkluzív utcáján izzott a levegő a Zepter Életmód, Milánó(„Zepter Lifestyle Milano”) című esemény alkalmával, amikor a fényűző bemutatótermek között, a via San Pietro all’Orto 10. alatt, ékszerként ragyogott fel a Zepter International lógója.

A Zepter több mint 500 Zepter üzletet nyitott a világ számos nagyvárosában. A Zepter mostantól Milánót is az egyik legimpozánsabb bemutatóterme és boltja helyszínének tekintheti. A Zepter Életmód, Milánó („Zepter Lifestyle Milano”) című nyitóünnepség fénypontján az elnök és felesége, Philip és Madlena Zepter ünnepélyesen elvágták a szalagot a lenyűgöző új bemutatóterem előtt.

Zepter Életmód, Milánó


SAJTÓ

Bármilyen kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Zepter sajtóosztályával:

 
Válasszon országot

Zepter International

Zepter International sajtóközlemény 

Zepter: The Golden Age, logo

Zepter: az aranykor jegyében - Zepter Nemzetközi Üzleti Konferencia 2010 

hirdetés 

sajtóközlemény

Artzept


ARTZEPT 2020
MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK
Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK

A zsűri kihirdette a 2020 ArtZept Nemzetközi Formatervezői Pályázat nyerteseit
Artzept 2020 – MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK
Gratulálunk a pályázatukat benyújtó kreatív tehetségeknek:

Fődíj – 10.000 €
Vesna Stojaković, Dejan Mitov, Szerbia.

2. helyezett – 4000 € értékű Zepter termék,
Ekaterina Vagurina, Oroszország.

3. helyezett – 3000 € értékű Zepter termék,
Breda Bizjak, Szlovénia.


A zsűri az alábbi pályázókat jutalmazta KÜLÖNDÍJJAL:
Evgenia Kalashnikova, Fehéroroszország
Erdal Ateş, Törökország
Manuel Olivares, Olaszország
Shahed Mohammadzadeh Yengiabad, Irán
Maurizio Lirussi, Olaszország
Andjela Purić, Szerbia.
Ivanina Markova, Bulgária
Matteo Cecchinato, Olaszország
Milan Simić, Szerbia
Eva Kania (Brzoňová), Csehország
Mehdi Mohajerani, Irán
Gaby El Ashkar, Libanon
Gordana Kaljalović Odanović, Szerbia
Federico Iocco, Argentína


Tekintse meg a 2020 Artzept nyertes pályázatait!

Artzept!


ZEPTER SZPONZORÁLÁS

A Zepter International története a kitartás és az elhivatottság története 

 

A Zepter International hosszú évek óta fő szponzora több száz nemzetközi sporteseménynek, például a Forma 1 világbajnokságnak (Monaco, Kanada és Brazília), az F1 motorcsónak világbajnokságnak, a FIBA világbajnokságnak, az európai kosárlabda bajnokságnak, a jégkorong világbajnokságnak (hivatalos támogató és országos csapat támogató) illetve az Euro Handballnak.

A cég számos egyéb sportágat is támogat, többek között a Zepter Herculis IAAF Golden League atlétikai találkozót Monte Carlóban, Mallorcán, Stuttgartban és Hannoverben. Célunk a sportban is: A HOSSZABB, EGÉSZSÉGESEBB ÉS TELJESEBB ÉLET.

FORMA 1 VILÁGBAJNOKSÁG 

Zepter Racing Team csapattámogató és főszponzor
1997-1998 Arrows Team
1999 Jordan Team
2001 Grand Prix, Brazilia - főszponzor
1997-1999-2000-2001-2002
Grand Prix, Kanada - főszponzor
2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009-2010-2011
Grand Prix, Monaco - főszponzor

F1 MOTORCSÓNAK VILÁGBAJNOKSÁG 

Zepter Racing Team - hivatalos támogató
2000-2001
Zepter Racing Team – névadó szponzor
2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009-2010

