Jelenlegi pozíció: KEZDŐLAP /

INTERCOSMETICA NEUCHÂTEL S.A., SVÁJC

Intercosmetica Logo 
 
AZ INTERCOSMETICA FEJLETT TECHNOLÓGIÁVAL ÁLLÍT ELŐ KLINIKAILAG TESZTELT KOZMETIKAI TERMÉKEKET A SVÁJCI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI KÖVETELMÉNYEKNEK MEGFELELŐEN

A svájci Intercosmetica Neuchâtel S.A.-t 1956-ban alapította a német Wella csoport. A Zepter csoport 1996-ban vásárolta meg az Intercosmetica-t, így létrejött a Zepter kozmetikai- és luxustermékeket forgalmazó részlege.

Saját kutatási és fejlesztési, valamint bőrtesztelő laboratóriumaiban az Intercosmetica folyamatosan az új generációs kozmetikumok hatóanyagainak kifejlesztésén dolgozik. Az Intercosmetica a legmagasabb szintű minőségellenőrzési rendszerekkel rendelkezik (ISO 9001:2015 minősítés), melyek magukban foglalják a kozmetikai termékek gyártásának minden fázisát. Az aktív hatóanyagok és intelligens összetevők kifejlesztésétől a kész termékek gyártásáig az Intercosmetica mindenben az ügyfelek rendelkezésére áll.

Az innovatív technológiák és a természetes, illetve ökogazdálkodásból származó alapanyagok kombinációjával a Zepter kozmetikumok kiemelkedő eredményeket érnek el a fitokozmetikumok terén és hatékony segítséget jelentenek az Ön egészségének és szépségének megőrzésében.
A ZEPTER svájci laboratóriumai természetes – de mégis high-tech – és PARABÉN-MENTES szépségápolási termékeket kínál Önnek, melyek gyors és intenzív öregedésgátló hatásuk ellenére igen kíméletes hatóanyagokat tartalmaznak, így a legérzékenyebb bőr számára is megfelelőek.
 
  • A KUTATÁSI- ÉS FEJLESZTÉSI LABORATÓRIUMOK INNOVATÍV FORMULÁKAT FEJLESZTENEK KI
  • A BŐRTESZTELŐ INTÉZETBEN PRÓBÁRA TESZIK EZEK HATÉKONYSÁGÁT BIOMÉRNÖKI ELEMZÉSEK, VÁSÁRLÓI TESZTEK, ÉS TAPASZOKKAL VÉGZETT TESZTEK (PATCH TESZTEK) ÚTJÁN
 
 
 

INTERCOSMETICANEUCHÂTEL S.A., SVÁJC