F3000 VILÁGBAJNOKSÁG

Hivatalos szponzor
1998-1999 Fortec

F3000 OLASZ BAJNOKSÁG

Hivatalos szponzor
2000 Benetton Durango Team

F3000 BRIT BAJNOKSÁG

Hivatalos szponzor
2000 Benetton Junior Team

EURÓPAI PORSCHE SUPER KUPA

Zepter Racing Team-Névadó szponzor
1995-1996-1997-1998

VAUXHALL JUNIOR FORMULA

Hivatalos szponzor
1999 Lewis Team

ZEPTER HERCULIS IAAF

GOLDEN LIGA ATLÉTIKAI TALÁLKOZÓ

1997-1998-1999-2000 Monte Carlo

ZEPTER IAF MASTERCLASS

Névadó szponzor
1998 Monte Carlo

FEDETT PÁLYÁS ATLÉTIKAI TALÁLKOZÓ

Hivatalos szponzor
1998 Tampere

ATLÉTIKA SZTÁRJAI TALÁLKOZÓ

Hivatalos szponzor
1998-2000 Rieti

JÉGKORONG VILÁGBAJNOKSÁG

Hivatalos szponzor
1998 Svájc
1999 Norvégi
2000 Oroszország
2001 Németország
2002 Svédország
2003 Finnország
2004 Cseh Köztársaság
2005 Ausztria
2006 Lettország
2007 Oroszország
2008 Kanada
2010 Németország
2011 Szlovákia
Selejtező mérkőzések:
2003 Horvátország, Magyarország
Hivatalos hazai csapat szponzor:
2001-2002 Oroszország és Ukrajna
2003-2005 Oroszország, Ukrajna és Lettország
2004 Oroszország, Ukrajna, Lettország, Kazahsztán és Kanada
2005 Oroszország, Ukrajna, Kazahsztán, Kanada és Fehéroroszország
2006 Kazahsztán, Ukrajna, Kanada, Olaszország és Fehéroroszország
2007 Fehéroroszország, Ukrajna, Kanada és Olaszország
2008 Kanada, Fehéroroszország, Franciaország és Olaszország
2009 Kanada, Fehéroroszország, Franciaország és USA
2010 Kanada, Fehéroroszország, Olaszország, Kazahsztán

KOSÁRLABDA VILÁGBAJNOKSÁG

Névadó szponzor
1997 Barcelona
1998 Férfi-Athén
1998 Női-Berlin
2002 Férfi - Indianapolis, USA
2002 Női –Kínai Népköztársaság

KOSÁRLABDA EURÓPA BAJNOKSÁG

Hivatalos szponzor
2001 Férfi Európabajnokság-Törökország
2002 Női Euroliga -Franciaország
2002 Saporta Kupa - Franciaország
 

OLASZ NEMZETI KOSÁRLABDA VÁLOGATOTT

SZPONZORÁLÁS Főszponzor 2001-2002

FIBA

Hivatalos szponzor 2003-2011
- Világbajnokság: 2010 Törökország, Cseh Köztársaság
- Női ifjúsági világbajnokság
2003 Horvátország; 2005; 2006-2009 Brazília;
2009 Thaiföld; 2010; 2011 Chile
- Férfi junior világbajnokság:
2003 Malaysia 2005; 2006 Japán;
2007 Új-Zéland, Mexikó; 2010; 2011 Lettország
- 2003 Férfi Európa-bajnokság,
Svédország; 2005; 2008 Görögország; 2009 Lengyelország; 2011 Litvánia
- Női Európa-bajnokság:
2003 Görögország; 2005; 2008 Spanyolország; 2009 Lettország; 2011 Lengyelország
- Pánamerikai női és férfi olimpia (selejtező mérkőzés): 2003; 2005; 2009; 2011
- Afrikai férfi bajnokság:
2003 Egyiptom; 2005 Dél-Afrika; 2009 Líbia
- Afrikai női bajnokság: 2003
Mozambique; 2005 Morocco; 2009
- 2004 Olimpiai játékok,
Athén FIBA Klub; 2010 Szingapúr
- FIBA Diamond Ball, 6 legjobb csapat minden kontinensről
: 2004 Belgrád
- 2008 Kína
- 2011 Japán

MONTE CARLO NYÍLT TENISZBAJNOKSÁG

Névadó szponzor
1997-1998-1999 - Monte Carlo

EUROCARD NYÍLT TENISZBAJNOKSÁG

Hivatalos szponzor
1998-1999 Stuttgart

ATP TENISZ VILÁGBAJNOKSÁG

CHAMPIONSHIP
Hivatalos szponzor
1998 Hannover

TENISZBAJNOKSÁG

Hivatalos szponzor
1999 Kitzbühel; Bucharest

MALLORCA NYÍLT TENISZBAJNOKSÁG

Hivatalos szponzor
1999-2000-2001

MASTERS TENNIS

Hivatalos szponzor
2001 Stuttgart

ATP TOUR MERCEDES SUPER 9 TENISZ BAJNOKSÁG

TOURNAMENT
Hivatalos szponzor
1998 Stuttgart

ZEPTER PRO-AM GOLF BAJNOKSÁG

Névadó szponzor
1999 Monte Carlo

NEMZETKÖZI STRAND LABDARUGÓ BAJNOKSÁG

Névadó szponzor
1999 Monte Carlo

MONACO JACHT SHOW

Hivatalos szponzor
1999-2000 Monte Carlo

FITNESS FESZTIVÁL

Hivatalos szponzor
1998 Olaszország

ZEPTER RÚDUGRÁS SZTÁRJAI

12 éven át névadó szponzor
1998-2009 között

EURO KÉZILABDA

2004 Szlovénia

NEMZETKÖZI LABDARUGÓ BAJNOKSÁG

2009-2010 Európai világkupa selejtezők

Zepter tenisz szponzorálás Zepter jégkorong szponzorálás Zepter autóverseny szponzorálás
Zepter kosárlabda szponzorálás Zepter Forma 1 autóverseny szponzorálás Zepter jacht show szponzorálás
Zepter F1 motorcsónakverseny szponzorálás, Guido Cappellini Zepter F1 motorcsónakverseny szponzorálás Zepter Forma1 autóverseny szponzorálás

ARTZEPT


Artzept
A 17. ArtZept Nemzetközi Formatervezői Pályázat nyitva áll a világ fiatal tehetségei előtt.
 
ARTZEPT 2020

A Zepter International
17. Nemzetközi Formatervezői Pályázata
nyitva áll a világ
fiatal tehetségei előtt.
 

Idei pályázatunk témája a MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK.


Idei pályázatunk témája a MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK. Egy épület kültéri homlokzatának díszítésére keresünk koncepciókat. A díszítendő felület 629 cm magas és 697 cm széles, a győztes pályamunka pedig a Zepter Alapítvány múzeumkomplexumának egyik falán kap majd helyet. A pályázóktól olyan vizuális megoldásokat várunk, amelyek modern, tartós és időjárás-álló anyagokból is megvalósíthatók. A beküldött pályamunkáknak eredeti, új alkotásoknak kell lenniük, amelyek vonalai, felületei, kiterjedése és arányai tükrözik a designer alkotói vízióját. Hiszünk abban, hogy kreativitásotokkal új életet lehelhettek majd a múzeum épületébe. A pályázatok közül a Zepter International által kijelölt szakmai zsűri választja ki a téma legsikeresebbnek ítélt műveit.

A pályaműveket legkésőbb 2020. október 31-igkell beküldeni kizárólag elektronikus formában a: gordana.biba.markovic@gmail.com és pressoffice@zepteritaly.com e-mail címekre wetransfer fájlmegosztó rendszer https://wetransfer.com segítségével. A pályázati határidő után beérkezett munkák nem vesznek részt a pályázaton.

A Zepter Alapítvány múzeumának homlokzata

Az ArtZept Nemzetközi Formatervezői Pályázatot Madlena Zepter alapította 2004-ben. A pályázat azóta a világ egyik legkiemelkedőbb formatervezői díjává nőtte ki magát. Madlena Zepter minden évben új témával hirdeti meg a pályázatot, és a pályamunkák elbírálására neves szakértőket kér fel. A pályázat zsűrije idén is a képzőművészetek elismert szaktekintélyeiből áll – Carla Tolomeo, a zsűri elnöke és világszerte elismert művész, Gordana Biba Marković művészettörténész és kritikus, Prof. Kosta Krsmanović iparművész, valamint Réz András, Pino Spagnolo és Mario Arlati..

A pályázat egyedülálló érvényesülési lehetőséget kínál a fiatal designerek számára. Az Artzept pályázat célja – akárcsak a Zepter Internationalé – az, hogy javítsa az emberek életminőségét az egész világon. Az Artzept a jövő emberének szól, cégünk a jövő elkötelezettje. A Zepter International minőségi termékei révén világszerte több millió embernek segített életminősége javításában, egészsége megőrzésében. Idén a nyertes műalkotást 10.000 € fődíjjal jutalmazzák, a második helyezett 4.000 € értékben válogathat a Zepter termékei közül, míg a harmadik helyezett jutalma 3.000 € értékű Zepter termék.

További információért és a pályázaton való részvételért kérjük, látogass el a www.artzept.com weboldalra.


AZ ARTZEPT 2020 GYŐZTESEI A szakmai zsűri kiválasztotta a 17. Artzept Nemzetközi
Formatervezői Pályázat győzteseit – MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK.
Örömmel gratulálunk a pályázatokat beküldő kreatív alkotóknak:
Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK


Fődíj – 10.000 €

Vesna Stojaković,
Dejan Mitov
Szerbia

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, Fődíj - Vesna Stojaković, Dejan Mitov, Szerbia.    

2. helyezett – 4000 € értékű Zepter termék,
 

Ekaterina Vagurina
Oroszország.

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, 2. helyezett - Ekaterina Vagurina, Oroszország.    

3. helyezett – 3000 € értékű Zepter termék,

 

Breda Bizjak,
Szlovénia.

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, 3. helyezett - Breda Bizjak, Szlovénia.   

jutalmazta különdíjjal:

Evgenia Kalashnikova,
Fehéroroszország

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Evgenia Kalashnikova, Fehéroroszország

jutalmazta különdíjjal:

Erdal Ateş,
Törökország

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Erdal Ateş, Törökország

jutalmazta különdíjjal:

Manuel Olivares,
Olaszország

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Manuel Olivares, Olaszország

jutalmazta különdíjjal:

Shahed Mohammadzadeh Yengiabad,
Irán

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Shahed Mohammadzadeh Yengiabad, Irán

jutalmazta különdíjjal:

Maurizio Lirussi,
Olaszország

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Maurizio Lirussi, Olaszország

jutalmazta különdíjjal:

Andjela Purić,
Szerbia

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Andjela Purić, Szerbia

jutalmazta különdíjjal:

Ivanina Markova,
Bulgária

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Ivanina Markova, Bulgaria

jutalmazta különdíjjal:

Matteo Cecchinato,
Olaszország

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Matteo Cecchinato, Olaszország

jutalmazta különdíjjal:

Milan Simić,
Szerbia

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Milan Simić, Szerbia

jutalmazta különdíjjal:

Eva Kania (Brzoňová),
Csehország

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Eva Kania (Brzoňová), Csehország

jutalmazta különdíjjal:

Mehdi Mohajerani,
Irán

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Mehdi Mohajerani, Irán

jutalmazta különdíjjal:

Gaby El Ashkar,
Libanon

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Gaby El Ashkar, Libanon

jutalmazta különdíjjal:

Gordana Kaljalović Odanović,
Szerbia

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Gordana Kaljalović Odanović, Szerbia

jutalmazta különdíjjal:

Federico Iocco,
Argentína

Artzept 2020 - MŰVÉSZI FALDEKORÁCIÓK, jutalmazta különdíjjal - Federico Iocco, Argentína